Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Post mi się podwoił... musiałam go edytować... dzieciaczki śliczne
a ja na USG ostatnim widziałam jak mój mały wygląda :P
Tak się ułożył, że cała buźkę było widać... ale my z mężem jesteśmy do siebie podobni...więc mały będzie podobny do nas :P

• Mamusia
Witam styczniówki
Widzialam tu ostatnio Kajtuchę...chyba sie do Was przeprowadziła?I słusznie,jest szansa,że będzie styczniówką 🙂

Zatem piszę do Kajtuchy...Widzę ,ze sie męczysz bidulko
Podpowiem Ci jedną metodę,którą mi polecił sam lekarz...
U mnie to było tak,że pojechałam do szpitala na tzw"fałszywy alarm" a że do domu było daleko i w śnieżycę to lekarz powiedział że nie odsyła mnie do domu ale mam urodzić 🤢
To był mój 38tc
Spytałam jak mam to zrobić...a On kazał mi co godzinkę zrobić 10 przysiadów i 10 razy zakręcić biodrami,potem chodzić,chodzić i za godzinkę znów 10 przysiadów i 10 kręceń biodrami i tak robiłam pół dnia,wieczorem dostałam skurczy:laugh:

Sliczna Vanesska jakie ma wloski 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 no i przystojniaczek Ksawery i te oczeta 🤪 🤪 🤪 ech niech ten styczen mija szybciutko... prosze sie rozpakowywac 🙂

• Mamusia
Ksawcio jest cudny no i jego dama 🤪 Vanesska jest przepiękna 🙂)
My już po kolędzie 🙂
Powiedzcie mi też macie takie upławy straszne??Nie tyle co to upławy jak śluz "mokry" w dni płodne? 🤨

mój kochany zakupił już dla nas picollo TRUSKAWKOWE 🙂 Mniamm
jutro porobię koreczki i upiekę karpia::P

🙃 🤪 🤪

• Mamusia
Syla - wieczorkiem Ci napiszę cenę i ewentualnie cenę tych ampułek które oni polecaja przed kremem. Mąż mi ma przywiezc cenniki z gabinetu bo w domu ich nie mam a produktów jet tyle ze nie sposób wszystkiego zapamietac. A poza tym Clarena robi czasami fajne promocje i wtedy ceny sa naprawde bardzo atrkcyjne - wieczorkiem sie wszystko okaze.

• Mamusia
pinacolada napisał:
A oto Vanesska Basi - patrzcie jakie ma cudne włosięta 🙂 [img size=333]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Vanesska_1.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ale cudowna!! 🙃 włoski ojeeej ! i wcale nie wyglada na te 2200 heh ja to bym dała jej 3kilo jak nic heh tak wizualnie wyglada normalnie po buziunce 🙂

Zdjecie Ksawcia hehe tez słodkie! Te oczy, oj beda zadzierac o dziewczynki hehe 🤪

Pinacolada kochana JESZCZE RAZ DZIEKUJEEE!! ZNOWU SPROBUJE DAC OKLASK MYSLE ZE JUZ POJDZIE :KISS:

• Mamusia

Spytałam jak mam to zrobić...a On kazał mi co godzinkę zrobić 10 przysiadów i 10 razy zakręcić biodrami,potem chodzić,chodzić i za godzinkę znów 10 przysiadów i 10 kręceń biodrami i tak robiłam pół dnia,wieczorem dostałam skurczy.

nO TO dziewczyny HEHE JUZ WIECIE CO MACIE ROBIC PO PÓŁNOCY! 😲 🙃 🙃