Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Chciała bym pomóc. Bo mam nadzieję że ja tak długo nie będe się z brzuszkiem kulać!Od wczoraj piję wiesiołek i naprawde mam często skurcze.Jeszcze tylko herbaty nie mam. Ale kupie w zielarskim. Wiec moze uda mi się szybciej.
A Tobie Malinko życzę szybkiego rozwiązania. Napewno lada dzień!Zazdroszczę!:P

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Widzę że wszystkie przyszłe mamusie jeszcze w dwupaku 🙂
Już powoli te Maluszki kochane by mogły zacząć wychodzić,wtedy się zacznie u Nas 🙂
Te dzieciaczki się chyba zmówiły i czekają do ostatniego 🙃 także jak urodzi ostatnia październikowa mamusia to zaczniemy My :p

Jeszcze raz życzę szybkich porodów,bezbolesnych nie,bo tak nie pójdzie,no ale szybkich 😘

• Mamusia
Czwść.....Nadusia no podobno wiesiołek pomaga przy rególarnych skórczach....Ja właśnie chętnie bym go kupiła i ta herbatke tez....ale moze jutro ,bo dziś mi się już nie chce z domu wyłazić......Marzi a te szczawiany to nic takiego...mi prawie zawsze jakieś tam kryształki wychodza....jak sa nieliczne....to poprostu taka uroda moczu:laugh: ....Gosia 82 dzieki za pocieszenie....ale mimo wszystko rzycz nam bezbolesnego porodu:P

• Mamusia
zglaszam sie wiec po lekarzu 🙂
jestem heppy!!!
chciala mnie juz dzis wyslac do spzitala i w piatek zebym urodizla przez cc ale ja jutro jade po wozek i po lozko wiec pwoiedzialam ze mi nie pasi 😁 a ona dobra to w piatek w w poniedzielek cesarka 🙂 ale mnie pietr oblazlja pitole w piatek o 7 15 mam byc w szpitalu :P
maxaro nie widzialm tych ubranek bo mi stronki nei chce czytac 😉 😉 ja dzis dostalam dla amelki sliczny kombinezonik 🙂 hihi reczniczek i kupilam oilatum do kapania bo jest najlepszy ...
a o tej herbatce to ja slyszalam ale ona ma byc z lisci malin i kupuej sie ja w zielarskim w aptece jej nie ma

• Mamusia
Ale mi coś internet muli 😲 ......Niunia no to gratulacje....Miałaś byc ostatnia ....a jesteś pierwsza:P ....chyba 😲 ......Super....ja też najpózniej w czwartek urodzę....wiec Ty jeszcze będziesz jeszcze w szpitalu po cc....Dzielna Dziewczynka z Ciebie....... 🙂 ....ja to mam cykora przed ta prowokacja i od jutra sie sama otwieram....róznymi sposobami 😉 .....Tylko powiedz mi-dlaczego skoro cesarkę masz mieć w poniedziałek....to kazała Ci juz w piatek się zgłosić?Strasznie długo bedziesz leżec,bo po cc jeszcze z 6 dni....No i pochwal sie jaki w 😉 końcu wózek kupujesz?

ciekawe co u Malinki...zaczyna już jak słonica chodzić 😉 bidulka przeterminowana hihi...
no i ciekawe jak pójdzie Magdzie po zdjęciu pesara...
Ja dziś funduje sobie kawę mocną z ciepłą kąpielą heh...może coś...

Teraz jakby zaczął się wyścig terminów 🙃 a nasze pociechy twardo w brzuchach siedzą 🙃

Jestem dziewczynki...jestem... 🙂 byłam u koleżanki...i jeszcze zrobiłysmy sobie wycieczke do jej mamy do innego miasta... 😉 wiec dzis zaszalałam... 🙂 przynajmniej sie troszke odstresowałam... 🙂 a teraz opycham sie babeczka czekoladową i winogronem...mniam...:P