Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
miiirkaaa napisał(a):
no nic dziewczyny mykam do wyrka bo jakos padam na pysk dzisiaj i wogole jakis podly dzien mam 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
wiec dziewczyny milego dalszego wieczorku i kolorowych senków :* 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

trzymaj sie kolorowych do srody , bo mnie jutro nie bedzie .... 🙂

Jestem wkoncu 🙂A gdzie Ty bedziesz jutro????Jak to tak ?imieninowej sie ze mna nie napijesz???? 😞

och ty też jutro solenizantka 😎 😁

Ty tez???? 🤪

hej hej!! Ja dzisiaj świętowałam i oblewałam kwasem chlebowym, bo kolor ma jak porter i bez alkoholu 🙂 A w prezencie kupiłam sobie stetoskop, ale cholercia nic nie słyszę 😞

Wonka najlepsze zyczonka 🙂
prose skromny bukiecik kwiatkow od wrzesniowych brzuchatkow 🙂

ot cholera tozto ja Twoje zdrowie opijala i nawet nie wiedzia hahahha na dwie nozki bylo 🙂a teraz maslana wzniese toasta ,zdrowie!!!!!

Najpiękniejszy bukiet jaki dostałam!! Choć przyznam, że to jedyne kwiatki dzisiaj 😞 Mój jakoś nie ma głowy do moich imienin... Kupiłam sobie zielony stetoskop, to prawie jak kwiatek, nie??

winszuję i ja i mały Tymek 🙂 no ten stetoskop jak badyl heh a końcówki jaki kolorek ? kwiat jak cza 🤪 🤪 🤪 🤪 😜

Dziwny gatunek, bo kwiat biało-zielony 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
uciekam Laski 🙂 siora nade mną stoi żebym ją pusciła na neta 😜 a i ja ledwo siedze , dupsko szczypie 😜 czas się położyć i odpocząć na wyrze 🙂 do juterka 😘 jak zawsze z kawką melduję 😜
😘 😘 😘 😘 śpijcie dobrze 🙂

spij dobrze do ranka 🙂 😘 😘

papatki 🙂 odpoczywajcie i nie naskrobcie za dużo 😜 🙃 buśśśśśka

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
uciekam Laski 🙂 siora nade mną stoi żebym ją pusciła na neta 😜 a i ja ledwo siedze , dupsko szczypie 😜 czas się położyć i odpocząć na wyrze 🙂 do juterka 😘 jak zawsze z kawką melduję 😜
😘 😘 😘 😘 śpijcie dobrze 🙂

spij dobrze do ranka 🙂 😘 😘

papatki 🙂 odpoczywajcie i nie naskrobcie za dużo 😜 🙃 buśśśśśka

Ja tez zaraz mykam ,pod prysznic i w kime 🙂

Dziwny gatunek, bo kwiat biało-zielony

hahahha no widzisz kwiat jak cza hahahaha 😁
Aga zaraz Ci linka podesle z tymi butlami 🙂
Ja to skleroza chodzaca jestem 😘

http://allegro.pl/avent-butelka-260-ml-125ml-gratis-i1609981285.html prosze 🙂
a jak kupisz 2 zestawy zaplacisz 30zl plus 7.50zl za przesylke ,czyli lacznie 37.50 za cztery butelki 🙂
Ja jednak kupilam tylko jeden zestawik 🙂
A jak tam Dorcia sie ma????

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
a jak kupisz 2 zestawy zaplacisz 30zl plus 7.50zl za przesylke ,czyli lacznie 37.50 za cztery butelki 🙂

Ja właśnie takie kupiłam, tylko nie pomyślałam by kupić jeszcze smoczki 😞 To tak a propos sklerozy...

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):

dzieki kochana , a Dorcia cały dzien sie nie odzywa....

