Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ostatnio śmieje się, że wkroczyłam w fazę wzrostu. Przytyłam wreszcie 3 kg. i brzuszek znacznie się powiększył. Teraz już na pierwszy rzut oka widać, że jestem w ciąży.
A i Maluszek postanowił nawiązać z nami kontakt, bo od świąt wierci się już regularnie. Dzisiaj rano mąż przed wyjściem do pracy po raz pierwszy dostał kopniaka od Synka na pożegnanie.
.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
smerfetka napisał(a):
ostatnio śmieje się, że wkroczyłam w fazę wzrostu. Przytyłam wreszcie 3 kg. i brzuszek znacznie się powiększył. Teraz już na pierwszy rzut oka widać, że jestem w ciąży.
A i Maluszek postanowił nawiązać z nami kontakt, bo od świąt wierci się już regularnie. Dzisiaj rano mąż przed wyjściem do pracy po raz pierwszy dostał kopniaka od Synka na pożegnanie.
.

Nie ma to jak kopniak na do widzenia 🙂 Zazdroszczę Wam tych kopniaczków, moje Ziarenko nie kopie jeszcze, ale się przemieszcza po moim brzuszku, bo raz z prawej a raz z lewej mam większe wybrzuszenie. Śmiejemy się z mężem, że rybka lubi pływać 😉

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AAA i jestem jeszcze zła ale po poczytaniu Was dużo mniej 🙂bo w dwóch sklepach nie było szparagów:/i muszę teraz czekać do jutra buuuuuuuu

mmmmm.... Mi też narobiłyście smaka tymi szparagami 🙂 ale jutro z rana jade na badania więc sobie zakupię heh

hi hi ja jak slysze u Ciebie ,ze idziesz na badania ,to juz sie mi geba cieszy 🙂

zawożę tylko mocz i trochę krwi mi spuszczą także mam nadzieję że się obejdzie bez większego zamieszania heh 🙂
Super Smerfetko że już wiecie 😁 imie wybrane ??
Ja też wszamałam loda po obiedzie i jest mi strasznie ciężko bo przegięłam z porcją 😜

Ojojoj Kochana z tym moczem moze byc roznie 🙂
Ja mialam kiedys wypadek i na dloni mialam tetnice przecieta grubą szybą..nie fajnie wygladalo,wszystkie kolezanki z pracy mdlaly,zwracaly-widok nieszczegolny,a ja na luzie chcialam bandazem owinąć i normalnie pracowac heh,moja szefowa zawiozla mnie do chirurga ,bylo szycie i jak mnie szyla piguła to krew mi psikala po scianach i po wszystkim,az na okulary tej pielegniarki hahahaha ,gdzie sie nie obrocilam tam psikalo ,jak z psikawki ...bylam w szoku nie wiedzialam co robic ,lało sie a ta stala jak wryta i nie wiedziala jak zszyc 😁

• Mamusia
Letka rozumiem Cię bo sama jeszcze niedawno nie mogłam się odczekać. Teraz jestem już cała szczęśliwa 🙂 Fajowe uczucie. Przynajmniej na razie póki Synuś nie jest na tyle duży, że może kopnąć boleśnie. Później zobaczymy. Może nawet będziemy miały dość tych kopniaczków 🤢

• Mamusia
smerfetka napisał(a):
Letka rozumiem Cię bo sama jeszcze niedawno nie mogłam się odczekać. Teraz jestem już cała szczęśliwa 🙂 Fajowe uczucie. Przynajmniej na razie póki Synuś nie jest na tyle duży, że może kopnąć boleśnie. Później zobaczymy. Może nawet będziemy miały dość tych kopniaczków 🤢

Moja przyjaciółka też mi mówi, ze jeszcze zatęsknię za czasami "pływania". Ważne, ze pływa z boku na bok, to jestem spokojna 😉

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AAA i jestem jeszcze zła ale po poczytaniu Was dużo mniej 🙂bo w dwóch sklepach nie było szparagów:/i muszę teraz czekać do jutra buuuuuuuu

mmmmm.... Mi też narobiłyście smaka tymi szparagami 🙂 ale jutro z rana jade na badania więc sobie zakupię heh

hi hi ja jak slysze u Ciebie ,ze idziesz na badania ,to juz sie mi geba cieszy 🙂

zawożę tylko mocz i trochę krwi mi spuszczą także mam nadzieję że się obejdzie bez większego zamieszania heh 🙂
Super Smerfetko że już wiecie 😁 imie wybrane ??
Ja też wszamałam loda po obiedzie i jest mi strasznie ciężko bo przegięłam z porcją 😜

Ojojoj Kochana z tym moczem moze byc roznie 🙂
Ja mialam kiedys wypadek i na dloni mialam tetnice przecieta grubą szybą..nie fajnie wygladalo,wszystkie kolezanki z pracy mdlaly,zwracaly-widok nieszczegolny,a ja na luzie chcialam bandazem owinąć i normalnie pracowac heh,moja szefowa zawiozla mnie do chirurga ,bylo szycie i jak mnie szyla piguła to krew mi psikala po scianach i po wszystkim,az na okulary tej pielegniarki hahahaha ,gdzie sie nie obrocilam tam psikalo ,jak z psikawki ...bylam w szoku nie wiedzialam co robic ,lało sie a ta stala jak wryta i nie wiedziala jak zszyc 😁

hehhe ładne ciśnienie musiałaś mieć jak Ci tak tryskało po wszystkim i wszystkich 😜

• Mamusia
letka82 napisał(a):
smerfetka napisał(a):

Moja przyjaciółka też mi mówi, ze jeszcze zatęsknię za czasami "pływania". Ważne, ze pływa z boku na bok, to jestem spokojna 😉

mi też tak mówią że jeszcze będę miała dość kopniaków jak mi spać nie będzie dawało 😜 ale póki co mam straszną radochę z ruchów i ciesze się że moja Kruszyna jest bardzo żywiołowa 🙂
wczoraj jak leżałam na wznak i obserwowałam mój brzucholek to widziałam miejsce gdzie mnie maluch kopnął 🙂 i młodsza siostra też widziała heh , tylko mój jak zwykle mało skoncentrowany jest i nie widział 😠

Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jeszcze Kahlanik Tadzia będzie miala 🙂 Trzeba zrobić tabelkę i powpisywać wszystkie, bo zginiemy 🙂

dobry pomysł 🙂 i będzie wiadomo co i jak 😜

Tak supoer pomysl ,a kto bylby chetny????Madzia-od Tadzia 🙂 miala robic juz tabelke ..jak dobrze pamietam..