Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Jezu jaki zarlok ze mnie..truskawy ze smietana i cukrem...mniam ☺️ ☺️ ☺️nawet na noc nie moge sie opanowac.... 😮
A ten stetoskop moze i fajna sprawa,ale wole sie nie stresowac...starczy,ze czuje jak Ola sie panoszy i rozpycha .. 🙂

Też bym coś zjadła...ale gardło mnie boli i 😮

Oj to współczuje, mnie rano bolało po wczorajszym lodzie ale teraz już git 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heja 🙂kurcze mam do nadrobienia 85 stron jestescie normalnie niesamowite tyle natrzaskac ston 😮jeszcze chwila i wypadne z obiegu!!!!!!!!!!!!Dzisiaj znowu mialam ciezki dzien bo rano pojechałam do pracy poźniej do nowego M zrobic wymiary kuchni po powrocie zachciao mi sie nalesników z serem i smietana wiec postałam troche w kuchni he he czego to sie nierobi dla ukochanego maleństwa 🙂a po obiedzie pojechalismy zakupic gres i glazure do łazienki 🙂złaziłam sie na maksa padam na cyce a nogi mnie tak bola ze kuźwa mać .......W czwratek przyjeźdza do mnie moja psia psióła ma synka rocznego i ma mi przywieść po nim full ubranek 😁juz sie nie moge doczekac zeby je zobaczyc i podotykac 🙂mam nadzieje ze duzo ciekawych tematów mnie nie omineło 🙂

• Mamusia
Cześć wszystkim mamuśkom 🙂 🙂 matko ile wy piszecie 🙂 😜 czytałam chyba ze dwie godziny was 🙂 Ja jestem dziś po wizycie u lekarza, miałam usg 4D, filmik plus zdjęcia, nie mogę się napatrzeć na mojego szkraba jak pięknie zapozował 🙂 te USg to naprawde super sprawa 🙂 poza tym maluszek zdrowy 🙂 waży 800g.. Uciekam spać bo ja to całe dnie zalatana ipadam na twarz.. Jutro z wami popisze mamuśki 🙂 😘 😘 😘 DOBRANOC

• Mamusia
cześć wrześniówki!! widzę, że dziś jestem pierwsza! nie śpię od 4 rano, bo mój malec od rana buszuje w moim brzuszku 🙂 Zrobiłam jajecznicę mojemu Darkowi i pomknął do pracy. Mi zapowiada się dziś milutki dzień- idę z mamą na zakupy oczywiście do sklepu z ubrankami :-) potem wpadnę do siostry, ma dla mnie 4 kartony ubranek po swoim synku.... dobra już się pochwaliłam. Idę oglądać kawę czy herbatę. Do 9 będę tu zaglądać, może ktoś się już pojawi....
Życzę wszystkim miłegoooooooooooo dnia. 😎

• Mamusia
hejka 🙂
Ja melduje sie jako druga 🙃 noc była do dupci,prawie wcale nie spałam 😮 katar mnie męczył i ból gardła 😞 ja ten dzień to w łóżku zalicze z nowym przyjacielem...papierem toaletowym..bo na chusteczki nie wyrabiam...Emilka od wczoraj jakoś dziwnie spokojna.. pojedyncze kopniaki mi sprzedaje...może czuje,że jestem w gorszej kondycji i postanowiła być grzeczna..od dzisiaj słyszy,więc musze uważać co mówie hehe 😁 🤪 😜

• Mamusia
No i jestem i ja 🙂Tomek wyprawiony do pracy, a ja biorę rudą i lecę nad jeziorko 🙂
Wczoraj po poludniu znów całe osiedle nie miało internetu (tzn Ci, którzy mają przez kablówkę-w tym my 😠 ), ale i tak mieliśmy lepiej, bo niektórzy nie mieli też tv heehehe.
Dziś cały dzień siedzę sama, bo Tomek po pracy jedzie jeszcze klimę montować "poza firmą" że tak powiem ,no i wróci wieczorem dopiero 🤨
Dobra Babeczki ,idę bo Maja se domaga, a chcę zdążyć przed upałem 🙂
😘 😘 😘 😘

[color=red]ASIULKI NASZE KOCHANE[color=blue][/color][/color] życzę Wam wszystkiego, co najpiękniejsze i buziakuję Was imienionowo 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej ja jak zwykle rano,też już po śniadanku i męza do pracy wyprawiam
jeszcze nie podczytywałam co tam wczoraj pisałyście,wieczorem byli rodzice na cieście i tak zleciało
dziękuje Wam kochane za zyczenia mialam wczoraj naprawde udany dzionek
🙂 🙂
Asie wszystkiego co najlepsze z okazji imienin 🙂buziaki wpadne poźniej 😜

• Mamusia
ja też się melduje z rańca 🙂 mąż wyprawiony do pracy, eh beze mnie by padł nawet wody by zapomniał 😮 my śniadanko zjedliśmy 😜 i na brzuszek hehehe muszę dziś pracy popisać no i mąż ma ambitne plany kupił kurs niemieckiego a co tam może się kiedy przyda 😜 Danielek szaleje od rana... Ja mojego się pytam co dziś robimy bo jedną z rocznic dziś mamy mówię mu może do kina a on eeee i co usnę w kinie 🤔 nimam chłopa romantyka 😮
Aśki wszystkiego najlepszego, wspaniałych chwil i dużo radości w tym naszym pięknym brzuchatym okresie życia i później macierzyństwa 😘 😘 😘

