Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
cala czekolade zjadlam masakra taka ochote na slodkie mialam eh a teraz wyrzuty

no mnie ostatnio tez tak naszło na czekolade ,alle pół zjadłam i wyrzuty na maksa a od wczoraj odciełam słodycze łącznie z lodami zobacze jak długo wytrzymam he he 😁 🙃

Ja się wycwaniłam i kupuję słodycze dla diabetyków. Wierzcie mi że wyrzuty sumienia są mniejsze a w smaku są takie same jak zwykłe 🤪

• Mamusia
Słuchajcie ile racuchów wychodzi z tego przepsiu Asi??????????? tzn mniej więcej 🤪
Chcę je dziś zrobić, ale Tomek wróci wieczorem dopiero i boję sie że pożrę wszystkie do jego powrotu ☺️ ,więc zastanawiam się czy dwóch porcji nie zrobić...

• Mamusia
Ja już po wizycie u ogólnego..dostałam gastrolit i lacidofil czy cuś takiego.Z tysiąc razy pytałam czy to bezpieczne ale mnie uspokajała,że nie ma obawy ulotke też przewertowałam i wszystko gra...mam nadzieje,że mi pomoże..jakby mi nie przeszło mam jechać do szpitala po kroplówke 😮 mam nadzieje,że bedzie lepiej...

Swoją drogą to ciekawa jestem czy to Emilce coś nie smakowało czy o co kaman..

Nic do paszczy wziąć nie moge...i w ogóle jakoś wszystko mi śmierdoli dziwnie 😮 może dopiero teraz zaczyna mi sie ten ciężki okres?

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Ja już po wizycie u ogólnego..dostałam gastrolit i lacidofil czy cuś takiego.Z tysiąc razy pytałam czy to bezpieczne ale mnie uspokajała,że nie ma obawy ulotke też przewertowałam i wszystko gra...mam nadzieje,że mi pomoże..jakby mi nie przeszło mam jechać do szpitala po kroplówke 😮 mam nadzieje,że bedzie lepiej...

Nic do paszczy wziąć nie moge...i w ogóle jakoś wszystko mi śmierdoli dziwnie 😮 może dopiero teraz zaczyna mi sie ten ciężki okres?
A może Mała już naciska Ci na żołądek i stąd to się bierze?? Najważniejsze że byłaś u lekarza, teraz już będzie tylko lepiej 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Słuchajcie ile racuchów wychodzi z tego przepsiu Asi??????????? tzn mniej więcej 🤪
Chcę je dziś zrobić, ale Tomek wróci wieczorem dopiero i boję sie że pożrę wszystkie do jego powrotu ☺️ ,więc zastanawiam się czy dwóch porcji nie zrobić...

zrób dwie porcje 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):

zrób dwie porcje 🙂

DZIĘKI DOROTKA 😘

hejka ja juz po wizycie u krawcowej..
nie bede wiel pisac tylko tyle:
kiecka z dnia na dzien jest coraz brzydsza.
odbiór mam w czwartek juz nawet nie marudze bo mi sie nie chce.
postanowiłam że przebiore sie na inna od razu po zdjęciach czyli jakoś o 20 tyle muszę wytrzymać...
a teraz dobre wiesci 🙂
własnie sobie zajadam bułeczki grahamki a na deser zrobiłam sobie koktajl truskawkowy z bita śmietana mniammm 😜

• Mamusia
a ja poleciałam po truskawki są pyszne chyba jedna dziurka wciagne kilogram he he h eh 🙂
ANULCIA lacidofil to sa kutury bakteri i dziaaja osłonowo to nawet niemowlakom sie podaje a gastrolit to eektrolity które wypłukuja sie przy wymiotach i biegunce tak ze dostalas co najlepsze 🙂

• Mamusia
Leer napisał(a):
hejka ja juz po wizycie u krawcowej..
nie bede wiel pisac tylko tyle:
kiecka z dnia na dzien jest coraz brzydsza.
odbiór mam w czwartek juz nawet nie marudze bo mi sie nie chce.
postanowiłam że przebiore sie na inna od razu po zdjęciach czyli jakoś o 20 tyle muszę wytrzymać...

to jaka ty sukienke wybrałaś? szyjesz,przerabiasz czy wypozyczasz?

• Mamusia
Anulcia napisał(a):

Ja ostatnio też dość często rozmawiam z lwami , nawet przed chwilką mojej Emilce nie spodobała się rybka, 😞 a na nabiał to warczy strasznie, 😞
K... enea jedzie, zaraz wracam

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Anulcia napisał(a):

Ja ostatnio też dość często rozmawiam z lwami , nawet przed chwilką mojej Emilce nie spodobała się rybka, 😞 a na nabiał to warczy strasznie, 😞
K... enea jedzie, zaraz wracam

kto jedzie????

• Mamusia
Leer napisał(a):
szyje u krawcowej , mam krój syreny, a raczej z moim brzuchem walenia wyrzuconego z morza na pastwę losu 😁

to chcesz bardziej wyeksponowac brzuszek,czy ten kroj juz duzo wczesniej wybralas? ja rowniez mialam szyc ale stwierdzilam ze mi sie nie oplaca

brzuszka nie chciałam ukrywać ale nie chciałam też aby było go tak mocno widać, poza tym jestem swiecie przekonana że to nie krój dla mnie..
ale moja kuzynka ( moja osobista stylistka) moja mam i krawcowa mówia że wyglądam ślicznie..
nie zastanawiam sie nad tym bo mi i tak sie nie spodoba i tak..
a przebrac sie na pewno przebiorę po zdjeciach bo bardzo ciezko mi sie oddycha w niej.
gdybym wchodziła w jakąs w salonie też nie szyłabym u krawcowej ale jestem za gruba na takie bajery.

Asia19874 napisał(a):
doberek Wszystkim 🙂
Życzonka dla małej Szakiry i dla mężusia Kamci 😜
u mnie już też 20st w cieniu 😮 wczoraj był wiatr a dziś wszystko stoi w miejscu 😮 czuję że będzie nie zły upał 😲 .

Ania może Cię ta wstrętna rota dopadła ?? biegusiaj do lekarza niech coś zaradzi 🥴

Asiu dziekuje 🙂Zar z niebios uffff