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
dziewczyny a oprócz śpiworka będziecie jeszcze kupować taki śpiworek do wózka? czy już nie?bo dwa śpiworki to chyba już za dużo?

ja to tylko rozek kupie i bede go w roku na poczatku kładła ....chyba ze w śpiwiorku ale jak cos to jeden , niektore mowia ze w rozku kłada na poczatku....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
dziewczyny a oprócz śpiworka będziecie jeszcze kupować taki śpiworek do wózka? czy już nie?bo dwa śpiworki to chyba już za dużo?

ja to tylko rozek kupie i bede go w roku na poczatku kładła ....chyba ze w śpiwiorku ale jak cos to jeden , niektore mowia ze w rozku kłada na poczatku....

ale w rożku to chyba tylko przez pierwsze tygodnie? kurczę jeszcze tyle nie wiem...

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

ale w rożku to chyba tylko przez pierwsze tygodnie? kurczę jeszcze tyle nie wiem...

a mysli ze ja wiem ...to co pisza tu laski wtedy sobie w główce notuje ......rozek to w szpitalu i chyba pare tygodni w domu , a pozniej to juz pod kołderke chyba ....

• Mamusia
miiirkaaa napisał(a):
dziewczyny a ja tak z innej beczki podpowiedźcie jakis pomysł na prezent dla rodzicow przy podziekowaniu na weselu

my kupywaliśmy w realu takie kosze ze słodyczami po 120zl gdzies a leclercu były gdzies za 200 z alkoholem

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Letka ......wszytskiego , wszytskiego najlepszego .....duzo seksu i słodyczy Aga z malenstwem zyczy....
ps. ja tez mam stetoskop i nic tam nie słysze ,....

Kupiłam dzisiaj nowy, bo ten co mam w domu ma ze 40 lat i ledwo bicie swojego serca słyszałam i to tylko w lewym uchu...A poza tym coś słabo teraz słychać nasze serducha, nie? Myślałam, że usłyszę jak mała się wiertoli, ale usłyszałam tylko swoje jelitka 😮

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):

a mysli ze ja wiem ...to co pisza tu laski wtedy sobie w główce notuje ......rozek to w szpitalu i chyba pare tygodni w domu , a pozniej to juz pod kołderke chyba ....

Trzeba podpytać kwietniówek...

• Mamusia
letka82 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Letka ......wszytskiego , wszytskiego najlepszego .....duzo seksu i słodyczy Aga z malenstwem zyczy....

Kupiłam dzisiaj nowy, bo ten co mam w domu ma ze 40 lat i ledwo bicie swojego serca słyszałam i to tylko w lewym uchu...A poza tym coś słabo teraz słychać nasze serducha, nie? Myślałam, że usłyszę jak mała się wiertoli, ale usłyszałam tylko swoje jelitka 😮

Podobno jeszcze za wcześnie aby usłyszeć, musisz uzbroić się w cierpliwość 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
letka82 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

Podobno jeszcze za wcześnie aby usłyszeć, musisz uzbroić się w cierpliwość 🙂

Myślałam, że usłyszę jak się przemieszcza, ale niestety się nie udało...Pani w sklepie medycznym podpowiedziała mi że dobry jest stetoskop pinarda, ale samemu się nie da słuchać bo nie jesteśmy aż tak wygimnastykowane 🙂 wygląda to tak http://www.sklepdlalekarza.pl/index.php?products=product&prod_id=1039

Jezu jaki zarlok ze mnie..truskawy ze smietana i cukrem...mniam ☺️ ☺️ ☺️nawet na noc nie moge sie opanowac.... 😮
A ten stetoskop moze i fajna sprawa,ale wole sie nie stresowac...starczy,ze czuje jak Ola sie panoszy i rozpycha .. 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Jezu jaki zarlok ze mnie..truskawy ze smietana i cukrem...mniam ☺️ ☺️ ☺️nawet na noc nie moge sie opanowac.... 😮
A ten stetoskop moze i fajna sprawa,ale wole sie nie stresowac...starczy,ze czuje jak Ola sie panoszy i rozpycha .. 🙂

Też bym coś zjadła...ale gardło mnie boli i 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):

Kuźwa ja mam się ze słodkim ograniczać a sezon truskawkowy nadciąga 😮 🙃 😁