- Mamusia
WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Hej Dziewczyny! Jak tam dzionek leci? U nas pogoda paskudna az sie nie chce dupska z kanapy ruszyc
- Mamusia
A u nas wychodzi slonko i ptaszki cwierkaja 😁
- Mamusia
no u nas tez zapowiada sie sliczna niedizela 🙂
- Mamusia
u mnie też ładna pogoda 😎 po obiadku ruszam z moim w trasę 😜 także kuknę z wieczorka 😁
i tak dużo mnie nie ominie bo puuuuustki na brzuszku 🙃
i tak dużo mnie nie ominie bo puuuuustki na brzuszku 🙃
Gość
hej laski, byłam u krawcowej i nic sie nie zmieniło..
nadal stoję na niczym
a przepraszam zmieniło sie to że jej koronka jest ohydna i ja odpruwa dobra nawet nie bede znów tego tematu ciągnąć..
u mnie pogoda przyjemna, byłam już w kościele, na meczu brata a teraz czekam za obiadkiem 😉
o 21 do krawcowej znów zobaczymy jak będzie wyglądać moja suknia połączona z suknia kuzynki..
nadal stoję na niczym
a przepraszam zmieniło sie to że jej koronka jest ohydna i ja odpruwa dobra nawet nie bede znów tego tematu ciągnąć..
u mnie pogoda przyjemna, byłam już w kościele, na meczu brata a teraz czekam za obiadkiem 😉
o 21 do krawcowej znów zobaczymy jak będzie wyglądać moja suknia połączona z suknia kuzynki..
- Mamusia
Leer napisał(a):
hej laski, byłam u krawcowej i nic sie nie zmieniło..
nadal stoję na niczym
podziwiam kochana Twoja cierpliwosc ja bym tak nie umiala 🤨 🤨 🤨
Gość
mirka ale jak nic innego mi nie pozostaje to co mam zrobic? płakac i isc w dżinsach? teraz musze byc cierpliwa jakos musimy dac rade.
- Mamusia
Leer napisał(a):
ja jak tak czytam co piszesz to coraz bardziej teraz zaczynam sie obawiac mojej sukienki bo mam dopiero pierwsze zazrucenie materialu na 2.06 ale mam nadzieje ze bedzi eto sie trzymalo terminow......
mirka ale jak nic innego mi nie pozostaje to co mam zrobic? płakac i isc w dżinsach? teraz musze byc cierpliwa jakos musimy dac rade.
ja jak tak czytam co piszesz to coraz bardziej teraz zaczynam sie obawiac mojej sukienki bo mam dopiero pierwsze zazrucenie materialu na 2.06 ale mam nadzieje ze bedzi eto sie trzymalo terminow......
- Mamusia
oby ta krawcowa wzięła się wkońcu do roboty... ja ćwiczę mięśnie Kegla jak sobie przypomnę a to rzadko się zdarza a szkoda, bo w sumie niewiele wysiłku, ale najzwyczajniej w świecie nie pamiętam...
idę robić obiadek bo Szymonek głodny 🙂
idę robić obiadek bo Szymonek głodny 🙂
Gość
ja nie nawadze tych ćwiczeń czuje sie jakoś dziwnie i tylko czasami sie zmuszę...
- Mamusia
Karollka napisał(a):
do łożeczka 120/60 najlepiej kupic wkład takiej wielkości: np: http://allegro.pl/hipoalergiczna-kolderka-od-adibu-90-120-40-60-i1618975518.html
🙂
podłapuje temat bo tez nie wiem jaki kupic 😉 wiem, ze na poczatku bede klasc mala w rozku zeby miala troche ciasniej 🙂ale kolderke to nie wiem jaka kupic....
do łożeczka 120/60 najlepiej kupic wkład takiej wielkości: np: http://allegro.pl/hipoalergiczna-kolderka-od-adibu-90-120-40-60-i1618975518.html
🙂
- Mamusia
Hejka witam i sie ja dzisiejszego popołudnia 🙂u mnie super pogoda tak wiec juz od rana bylismy w kosciele i na super spacerze 🙂zaraz robimy żarełko i lody na deser mniam mniam 😁co do pościeli to nie pomoge bo juz nie pamietam zbyt dawno to było ,ale Kasia jest na bieżąco i widze ze juz tutaj zadziałała 😁
- Mamusia
dziekuj 😉 a a do lozeczko 140x70 czy jakos tak, to jakie? 🙂
- Mamusia
kasia1986 napisał(a):
dzięki Kasiu! Przy okazji zajrzałam na inne towary tego sprzedawcy i zakochałam się w pościeli do wózka - seledyn jest piękny. I chyba dobra cena?
Karollka napisał(a):podłapuje temat bo tez nie wiem jaki kupic 😉 wiem, ze na poczatku bede klasc mala w rozku zeby miala troche ciasniej 🙂ale kolderke to nie wiem jaka kupic....
🙂
dzięki Kasiu! Przy okazji zajrzałam na inne towary tego sprzedawcy i zakochałam się w pościeli do wózka - seledyn jest piękny. I chyba dobra cena?
- Mamusia
hej dziewczyny ja po weeekndzie jak narazie 100 stron do nadrobienia. Wczoraj podwórko u mojej mamy kosiliśmy normalnie nogi w tyłek mi weszły w nocy budzi łam się bo mnie plecy i biodro bolało, po łóżku przesuwałam się jak foka. A i u rodziców widzę swój brzuch w lustrze 🤪 bo u mnie tylko takie na górę jest masakra jak teraz rośnie 🤪
- Mamusia
izarybka napisał(a):
OOO jakaś duszyczna jest na forum 🙂 🙂 🙂 ja wczoraj założyłam koszulkę którą miałam tydzień temu na sobie i była dobra a wczoraj pół brzuszka byłoby na wierzchu gdyby nie spodnie z golfem :P Mam wrażenie że widzę jak z dnia na dzień jest większy 🤪 🤪
hej dziewczyny ja po weeekndzie jak narazie 100 stron do nadrobienia. Wczoraj podwórko u mojej mamy kosiliśmy normalnie nogi w tyłek mi weszły w nocy budzi łam się bo mnie plecy i biodro bolało, po łóżku przesuwałam się jak foka. A i u rodziców widzę swój brzuch w lustrze 🤪 bo u mnie tylko takie na górę jest masakra jak teraz rośnie 🤪
OOO jakaś duszyczna jest na forum 🙂 🙂 🙂 ja wczoraj założyłam koszulkę którą miałam tydzień temu na sobie i była dobra a wczoraj pół brzuszka byłoby na wierzchu gdyby nie spodnie z golfem :P Mam wrażenie że widzę jak z dnia na dzień jest większy 🤪 🤪
- Mamusia
No ja juz w wiekszosc moich bluzek nie wchodze bo brzucha nie zakrywaja 😉
Rekomendowane odpowiedzi