Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja też będę u rodziców moich na święta, ale sama planuję zrobić jaja takie w porach ,z serem i majonezem (pycha)i jakąś sałatkę. A w przygotowaniu reszty pewnie nie będę mogła uczestniczyć, bo od mięcha i kiełbas mnie odrzuca. U mnie jest zawsze schab taki nadziewany czosnkiem pieczony , szynki jakieś,boczki i takie tam, jaja, sos tatarski , jakieś sałatki. I zupa chrzanowa- u mojego w domu zawsze była, więc jak przyjeżdzamy do moich to w słoju jest przywieziona.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
SYLWIA777 napisał(a):
Witajcie dziewczynki 🙂, forum śledzę od samego początku więc z wszystkim jestem na bieżąco. Postanowiłam się w końcu dopisać do szczęśliwych Wrześnióweczek. To moja druga ciaza, mam córeczkę 9 letnią.
Hej Sylwia 🙂 Zapraszamy do nas 🙂

Agamu napisał(a):
Ja też będę u rodziców moich na święta, ale sama planuję zrobić jaja takie w porach ,z serem i majonezem (pycha)i jakąś sałatkę. A w przygotowaniu reszty pewnie nie będę mogła uczestniczyć, bo od mięcha i kiełbas mnie odrzuca. U mnie jest zawsze schab taki nadziewany czosnkiem pieczony i na zimno w takich plastrach podawany, szynki jakieś,boczki i takie tam, jaja, sos tatarski , jakieś sałatki. I zupa chrzanowa- u mojego w domu zawsze była, więc jak przyjeżdzamy do moich to w słoju jest przywieziona.

Prosze o przepis na jaja w portkach 😁no i ta zupa chrzanowa mnie zaintrygowala ,moja droga chwal sie tu i dziel przepisem z ciezarnymi 😜 😎 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ja też będę u rodziców moich na święta, ale sama planuję zrobić jaja takie w porach ,z serem i majonezem (pycha)i jakąś sałatkę. A w przygotowaniu reszty pewnie nie będę mogła uczestniczyć, bo od mięcha i kiełbas mnie odrzuca. U mnie jest zawsze schab taki nadziewany czosnkiem pieczony i na zimno w takich plastrach podawany, szynki jakieś,boczki i takie tam, jaja, sos tatarski , jakieś sałatki. I zupa chrzanowa- u mojego w domu zawsze była, więc jak przyjeżdzamy do moich to w słoju jest przywieziona.

Prosze o przepis na jaja w portkach 😁no i ta zupa chrzanowa mnie zaintrygowala ,moja droga chwal sie tu i dziel przepisem z ciezarnymi 😜 😎 😜
Przepis na jaja w portkach 🙂 wrzucam na nasze przepisy, a na zupę niestety przepisu nie znam-to świąteczna specjalność teściówki.

Oz to koniecznie dowiedz sie na spotkaniu rodzinnym ,niech wyjawi tajniki 🙂Heh domyslam sie ,ze to pewnie na wywarze z bialej kielbaski ,pewnie pysza ,jakos mnie tak wzielo na bialą kielbaske ajajajaaj 🙂
Czekamy na jaja 😁

jasna281288 napisał(a):
ja dzisaj nie mam pojecia co zjem na obiad 🙂

Nie jestes sama ..Ja chyba zrobie rybe filety z morszczuka,ziemniaczki z koperkiem i salata ze smietana ,bo mysle od 6:30 i nic mi lepszego do lba nie przyszlo...
Tez tak macie?Ja jestem okropna,w kolejce za kebabem zastanawialam sie pol godz co bym zjadla i sama niewiem ,wkoncu wzielam kebab ale moj dokanczal,wolalam same frytyki ..
Wczoraj bylismy w chinczyku i tez podziubalam troche kurczaka w sosie slodko -kwasnym a potem zamienilam sie z mezem na ryz po kantońsku - i to odziwo zjadlam ze smakiem,a ten Chińczyk za barem mial pewnie ze mnie ubaw ,zamienialam,cudowalam szok 😮

Leginsik napisał(a):
Dzień dobry 🙂

a Dobry 🙂
siedze od rana i nic nie zrobilam kosmos 😮Tylko loze poslalam ,maz spi w drugim pokoju ,a ja drapie tu z Wami i mysle o swietach ,co by tu stworzyc ,dobrego innego ,a pewnie tradycja wezmie gore

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Dzień dobry 🙂

a Dobry 🙂
siedze od rana i nic nie zrobilam kosmos 😮Tylko loze poslalam ,maz spi w drugim pokoju ,a ja drapie tu z Wami i mysle o swietach ,co by tu stworzyc ,dobrego innego ,a pewnie tradycja wezmie gore

ja juz pranie powiesiłam i opracowałam krotka historyjke fotograficzna 😜 nie chce mi sie głowy isc myc 😠 🤨 chodzilam wczoraj po miesice za kwiatuszkami na okno,wszystko przebrane,ale trafiłam na lade i nie drogie 🙂