Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiem, że nieładnie jest się chwalić, ale ja to zrobię 🙂 obmierzyłam się cała i wygląda na to, że to co przytyłam poszło w brzuch i biust 🙂 😁 nigdzie indziej 🙂 a i jeszcze w pasie przybrałam kolejne 5 cm w ciągu tygodnia 😜

wow super 🙂 mi tak nagle brzuch wyskoczył ,dzisiaj juz w spodnie nie mogłam się dopiąć 🙂heh nie sadzilam ze mozna sie cieszyc ze czlowiek w spodnie sie nie miesci heh a piersi tez mam mega duze z miski b70 mam teraz d70 heh

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Mój mąż Asiulka niestety jedzie już do pracy około 15 kwietnia , i nie będzie go 6 tyg ... oj jak ja to teraz przeżyje ... Czekaja mnie samotne swięta , zresztą mojego męża jeszcze nie było na Wielkanoc odkąd jesteśmy razem ...
Taki los...
Zapisałam się tez już Asiulka na to 4 D na 12 kwietnia ... jestem taka ciekawa już znowu mojej dzidzi może już płec bedzie widoczna ....

Oj Karolinko to Ty bedziesz zupelnie sama w swieta?Pewnie do rodzicow pojedziesz?Boze naprawde Ci wspolczuje,szczegolnie w tym czasie(zapewne przywyklas juz do tego..)Smutne to ,ale z drugiej str.powitania sa piekne i te romantyczne wycieczki 🤪
A co do usg to fajnie ,tez bym chciala ale jeszcze sie zastanawiam ,troche to kosztuje ..cholerka niestety 😞
A do szkoly rodzenia bedzie z Toba chodzil maz?Moj ma 3 mianowa prace ,wiec ciekawe czy zawsze bedzie mu pasowalo pojsc ze mna ...
trzymaj sie Karolinko dzielnie 😘 😘 😘

Asiulka a ty dzwoniłaś do tej szkoły rodzenia przyszpitalnej ? zapisałaś się ?
Mój mąż wróci na poczatku czerwca więc na kilka pierwszych zajęc pojdę sama ...
Ja świę ta to z rodzicami spędze ... a do nieobecności coż ciężko się przyzwyczaic ... ale tak sobie sama w życiu zrobiłam więc teraz muszę to jakoś znosic ... Tak to jest miec męża marynarza

• Mamusia
Leer napisał(a):
dziewczyny że sie wtrącę ja mam niespełnionego policjanta wiec też lekko nie mam.

a ja mam informatyka, ale czasamii to jak żandarm w domu 😉

własnie gotuje mi się kalafior na parze, dorzuciłam jeszcze do tego kilka marchewek i będzie zdrowe jedzonko 🙂 kalafior obowiazkowo polany bułka tartą 🙂

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
No wojskowy ... Policjant ciężkie zawody dla faceta ...
Moj szwagier był policjantem to siostra lekko nie miała ...
A wojskowego to mam teścia to jego psycha to masakra ...

ja miałam wojskowego jako szefa - jednym słowe masakra... pedant straszny, wszystko miało być w rządku ułożone, w zeszycie podkreślone wg schematu faktura opisana.. wytrzymałam jakieś 7 misięcy

Leer - a prosze bardzo - wysyłam Ci wirtualnego kalafiora :P

masz racje karolina to sa bardzo ciężkie zawody jeżeli chodzi o psychikę, wiem jaki był przed a jaki jest teraz, tym bardziej że już nie pracuje w zawodzie z pewnych powodów i odwala mu dopiero 🙂. ale nie ma co zganiać na zawód każdy chłop ma swoje za uszami a zawody wykorzystują czasami jako pretekst ( tak samo kobiety) :_)