Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie!
U mnie w nocy była burza, ale byłam tak padnięta że tylko wstałam zasłonić roletę w oknie i nic więcej nie widziałam ani nie słyszałam. Mam nadzieję, że jest lepiej na dworze. Dzisiaj czeka mnie pakowanie do remontu 🙂 Będę Was podglądać!

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

letka82 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):
No to skoro wszystkie uciekły to i ja spadam. Czekam na męża...Ciekawe co ustalimy...

Iwonka niewiem czy dobrze zrobilam,ale zakupilam to zelazko.. Tefal FV5185

Asiu dobre żelazko 🙂 Dobra stopa ceramiczna, lekko chodzi po tkaninie, duża moc. Widzę że jest to jakaś nowość albo limitowana edycja. Powinnaś być zadowolona.

Fajnie ciesze sie ,ze nasza ekspertka poleca 🙂 😘 😘 😘 😘dziekuje za rady Kochana ,dzieki Tobie czlowiek wie czym sie kierowac 🙂Kiedys kupilam firmy krzak ,bo ladnie wygladalo i bylo tanie ...a jak widac nie warto sie sugerowac tylko cena 🙂

kasia1986 napisał(a):
hej 🙂

jakbyście były w biedronce, to dziś zauwazyłam za 2,99 płatki śniadaniowe ( w kształcie krótkich rurek ) w jasnym kartonie o nazwie "błonnik" - smakują jak pieczywo chrupkie, mozna je jeść z mlekiem. Zjadłam jeden kubek i widziałam już efekty 2 razy 🙂 widać, działają. jakby któraś miałam problemy z zaparciami to mozna to smiało spróbować, polecam 🙂

Dobrze wiedziec...trza bedzie zakupic i sprobowac w potrzebie 🙂
A ja dzis wyczytalam ,ze pietruszka (natka)jest dobra na nery i drogi moczowe ..a z tym sie borykam dosyc dlugo 😞
Mysle ze ZOCHA tez sie tym zainteresuje w Jej bolączkach
Napewno smaczne to to nie jest ,ale napary warto pic -sprobowac chociaz
PIETRUSZKA ZWYCZAJNA

W medycynie naturalnej stosowane są wszystkie części rośliny.

Pietruszka w ziołolecznictwie stosowana jest ze względu na zawartość substancji czynnych takich jak: olejki eteryczne, witaminy A, C, E, PP, B6, sole potasu i apiol (fenylopropan), który wykazuje działanie przeciwskurczowe i moczopędne. Pietruszka i napar z pietruszki zalecany jest w chronicznych zapaleniach pęcherza moczowego i profilaktycznie w tworzeniu się piasku w drogach moczowych.

Herbatka z pietruszki

2 łyżki posiekanej natki pietruszki zalewamy szklanka wrządku i parzymy pod przykryciem przez 10-15 minut. Napar pijemy 3 x dziennie przed posiłkami.

Aga w Dniu Urdzinek zycze Tobie
Żebyś chyląc się ku starości,
gdy Ci będą dokuczać obolałe kości,
mówiła śmiało,
że Ci jeszcze życia mało.

🤪 🤪 🤪 🤪Wszystkiego najlepszego!!!!!

kamiska napisał(a):
witam w piękny poranek ja juz p sniadanku 🙂

ps a Aga ma jutro urodzinki 🙂ale mozna świetować juz dziś hehe 😆

No tak a ja blondynka w Dorci slady poszla i zyczenia sklkadam hahahaha!!! 😁 😁 😁

kamiska napisał(a):
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):
HEJ DZIEWCZYNY mam pytanie męczą Was skurcze łydek w ciąży mnie ostatnio dopadły pare dni temu ale dzis sie z bólu obudziłam i nie mogłam chodzić 😞normalnie sie zdołowałam
wiem ze to wina pewnie braku magnezu i wapnia postaram sie jesc probukty bogat w te składniki ale przy diotce moze byc ciężko to pogodzić

Hej! Mnie czasem w nocy łapią, ale nie jest to jakieś upierdliwe. Kamila spróbuj jeść więcej pomidorów ,albo pić soki pomidorowe- one mają dużo potasu, powinno pomóc 🙂

no własnie dzieki za rade postanawiam od dzis jeden soczek pomidorowy dziennie 🙂

Kami polecam w kartonie litrowy z Biedronki za 1.99zl 😎pycha

Asia19874 napisał(a):
Agamu a co Twojej chłopinie dolega ?? uważaj żebyś się nie zaraziła 🤢
Faktycznie Czarnulka ma jutro urodziny 😁 dziś ma rocznicę ślubu 😜 ale to nic Doris ... my świętujemy od dziś ajak 😁 😁: 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

W niedziele ma rocznice slubu 😁 😁 😁

ANIA100 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Siemaaaa 🙂

Już sobie wstałam 🙂 byłam już w laboratorium.Teraz Mężulek szykuje śniadanko 🙂mniam mniam 🙂

