Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

czarna79 napisał(a):
Aśka POCHWĘ to ty masz na serio jak strong women 😁 😁 😁,wspołczuje twojemu M, jak go scisniesz to az mu Wacka rozsadzi 🤪 🤪 🤪

lepsze ma doznania chlop 🙂Pewnie nie narzeka 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czarna79 napisał(a):
Dobra zaczynam tabelke , bo letka gdzies znikła.... 🙂
ktoras z nas ma termin na 28.08.Jakbyscie napisały terminy dziewczyn ktore pamietacie to juz wpisałabym do tabelki.Wiem , ze Asiulka ma na 13.09 i bedzie Olenka zapamietałam bo taki sam mam termin

hehe milo mi ,ze pamietasz o nas 🙂 😘

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
ktoras z nas ma termin na 28.08.Jakbyscie napisały terminy dziewczyn ktore pamietacie to juz wpisałabym do tabelki.Wiem , ze Asiulka ma na 13.09 i bedzie Olenka zapamietałam bo taki sam mam termin
ja mam 12.09, będzie Gabrysia

letka82 napisał(a):
Dziewczyny!! Zmieńcie temat, bo mi lekarz zabronił bzykanka a ostry sex śni mi się co noc!!

ulala mnie tam tez brakuje nieco ostrzejszych doznan ,ale itak rzadko sie kochamy ,a jak juz to w miare delikatnie o...

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
letka82 napisał(a):
Dziewczyny!! Zmieńcie temat, bo mi lekarz zabronił bzykanka a ostry sex śni mi się co noc!!

taka nie wyżyta jesteś jeszcze ? skutki już są w postaci naszych maluchów 🙂 a tu wszystkie dalej jak króliki by się pleniły hehe

Mówi się, że zakazany owoc najlepiej smakuje 😉 Lekarz zakazał to się zachciewa 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):

ulala mnie tam tez brakuje nieco ostrzejszych doznan ,ale itak rzadko sie kochamy ,a jak juz to w miare delikatnie o...

ja po ostatnim sexie to już na pewno mojego nie dopuszczę do siebie do końca ciąży , bo mi wyjechał w trakcie z tekstem że boji się że nabije guza Kruszynie , no normalnie przegiął heh

• Mamusia
Właśnie wchłonęłam porządną porcję arbuzika 🙂 mniam
a tak wogóle to ćwiczycie te mięśnie kegla? bo ja zwyczajnie nie pamiętam, przypomina mi się tak raz w tygodniu 🥴 Asia ma dobrze ćwiczy nawet w rozkroku 🤪
ja mam termin na 7.09 i też jeszcze nie wiem czy będzie Szymuś czy Maja

• Mamusia
czarna79 napisał(a):

Ja mam na 15 .09 i będzie Wojtuś

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
letka82 napisał(a):

taka nie wyżyta jesteś jeszcze ? skutki już są w postaci naszych maluchów 🙂 a tu wszystkie dalej jak króliki by się pleniły hehe

Mówi się, że zakazany owoc najlepiej smakuje 😉 Lekarz zakazał to się zachciewa 🙃

miałam identycznie tak samo !! jak miałam zakaz to wścieko dupy chciałam dostać 😜

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
a gdzie ta tabelka będzie ?? tak żeby sobie kuknąć na dane osobowe innych 😜

Ja proponuję nowy wątek...
Pewnie se ją na nowy wątek wrzuci 🙂 na razie trzeba ją stworzyć 🙂a taki sajgon tu mamy, że to faktycznie nie jest łatwe 🙂