Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ginekolog mi mowil zebym pamietala jesc za siebie nie za dwoch i ma racje niektorzy na wszystko sobie pozwalaja a czasami przez nadmiar kg nawet dziecku mozna zaszkodzic moja znajoma miala problemy jak urodzila wasnie przez nadmiar kg

mi aska tez ostatnio tak o 23 chcialo sie jesc w tv akurat jedzenie pokazywali juz prawie szlam cos zjesc ale sie powstrzymalam i zjadlam dopiero o 6 rano jak mezowi sniadanie robilam

no ja tez nie, tez bym wtedy sie budzila ciagle 🙂 teraz jablko jem heh oj ta dzidzia heh ale sie odzywa chyba jej smakowalo heh tak sobie mysle bo musze witaminy brac 3razy dziennie i ja je gryze to pewnie dzidzia wtedy miny robi bo to kwasne heh

taka szczesliwa jestem 🙂 dzidzia byla niespodzianka dla mnie modlilam sie o to maz sie wahal bo mialam najpierw prace znalezc itd a tu taki cud 🙂 ale jak maz sie dowiedzial to sie cieszyl 🙂 ostatnio w swieta meza kuynka z kilku tygodniowa dzidzia byla a nam zyczyla zebysmy za 9 miesiecy dzidzie mieli i jej zyczenie sie sprawdzilo heh 🙂

ja ogorki kiszone jadlam pare tygodni ale cos mi sie odwidzialy 🙂 dzisiaj piatek a ja zjadlam kabanosa i lasterek szynki a ogolnie nie przepadam za tym heh zakazane lepiej smakuje 🙂

• Mamusia
witam ponownie 🙂

powiem wam, ze poczulam sie lepiej i wyszlam na miasto na male zakupki 🙂 no i nie wytrzymalam... 🙂 🙂
kupilam maluszkowi spioszki z kaftanikiem, koszuleczke i polspioszki, czapeczke i lapki niedrapki 🙂 🙂 sa tak slodkie 🙂 🙂
a zarzekalam sie, ze jeszcze nic nie bede kupowac 🙂 🙂

• Mamusia
Ja dziewczynki jestem mega smutna bo moj kochany właśnie pojechał , łezki to same się cisną do oczu i spływaja po policzkach , kurcze jest mi chyba jeszcze bardziej zle niz zawsze , chyba to jakos teraz działa podwójnie ...

Moj Wojtuś dziś fajnie sie rusza w brzuszku tak fajnie go czułam ....

• Mamusia
asiulenka napisał(a):
witam ponownie 🙂

powiem wam, ze poczulam sie lepiej i wyszlam na miasto na male zakupki 🙂 no i nie wytrzymalam... 🙂 🙂
kupilam maluszkowi spioszki z kaftanikiem, koszuleczke i polspioszki, czapeczke i lapki niedrapki 🙂 🙂 sa tak slodkie 🙂 🙂

To wspaniale Asiulenka ... ubranka dla niemowlaków sa mega słodkie ... ja też już coś bardzo chcem kupic Wojtusiowi

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
asiulenka napisał(a):
witam ponownie 🙂

To wspaniale Asiulenka ... ubranka dla niemowlaków sa mega słodkie ... ja też już coś bardzo chcem kupic Wojtusiowi

ja jeszcze nie wiem co bedzie, a ubranka w bezpiecznym bezowo bialym kolorze kupilam 🙂

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Ja dziewczynki jestem mega smutna bo moj kochany właśnie pojechał , łezki to same się cisną do oczu i spływaja po policzkach , kurcze jest mi chyba jeszcze bardziej zle niz zawsze , chyba to jakos teraz działa podwójnie ...

Moj Wojtuś dziś fajnie sie rusza w brzuszku tak fajnie go czułam ....

a Wojtus pewnie sie z tatusiem na wiercaco zegnal 🙂 🙂