Ps.To sie dziewczyny dogadały 😁 😁 🤪 🤪 🙃

Najważniejsze, że już świętujemy 🙂 😁 😜 😁

imprezowiczki jakich malo 🤪 🤪 🤪 🤪 Jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!My pic nie musimyn ,jak pijane piszemy 😁 😁 😁 😁 😁

Anulcia napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Siemaaaa 🙂

Już sobie wstałam 🙂 byłam już w laboratorium.Teraz Mężulek szykuje śniadanko 🙂mniam mniam 🙂

Ps.To sie dziewczyny dogadały 😁 😁 🤪 🤪 🙃

Najważniejsze, że już świętujemy 🙂 😁 😜 😁

A teraz idziemy na jednego 😁 🤪......
.....ogórka małosolnego 😎

🤪 🤪 🤪Ja sie zurawina opycham ,bo muszemmmmmmmm 😉

letka82 napisał(a):
Witajcie!
U mnie w nocy była burza, ale byłam tak padnięta że tylko wstałam zasłonić roletę w oknie i nic więcej nie widziałam ani nie słyszałam. Mam nadzieję, że jest lepiej na dworze. Dzisiaj czeka mnie pakowanie do remontu 🙂 Będę Was podglądać!

U mnie tez burzowa fajoska byla!!!Ale ja w nocy spie jak zabita ,wiec dalej nic nie slyszalam 🙂Jak siku laze to na spiąco i nie ma problemu 😜

Asia19874 napisał(a):
Asiulko to nie dziś urodziny Czarnulki hehe 😜 już tu Kamiska pisała i nas uświadamiała bo od rana się posypały życzenia 😉

u mnie strasznie duszno ... niby słonko za chmurami a jakoś tak parno 🥴 ledwo dycham ...

Ale Galimatias!! 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 Wszysko przez Doris ,a ja tyz blondi,wiec leze jak ta malpa w Jej slady 😁 😁 😁

• Mamusia
Witam mamuski.....
Dzisiaj ...juz duzo duzo lepiej ze mna ......nie ma co sie denerwowach jakims Chu*******.......
Zarejsestrowałam sie we wtorek do gina .....takze czeka mnie wizyta ...wszytsko powiem co i jak ....
Pogoda do dupy pada ...pada i jeszcze raz pada ....a my jutro jedziemy nad jezioro ...M z naszymi przyjaciółmi cosik ukrywaja przede mna .....jakis prezencik sie szykuje urodzinowo-rocznicowy... 🙂 🙂 🙂
Podczytam Was troszku bo naskrobałyscie......

czarna79 napisał(a):
Witam mamuski.....
Dzisiaj ...juz duzo duzo lepiej ze mna ......nie ma co sie denerwowach jakims Chu*******.......
Zarejsestrowałam sie we wtorek do gina .....takze czeka mnie wizyta ...wszytsko powiem co i jak ....
Pogoda do dupy pada ...pada i jeszcze raz pada ....a my jutro jedziemy nad jezioro ...M z naszymi przyjaciółmi cosik ukrywaja przede mna .....jakis prezencik sie szykuje urodzinowo-rocznicowy... 🙂 🙂 🙂
Podczytam Was troszku bo naskrobałyscie......

hehehehe bedzie niespodzianka 😆

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
dziewczyny moze pomozecie musze 5razy dziennie sie kluc i cukier sparwdzac rano na czczo mialam 78 a godzine po sniadaniu 28 nie rozumiem tego wyniku

marta jak to 28 cos zle zrobiłas ....kłujesz i z krwi tak bo kiedys tak robiłam tez , czy z paska ....musi ci sie zwiekszy niz 78....no co ty powtarzaj jeszcze raz .....a te paski masz za darmo czy płacisz ....

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Witam witam 🙂
pisze do Was świeżo upieczona pani magister z 5 na dyplomie 😎 🤪

M zrobił mi niespodziankę i dostałam 5 dużych herbacianych róż, a kolezanka na "pożegnanie" dała mi dużego aniołka i zestaw pachnących mydełek 🙂

z tego wszystkiego chyba mały obrócił mi się główką w dół. nie wiem czy jest to wyczuwalne, ale dzis w nocy o 3 nagle drgał mi brzuch przez chwilę 😮 a od 11.00 męczy mnie zgaga niemiłosierna. Na dodatek kopniaki małego przeszły bardziej tak do góry brzucha i w okolice żeber. Ale nie jestem tego pewna, dopiero na usg zobaczę.

Z tego wszystkiego rozbolała mnie głowa, emocje schodzą ze mnie 😉

a oto wspomniane kwiatki 🙂

no no GRATULACJE!!!!!!! widzę ze wczoraj mnie tu tochę ominęło...