• Mamusia
hej Mamuśki 🙂 ale pospałam dziś ...jak nigdy 🙂 w nocy się troszkę budziłam bo mały uciskał mi prawą strone i mnie to troszkę męczyło 🤢
Dziękuję za życzenia ☺️ kochane jesteście 😘 😘 😘 😘
i ja życzę brzuchatym (i nie tylko) Asią wszystkiego co najpiękniejsze , samych pogodnych i radosnych dni oraz mnóstwo uśmiechu na buśśśśkach 🙂 i szczęśliwego rozwiązania i jeszcze szczęśliwszych chwil z maluchem 🙃 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Cześć Laseczki 🙂 Ja tez od rańca dzisiaj, juz mam stresa przed przegladowego, napalilam sobie w piecu, teraz mam troche czasu zeby z Wami posiedziec, mialam ciezka noc caly czas bolal mnie brzuch ale to chyba wzdecia ale nie jestem pewna

czym się stresujesz Madzia ? 🙂

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Przeglądem u gina dzisiaj, bo mnie nocami brzuch pobolewa, albo jakies skurcze zołądka mam i troche mnie to martwi zeby z Oleńką wszystko grało

na pewno wszystko jest w porządku 🙂 głowa do góry 🙂 a i na pewno mała Ci naciska na żołądek 😜 mój Szkrab lubi się pobawić moją wątrobą i też mam dziwne skurcze ... ale gin mnie uspokoił więc i u ciebie na pewno będzie ok !!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

na która masz wizytę ?

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Cześć Laseczki 🙂 Ja tez od rańca dzisiaj, juz mam stresa przed przegladowego, napalilam sobie w piecu, teraz mam troche czasu zeby z Wami posiedziec, mialam ciezka noc caly czas bolal mnie brzuch ale to chyba wzdecia ale nie jestem pewna

Nie stresuj Madzik bedzie lux nie ma innej opcji 🙂 Ja też miałam wczoraj przed wizytą stresa. Ale o dziwo nie badał mi pipki tylko przez brzuch, no i to słuchanie tętna 🙂 A z tą wagą to musiałam jakies mega zaparcie mieć bo wróciłam od gina prosto do lazienki i później ważyłam się co chwila i dzisiaj i kg cały mniej ja pierdziu 😜 A podłamałam się z poczatku

• Mamusia
izarybka napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):

Nie stresuj Madzik bedzie lux nie ma innej opcji 🙂 Ja też miałam wczoraj przed wizytą stresa. Ale o dziwo nie badał mi pipki tylko przez brzuch, no i to słuchanie tętna 🙂 A z tą wagą to musiałam jakies mega zaparcie mieć bo wróciłam od gina prosto do lazienki i później ważyłam się co chwila i dzisiaj i kg cały mniej ja pierdziu 😜 A podłamałam się z poczatku

hehe najlepiej iść na czczo 😜 jak sie ma z rana wizytę oczywiście 🙂 a i kupsko to może sobie trochę ważyć haha nawet i kilo 🤪 🤪 🤪 to ile masz od początku ? ja sie dowiem w czwartek 😮 😮 😮 strach pomyśleć bo czuję że jest coraz lepiej 😮 😮 🤢 🤢ale cóż zrobić 😉

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Przeglądem u gina dzisiaj, bo mnie nocami brzuch pobolewa, albo jakies skurcze zołądka mam i troche mnie to martwi zeby z Oleńką wszystko grało

ale czujesz Małą kopie Cię? Może Ci na coś uciska, no uCiebie 26tydz to ma prawo..Mnie raz nerka bolała, po pecherzu lubi skakać,jakby wątroba też raz, kurde a właśnie miałyście może tak kiedyś mnie wczoraj przy obiadku tak serce załomotało że tchu momentem nie mogłam zlapać 😮

• Mamusia
izarybka napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):

ale czujesz Małą kopie Cię? Może Ci na coś uciska, no uCiebie 26tydz to ma prawo..Mnie raz nerka bolała, po pecherzu lubi skakać,jakby wątroba też raz, kurde a właśnie miałyście może tak kiedyś mnie wczoraj przy obiadku tak serce załomotało że tchu momentem nie mogłam zlapać 😮

ja też mam czasem takie dziwne łomotanie 😮 😮 😮 jakby mi serce miało wyskoczyć 🤢 dziwne uczucie ...

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Witajcie laseczki!!
Aśki wszystkiego naj naj 🙂 Tylko nie szalejcie dzisiaj za bardzo 😘
U mnie część kolejna remontu, czyli mąż szaleje z młotem udarowym i zbija beton przy domu 😞 Nie dał mi dzisiaj pospać...

mąż szaleniec od rana z młotem biega 😜 dzięki ☺️ 😘