Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
włąśnie zjadłam kawałek czekolady a obiecaam sobie ze po ,świetach nie będę tak folgowała 🤔ale taki tyci tyci kawałeczek chyba nie zaszkodzi? 🙂a czy będziemy jeść czy nie to i tak dupsko urośnie 😜

dokładnie 🙂 będziemy się martwić po porodzie heh jak zrzucić zbędne kg 😜

• Mamusia
Hee widze że wesoło też się posmiałam z tego co naskrobałyście ... fajne babki z Was ...
Ja już mam dzis spacer zaliczony , i loda też heee 🙂
Mam straszny dylemat i problem w co mam się ubrac na 18 urodziny , to bedzie taka disco trochę imprezka na sali, mam czarną sukienkę z dzianiny która jest jako jedyna dobra ! czy wypada iśc w czarnej ciężarnej ? może korale do tego żółte ? ale podobno jest jakiś zabobon z tymi koralami że nie wolno bo dziecko się pępowiną owinie ? podpowiedzcie coś!
chciałam cos kupic ale na takie słoniątka niewiele jest w sklepach !

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Hee widze że wesoło też się posmiałam z tego co naskrobałyście ... fajne babki z Was ...
Ja już mam dzis spacer zaliczony , i loda też heee 🙂
Mam straszny dylemat i problem w co mam się ubrac na 18 urodziny , to bedzie taka disco trochę imprezka na sali, mam czarną sukienkę z dzianiny która jest jako jedyna dobra ! czy wypada iśc w czarnej ciężarnej ? może korale do tego żółte ? ale podobno jest jakiś zabobon z tymi koralami że nie wolno bo dziecko się pępowiną owinie ? podpowiedzcie coś!chciałam cos kupic ale na takie słoniątka niewiele jest w sklepach !
Karola, ja bym szła w tej czarnej-jeśli się w niej dobrze czujesz to czemu nie( z resztą nic nie słyszałam, żeby w ciąży w czarnym nie chodzić) 🙂 A co do korali (i łańcuszków) to są jakieś tam przesądy, że niby dziecko będzie owinięte, ale ja w to nie wierzę 🙂

• Mamusia
Na domiar złego po wysłaniu posta nie mialam do teraz internetu i nie jestem nabierzaco,moze w skrocie ktoras z was mi napisze o czym tak intensywnie pisalyscie bo 35 stron nie nadrobie 😜
Od rana co jakis czas czuje lekkie kopniaki i wiercenie sie malenstwa niesamowite uczucie i radosc 🤪 co do leków: antybiotyk-duomox (na recepte),probiotyk BioGaia (na recepte),alermed(na recepte) i syrop ktory mama mi kupila bez recepty Prenalen nie jest zly w smaku ale glownie czuc czosnek ktory wchodzi w sklad tego syropku. Dbajcie o siebie mamuski ze wzgledu na wasze samopoczucie i zdrowie dzieciatka no i w sumie lipa jest lezeć w lozku na taka pogode hehe

Leginsik napisał(a):
Na domiar złego po wysłaniu posta nie mialam do teraz internetu i nie jestem nabierzaco,moze w skrocie ktoras z was mi napisze o czym tak intensywnie pisalyscie bo 35 stron nie nadrobie 😜
Od rana co jakis czas czuje lekkie kopniaki i wiercenie sie malenstwa niesamowite uczucie i radosc 🤪 co do leków: antybiotyk-duomox (na recepte),probiotyk BioGaia (na recepte),alermed(na recepte) i syrop ktory mama mi kupila bez recepty Prenalen nie jest zly w smaku ale glownie czuc czosnek ktory wchodzi w sklad tego syropku. Dbajcie o siebie mamuski ze wzgledu na wasze samopoczucie i zdrowie dzieciatka no i w sumie lipa jest lezeć w lozku na taka pogode hehe

a tam jak to my ,tralaalala ,a to ze trzasnal wziernik w "Katarzynie " Asi na badaniach i roztrzaskal sie w drobiazgi ,a lekarz byl szoku skad ta sila w pochwie 😮 😁

Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AAA i jestem jeszcze zła ale po poczytaniu Was dużo mniej 🙂bo w dwóch sklepach nie było szparagów:/i muszę teraz czekać do jutra buuuuuuuu

mmmmm.... Mi też narobiłyście smaka tymi szparagami 🙂 ale jutro z rana jade na badania więc sobie zakupię heh

hi hi ja jak slysze u Ciebie ,ze idziesz na badania ,to juz sie mi geba cieszy 🙂

• Mamusia
🤪 przygoda Asi na wizycie, że boki można zrywać.
Ja byłam wczoraj na USG, ale nie nie miałam tak niezwykłych wrażeń 😁 Wszystko jest w porządku na szczęście. No i wiem wreszcie na 100%, że będziemy mieli SYNKA. Tak się pięknie zaprezentował, że nie ma wątpliwości. Dziwi mnie tylko, że główkę miał wciśniętą w moją prawą pachwinę - zaskoczył mnie tą pozycją. 😮
Dzisiaj poleciałam zrobić pierwsze zakupy. Wybieranie, oglądanie i kupowanie takich malusich ubranek to ogromna frajda.

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AAA i jestem jeszcze zła ale po poczytaniu Was dużo mniej 🙂bo w dwóch sklepach nie było szparagów:/i muszę teraz czekać do jutra buuuuuuuu

mmmmm.... Mi też narobiłyście smaka tymi szparagami 🙂 ale jutro z rana jade na badania więc sobie zakupię heh

hi hi ja jak slysze u Ciebie ,ze idziesz na badania ,to juz sie mi geba cieszy 🙂

zawożę tylko mocz i trochę krwi mi spuszczą także mam nadzieję że się obejdzie bez większego zamieszania heh 🙂
Super Smerfetko że już wiecie 😁 imie wybrane ??
Ja też wszamałam loda po obiedzie i jest mi strasznie ciężko bo przegięłam z porcją 😜