Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

n0vika napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Znikam Kobitki.
Jadę do mamy , a później na fitness dla ciężarówek 🙂

Miłego dnia 🙂

o choc jedna przykladem swieci 🙂To figurke bedziesz miala jak talalala 🙂

jeśli matka natura pozwoli to na pewno 😉

Obnizysz nam srednią wagową 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doris5969 napisał(a):
Dobra ja tez Lalki spadam trzeba cos w domu porobić 🙂tak piszecie o tych szparagach ze chyba polecę i zakupie bo ślina mi juz cieknie 😜

hahaha jedna drugiej smaka robi i sie dziwia ,ze utyly 😁 🙃 🙂 😎
Dobrze,ze mozna na ciaze zwalic,bo tak pewnie az bysmy sobie nie pozwalaly ochoczo na wszystko 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Zupa szparagowa???dobre to?Podpytuje sie bo nie mialam przyjemnosci delektowac sie 🙂
A co z ta zupa chrzanowa??Obiecalas zapytac tesciowa,o tajniki 🤨 🤔
No z teściówką się nie widziałam,więc nie wiem jeszcze 🙂 A co do szparagowej to gotuję warzywka(marchewka, pietrucha itp),czasem na mięchu,ale teraz mnie odrzuca.obieram szparagi i kroję na kawałki tsalie 5 cm, gotuję to wszystko żeby było miękkie. W międzyczasie dosypuję do tego ryżu trochę. Na końcu zaciągam śmietaną( mniam), posypuję koperkiem i gotowe 🙂

Agamu napisał(a):
heheehe kuźwa dziewczyny, dobrze że mamy siebie i możemy sobie pogadać z kimś, kto tak samo "funkcjonuje" 🙂 Ja myślałam, że tylko mi się takie przypały zdarzają, jak to dobrze, że nie jestem sama 🙂 🙂 🙂

haha a moze urzadzimy olimpiade "sloniatka w akcji"motto bedzie brzmialo "Duzy tez potrafi ,razem damy rade !!! 🙂)))))"

Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Zupa szparagowa???dobre to?Podpytuje sie bo nie mialam przyjemnosci delektowac sie 🙂
No z teściówką się nie widziałam,więc nie wiem jeszcze 🙂 A co do szparagowej to gotuję warzywka(marchewka, pietrucha itp),czasem na mięchu,ale teraz mnie odrzuca.obieram szparagi i kroję na kawałki tsalie 5 cm, gotuję to wszystko żeby było miękkie. W międzyczasie dosypuję do tego ryżu trochę. Na końcu zaciągam śmietaną( mniam), posypuję koperkiem i gotowe 🙂

a no prosze ,bez wydziwiania ,no no ....coz bede jesc 🤪 😁 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Znikam Kobitki.

Miłego dnia 🙂

Zadzwoniłam do OSiR-u zapytać czy na zajęciach nordic walking jest instruktor i niestety zajęć nie ma chwilowo...A tak się napaliłam 🤨 Pozostaje mi samemu spróbować dreptać z kijkami po łące 😠

• Mamusia
letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Znikam Kobitki.

Miłego dnia 🙂

Zadzwoniłam do OSiR-u zapytać czy na zajęciach nordic walking jest instruktor i niestety zajęć nie ma chwilowo...A tak się napaliłam 🤨 Pozostaje mi samemu spróbować dreptać z kijkami po łące 😠

No to faktycznie pechowo ... ale powodzenia na tej łączce ....

ja to z kolei kochana juz spora babka jestem,zawsze 55kg,ostatnio przez pol rokju przybralam troche ,na poczatku ciazy tez najwiecej mi przybylo ..przy pierwszej wizycie u dr w 6 tyg.mialam 61kg ,a teraz mam68 na liczniku ... 😮 😮 😮
takze kawal ze mnie babki 🙂 😁 🙂A co!Jest na czym posiedziec i sie tym nie martwie,najwazniejsza jest dzidziunia i Jej zdrowko 😉Zaczniemy myslec osobie po porodzie,jednak ,zeby dramatu nie bylo to bez przesady z tym objadaniem,ale jak glodna-to jem smialo 🙂
Po porodzie uwierzcie mi nie mialam czasu pomyslec o jakimkolwiek odchudzaniu,czy czyms...dietka byla ,ale to z mysla o dzidzi,aby nie zaszkodzilo,delikatne potrawy ..najpierw ja jadlam ,potem coreczke karmilam i mozna powiedziec ,ze co nie zjadlam ,to mi wysysala wszystko hehe 🙂
Z dnia na dzien patrzylam jak spodnie mi leca ,super uczucie stawac sie taką lekka ....w szybkim czasie hi hi

letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Znikam Kobitki.

Miłego dnia 🙂

hahahaaha no to sobie dreptaj tam po tej laczce 🙂Mi bysie nie chcialo chyba tak samej,ale podziwiam 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
ja to z kolei kochana juz spora babka jestem,zawsze 55kg,ostatnio przez pol rokju przybralam troche ,na poczatku ciazy tez najwiecej mi przybylo ..przy pierwszej wizycie u dr w 6 tyg.mialam 61kg ,a teraz mam68 na liczniku ... 😮 😮 😮
takze kawal ze mnie babki 🙂 😁 🙂A co!Jest na czym posiedziec i sie tym nie martwie,najwazniejsza jest dzidziunia i Jej zdrowko 😉Zaczniemy myslec osobie po porodzie,jednak ,zeby dramatu nie bylo to bez przesady z tym objadaniem,ale jak glodna-to jem smialo 🙂
Po porodzie uwierzcie mi nie mialam czasu pomyslec o jakimkolwiek odchudzaniu,czy czyms...dietka byla ,ale to z mysla o dzidzi,aby nie zaszkodzilo,delikatne potrawy ..najpierw ja jadlam ,potem coreczke karmilam i mozna powiedziec ,ze co nie zjadlam ,to mi wysysala wszystko hehe 🙂
Z dnia na dzien patrzylam jak spodnie mi leca ,super uczucie stawac sie taką lekka ....w szybkim czasie hi hi

krótka przerwa w gotowaniu na poczytanie 😁 i dalej do garów, oj już nie taka spora babka nie jedna bez ciąży chciałaby mieć te 68

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Znikam Kobitki.

Miłego dnia 🙂

hahahaaha no to sobie dreptaj tam po tej laczce 🙂Mi bysie nie chcialo chyba tak samej,ale podziwiam 🙂

No właśnie... Nie powiedziałam, że mi się samej chce 😞 Na razie jestem na etapie rozmyślania o tym samotnym spacerze... Ciekawe kto wygra - ja czy leń?

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

a no prosze ,bez wydziwiania ,no no ....coz bede jesc 🤪 😁 🙃

ojejku coraz bardziej mi ślina cieknie chyba zaraz zbiore te swoje cztery dosc ciężki cztery litery i polece po szparagi 🙂mimo ze troche zmeczona jestem bo posprzatalam troche w chacie i sie zmachałam