Nie miałam takiego badania .. chyba ☺️ Co do tygodni to przecież nie mi jedynej lecą hehe Wy tez macie juz bliziutko:_)
Magda skurcze sie ustatkowały teraz notorycznie boli mnie Katarzyna ( ale to z racji takiej że kosci mi sie ,,wstępuja" i robią miejsce główce małej)
ale jestem juz zmęczona czekaniem, tak na marginesie jak już marudzimy 🤢
Hej Dziewczyny! Melduję się z kawką 🙂 Karolinkobądź dzielna w tym szpitalu, oby szybko zleciało i jutro Cię wypuścili do domku 🙂 A tak apropo badań- wiecie, że miedzy 35-38 tyg. trzeba zrobic test na paciorkowca? nie pamiętam czy była już o tym mowa na forum ale tak mi sie przypomniało. Jak się nie ma wyników to później dziecku robia jakieś zastrzyki o ile pamiętam 🤔
moja Mała od wczoraj jakaś mało ruchliwa 🤢 wcześniej mi brzuch rozciągała na wszystkie strony a teraz coś tam się pokula delikatnie i tyle. Wiem, że nie ma co się schizować ale i tak jakiś niepokój sie wkrada 🤨
Hej Dziewczyny! Melduję się z kawką 🙂 Karolinkobądź dzielna w tym szpitalu, oby szybko zleciało i jutro Cię wypuścili do domku 🙂 A tak apropo badań- wiecie, że miedzy 35-38 tyg. trzeba zrobic test na paciorkowca? nie pamiętam czy była już o tym mowa na forum ale tak mi sie przypomniało. Jak się nie ma wyników to później dziecku robia jakieś zastrzyki o ile pamiętam 🤔
Kochana to jest właśnie to GBS 🙂 ja mam w karcie napisane od 35-37 tyg 🙂
Witajcie Brzuchatki!
karolka trzymaj się i odpoczywaj jak najwięcej!! I słuchaj się lekarzy!
My właśnie wstajemy po prawie całej nocy przespanej 🙂 Dzisiaj w planie prasowanie "dużych" rzeczy, by zrobić miejsce na "małe". Będę pewnie w przerwach do Was zaglądać 🙂 Miłego dnia!!
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Co do tygodni to przecież nie mi jedynej lecą hehe Wy tez macie juz bliziutko:_)
Magda skurcze sie ustatkowały teraz notorycznie boli mnie Katarzyna ( ale to z racji takiej że kosci mi sie ,,wstępuja" i robią miejsce główce małej)
ale jestem juz zmęczona czekaniem, tak na marginesie jak już marudzimy 🤢
agata_1982
Karolinkobądź dzielna w tym szpitalu, oby szybko zleciało i jutro Cię wypuścili do domku 🙂
A tak apropo badań- wiecie, że miedzy 35-38 tyg. trzeba zrobic test na paciorkowca? nie pamiętam czy była już o tym mowa na forum ale tak mi sie przypomniało. Jak się nie ma wyników to później dziecku robia jakieś zastrzyki o ile pamiętam 🤔
Gość
agata_1982
Anulcia
Kochana to jest właśnie to GBS 🙂 ja mam w karcie napisane od 35-37 tyg 🙂
letka82
karolka trzymaj się i odpoczywaj jak najwięcej!! I słuchaj się lekarzy!
My właśnie wstajemy po prawie całej nocy przespanej 🙂 Dzisiaj w planie prasowanie "dużych" rzeczy, by zrobić miejsce na "małe". Będę pewnie w przerwach do Was zaglądać 🙂
Miłego dnia!!