Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Leer napisał(a):
ja tylko sie obawiam że nie bede wiedziała jak maleństwo sie urodzi dlaczego ono płacze 🤢
ale dobrze że jeszcze troche czasu zostało to mam czas na obserwacje alanka bo zostaje tutaj aż do mojego slubu 😜

Widzę że już się zbliża wielkimi krokami ślub, aż Ci zazdroszę to takie fajne przezycie 🤪 Ja prawie dwa tyg po, a wydaje mi się że wieki temu, już w sukienkę bym nie weszla 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
leze tez pod prysznic,cos spichcic bo o 13tej wyjazd z chalupy 🙂buziolki kochane moje wszystkie piekne duuuze ,male brzusie,sciskam ,caluje i pozdrawiam 😘 😘 😘 😘

Asiu ,wciaz czekamy na Twoja głowe 😁 😁 😘 😘 😘
i wylaczcie z Agą te kamere ukryta w mej chalupie ,bo czuje sie niezrecznie 🥴

haha bo my wszystko musimy wiedzieć i najlepiej to widzieć 😜 wielkie brzuchy patrzą 🙃
głowa już niebawem 😜 tylko się wyryktuję jakoś ... cobyście się nie wystraszyły hehe 😮 ja też uciekam bo trochę mam roboty a o 12stej na zakupki jade i potem do murzynka na przegląd 🤢
Będę popoludniu 😘

Laski czekamy na relację z USG i fotki oczywiście 🙂 😁

• Mamusia
Dzień dobry Mamuśki!
Wczoraj cały dzień w biegu, rusztowanie wieczorem zniknęło 🙂
Umówiłam się na środę na usg - pojedziemy i zobaczymy co słychać. Próbowałam Was nadrobić (50 str), ale jestem mało przytomna i nie dałam rady 😞 Poproszę streszczenie 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
nadal boli mialam miec wizyte 19 maja ale dzwonilam do ginekologa i dzisiaj na 14 mam przyjsc 3majcie kciuki zeby dobrze wszystko bylo
Marta będzie dobrze. Trzymam kciuki, daj znać jak wrócisz 😘

• Mamusia
Siema laski....
Oczywiscie super sen zeby ....Jak ja nienawidze jak mi sie zęby snią....skąd się biorą takie głupoty....
Oglądam teraz o tym gazie rozweselającym ....Nie sądze , zeby to działało ....i nie wydaje mi sie ,ze bede sie smiała przy porodzie po tym .... 🙂 🙂 🙂
Asia Ty to od razu , ze kamere masz w domu .....Usmiechnij sie kochana do WIELKIEJ SIOSTRY hi hi 🙂 🙂 🙂
Wszystkie mamusie , ktore idą dzisiaj na usg -miłego oglądania maleństwa ..... 🙂 🙂 🙂

napewno dam znac 🙂 pocieszam sie tym ze mala dzisiaj zobacze no o te usg polowkowe mi tez zrobi 🙂 ale ogolnie mowil jak wy ze pewnie macica sie rozciaga i stad ten bol ale na wszelki wypadek kazal przyjsc mi dzisiaj przynajmniej spokojniejsza bede

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
napewno dam znac 🙂 pocieszam sie tym ze mala dzisiaj zobacze no o te usg polowkowe mi tez zrobi 🙂 ale ogolnie mowil jak wy ze pewnie macica sie rozciaga i stad ten bol ale na wszelki wypadek kazal przyjsc mi dzisiaj przynajmniej spokojniejsza bede
Pewnie idź, będziesz spokojniejsza. Tam wszystko się rozciąga i powiększa i macica i więzadła ,musi troszkę poboleć. Ale dobrze że zadzwoniłaś i idziesz dzisiaj,nie będziesz sie denerwować 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
nadal boli mialam miec wizyte 19 maja ale dzwonilam do ginekologa i dzisiaj na 14 mam przyjsc 3majcie kciuki zeby dobrze wszystko bylo

Połóz się spokojnie .....Tabletke zacznie działas , jak TY ją niedawno wziełas.Musisz się uspokoic , bo jak TY bedziesz sie denerwowała, to dzidzia razem z Toba....Jak mnie pobolewa brzuch na dole to ja kłade troszke wyzej nogi na poduszce i przechodzi mi ....

• Mamusia
mój gin mi nawet skserował parę stron z książki o PRAWIDŁOWYCH SKURCZACH MACICY W CIĄŻY.i podkreślił jeszcze raz, że są prawidłowe, bo ja panikuję jak mnie tylko coś zaboli...teraz po 20 tyg, to już mogą te skurcze Braxtona Hicka przygotowujące do porodu i to też możemy odczuwać.

dzieki dziewczyny 🙂 troche poleze a tak o 12 30 musze juz wyjsc bo szczecina tak nie znam a sama jeszcze tam nie jechalam wiec troche pobladzc moge maz napisal ze do 11 da mi znac czy uda mu sie zwolnic

• Mamusia
Agamu napisał(a):
mój gin mi nawet skserował parę stron z książki o PRAWIDŁOWYCH SKURCZACH MACICY W CIĄŻY.i podkreślił jeszcze raz, że są prawidłowe, bo ja panikuję jak mnie tylko coś zaboli...teraz po 20 tyg, to już mogą te skurcze Braxtona Hicka przygotowujące do porodu i to też możemy odczuwać.

Wiesz co Agata ja to ostatnio sie dowiedziałam , ze tz .te kłucie jajników co my mamy , to nie jajniki tylko to te skurcze Braxtona....niezle co nie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
dzieki dziewczyny 🙂 troche poleze a tak o 12 30 musze juz wyjsc bo szczecina tak nie znam a sama jeszcze tam nie jechalam wiec troche pobladzc moge maz napisal ze do 11 da mi znac czy uda mu sie zwolnic

Moze mu sie uda wyskoczyc na chwilke, a jak nie, to nie masz zadnej znajomej ktora mogłaby z Toba pojechac 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):

Wiesz co Agata ja to ostatnio sie dowiedziałam , ze tz .te kłucie jajników co my mamy , to nie jajniki tylko to te skurcze Braxtona....niezle co nie 🙂 🙂 🙂

No dokładnie 🙂 O ile rzeczy będziemy mądrzejsze w kolejnej ciąży heheheheheeh 🙂 🙂 🙂