Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Jestem Kochane 🙂 Zdaje szybko raport i sie klade bo juz normalnie zasypiam na siedzaco.
Tak jak pisałam wczesniej,badał mi tylko podwozie..wyniki badan mam bardzo ladne,szyjka b.ładna,kanał zamkniety usmiechnal sie i powiedzial "oby tak dalej". Smieszna mam wage, 66,6 kg
😁 od poczatku ciazy 7 kg na plusie wiec w dyszce sie nie zmieszcze, w tym miesiacu dalysmy z moja malutka czadu,brzusio fajnie urosł a ja przytyłam w ciagu miesiaca 3 kg 🙂
Kolejna wizyta tydzien przed slubem 🙂

no to fajnie ze wszystko ok, pamietam ze na poczatku mialysmy taka sama wage i teraz ja tez waze cos ok 67kg 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Jestem Kochane 🙂 Zdaje szybko raport i sie klade bo juz normalnie zasypiam na siedzaco.
Tak jak pisałam wczesniej,badał mi tylko podwozie..wyniki badan mam bardzo ladne,szyjka b.ładna,kanał zamkniety usmiechnal sie i powiedzial "oby tak dalej". Smieszna mam wage, 66,6 kg
😁 od poczatku ciazy 7 kg na plusie wiec w dyszce sie nie zmieszcze, w tym miesiacu dalysmy z moja malutka czadu,brzusio fajnie urosł a ja przytyłam w ciagu miesiaca 3 kg 🙂
Kolejna wizyta tydzien przed slubem 🙂

Ty diabico 666......ale super ze wszystko ok .....dobranoc 🙂

• Mamusia
iza131313 napisał(a):
moje ostatnie wyniki nie roznia sie od tych wczesniejszych zbytnio, i to mnie martwi bo przeciez bylam na diecie, po 2 godzinach ok bo lekkie przekroczenie ale po 1 godzinie duze,

zamoiwlam dzis na allegro glukometr i bede kontrolowac cukier od przyszlego tygodnia po kazdym posilku

czytalam ze musi byc na czczo 90 a po posilku 120 jezeli sie to nie unormuje to zostanie mi insulina a tego nie chce i to bardzo

Iza ja trochę tego badania już nie kleję, jak już wcześniej pisałam po obciążeniu 75 g glukozy pobierali mi krew tylko raz po 2 h, i tak mi powiedziała gin i tak mi powiedzieli i zrobili w szpitalu gdzie robiłam to badanie. Ty masz jeszcze po 1 h, i to ten wynik jest zły, bo gdyby brać pod uwagę tylko 2h, to byłoby ok. Jutro się spytam gin, o co chodzi ? co miasto to inaczej? Nie lubię takich sytuacji 😠

• Mamusia
MALEX napisał(a):
Agnieszko trochę Cię nie zrozumiałam, za pierwszym razem po 1h miałam 154, a powinno byc do 140, a za drugim razem miałam 169 po 2 h i tez powinno byc do 140, więc lekarz ma racje.

Monia to co ja przeczytałam ze po pierwszej miałas 163, a po 2-141....co ja slepa czy co.....
po 1h - do 180
po 2- do 140 taki sa normy.....

• Mamusia
MALEX napisał(a):
Mi powiedział, że po 1h jak i po 2h cukier ma byc do 140, nic już nie kumam, a też miałam pobierane za drugim razem tylko po dwóch godzinach, a nie po 1h i po 2h jak niektóre dziewczyny.[/uote]
nie wiem dlaczego tylko po 2...a to co wysłałam to prawidłowe normy z internetu i lekarz tez tak mowił....bo mialam po 1h 133 i powiedział ze dobry wynik...., a tak powiedziałby blisko normy ....wiec sie zapytałam o normy....

ANIA100 napisał(a):
Michalinka super.
Moje typy to były Gabrysia, Michalinka, Liliana, a jest Emilka 🙂

Moje typy tez takie byly Gabi,Liliana,Wiktoria ,a jest Ola hehe
A Michasia to ŚP..moja babunia -najukochansza na swiecie 🙂

Dobranoc dziewczyny Leginsik super ze z mala wszystko ok Karolina nie martw sie sama nie jestes kilka z nas tez mialo podwyzszona glukoze jeszcze 3miechy wytrzymamy musimy 🙂

• Mamusia
Kamiska przesłałam 🙂 jak dotrze daj znać 🙂
Karolinko uważaj na siebie bo z przemęczeniem u nas nie ma żartów teraz 🥴 dobrze że macie przeprowadzkę za sobą , a co do cukru to na pewno gin Ci wszystko objaśni co dalej robić , głowa do góry 🙂fajnie że się odezwałaś ... tylko szkoda że na tak króciutko ale wybaczamy 😜
Letko ja czekam aż ktoś mi sprezentuje karuzele 😜 także niestety nie pomogę 🥴 , a jak nie dostanę to będzie dylemat na pewno bo tyle tego 😜
Izka super że po wizycie wszystko w porządku 🙂
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty jutrzejsze 🙂 odezwę się dopiero popołudniu , tym czasem mykam do spania bo jutro trzeba wstać za wczasu !
Miłej nocki 😘 😘 😘

• Mamusia
Wróciliśmy ze szpitala..nic złego sie nie dzieje..mam odpoczywać..to od częstego siedzenia albo chodzenia..mam leżeć.Jakby mi nie przeszło wziąć nospe.Wszystko pozamykane,sprawdzała badała i jest ok.

Słuchałam sobie serduszka Małej 🙂 Więc wszystko jest ok 🙂Dobrze,że pojechałam,uspokoiłam się,oby tylko przestało mnie boleć..