Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szotka napisał(a):
No możesz przesłać zdjątko cudów nie obiecuję jezeli jest mocno zdeformowane bo mam tylko podstawy programu ale spróbować zawsze warto 🙂

Dziewczyny upominają się o zdjęcie a mój telefon jakoś mi dziwnie głowę rozciągnął... jak podrzucisz mi maila to podeślę, może coś się uda stworzyć. Laski się śmiały, że księżniczkę ze mnie zrobisz 😁 "Rzeczy niemożliwe załatwiamy od ręki, na cuda musisz poczekać" 🙂
Ok mam maila, nie zauważyłam 😁

letka82 napisał(a):
No to skoro wszystkie uciekły to i ja spadam. Czekam na męża...Ciekawe co ustalimy...

Iwonka niewiem czy dobrze zrobilam,ale zakupilam to zelazko.. Tefal FV5185

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
letka82 napisał(a):
No to skoro wszystkie uciekły to i ja spadam. Czekam na męża...Ciekawe co ustalimy...

Iwonka niewiem czy dobrze zrobilam,ale zakupilam to zelazko.. Tefal FV5185

Asiu dobre żelazko 🙂 Dobra stopa ceramiczna, lekko chodzi po tkaninie, duża moc. Widzę że jest to jakaś nowość albo limitowana edycja. Powinnaś być zadowolona.

• Mamusia
hej 🙂

jakbyście były w biedronce, to dziś zauwazyłam za 2,99 płatki śniadaniowe ( w kształcie krótkich rurek ) w jasnym kartonie o nazwie "błonnik" - smakują jak pieczywo chrupkie, mozna je jeść z mlekiem. Zjadłam jeden kubek i widziałam już efekty 2 razy 🙂 widać, działają. jakby któraś miałam problemy z zaparciami to mozna to smiało spróbować, polecam 🙂

• Mamusia
[color=red]AGA !!!!!!!!!!!!!!!!!dużo zdrówka ,niech Ci brzusio pięknie rośnie ,pociechy z męża :P ,lekkiego rozwiązania ,pięknego i smacznego tortu i spełnienia tych życzeń co sobie Kochana wymarzysz i wszystkiego naj naj naj naj naj cudowniejszego w dniu Twoich urodzin życzę Tobie JA 🙂kiss: 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘[color=red][/color][/color]

He he udało się będę dzisiaj pierwsza z życzeniami 🙃 🙃

• Mamusia
Z rana? przecież to była jeszcze noc!!!! dołączam się do życzeń, nie muszę pisać nic od siebie, Doris tak pięknie napisała 🙂
A u mnie poranek znacznie w lepszym humorze niż wczoraj. Co prawda za oknem smutno i pada, a jeszcze zapowiadają burzę, ale mam nadzieję,że za to na brzuszku będzie nas wiele.
Męża do pracy wyprawiłam teraz kawę czy herbatę oglądam. Będą mówić o problemach z zajściem w ciążę.
Życzę wszystkim milutkiego dnia mimo brzydkiej pogody!!! 🙂

• Mamusia
Jestem i ja!!!!!!!!!!!
a u mnie ch**** go nastroju ciąg dalszy -Tomek mi się rozchorował...Z jednej strony w sumie fajnie, bo będę go w domku miała, a z drugiej same wiecie, że choróbsko w domu to nic miłego! Więc kolejnego lekarza dziś zaliczymy 🤢
Ale nie ma co się nakręcać 🙂 🙂 🙂Alleluja i do przodu! 🙂
W nocy chyba popadało, od razu jest czym oddychać , przyjemny chłodzik..
.Maja całą noc przespała spokojnie, dziś nawet nie trzepie już tymi uszami, więc jestem dobrej myśli 🙂 Za to ja co chwilę się budziłam, zapalałam światło i sprawdzałam czy oddycha, bo na tym głupim jasiu to taka pół przytomna była, jęzorek jej zwisał...biedna moja dupka ruda 🙂...
Idę coś skąsać , bo Gabrynia chyba jest głodna już! 🙂

• Mamusia
mam pytanie męczą Was skurcze łydek w ciąży mnie ostatnio dopadły pare dni temu ale dzis sie z bólu obudziłam i nie mogłam chodzić 😞normalnie sie zdołowałam
wiem ze to wina pewnie braku magnezu i wapnia postaram sie jesc probukty bogat w te składniki ale przy diotce moze byc ciężko to pogodzić

• Mamusia
kamiska napisał(a):
HEJ DZIEWCZYNY mam pytanie męczą Was skurcze łydek w ciąży mnie ostatnio dopadły pare dni temu ale dzis sie z bólu obudziłam i nie mogłam chodzić 😞normalnie sie zdołowałam
wiem ze to wina pewnie braku magnezu i wapnia postaram sie jesc probukty bogat w te składniki ale przy diotce moze byc ciężko to pogodzić

Hej! Mnie czasem w nocy łapią, ale nie jest to jakieś upierdliwe. Kamila spróbuj jeść więcej pomidorów ,albo pić soki pomidorowe- one mają dużo potasu, powinno pomóc 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):
HEJ DZIEWCZYNY mam pytanie męczą Was skurcze łydek w ciąży mnie ostatnio dopadły pare dni temu ale dzis sie z bólu obudziłam i nie mogłam chodzić 😞normalnie sie zdołowałam

Hej! Mnie czasem w nocy łapią, ale nie jest to jakieś upierdliwe. Kamila spróbuj jeść więcej pomidorów ,albo pić soki pomidorowe- one mają dużo potasu, powinno pomóc 🙂

no własnie dzieki za rade postanawiam od dzis jeden soczek pomidorowy dziennie 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):

no własnie dzieki za rade postanawiam od dzis jeden soczek pomidorowy dziennie 🙂

Najlepszy na skurcze łydek i zakwasy 🙂 sprawdziłam na sobie podczas studiów, najlepiej działały pomidory lub piwo, ale tego drugiego póki co nie polecam 🙂 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):

Najlepszy na skurcze łydek i zakwasy 🙂 sprawdziłam na sobie podczas studiów, najlepiej działały pomidory lub piwo, ale tego drugiego póki co nie polecam 🙂 🙂

haah no tak piwko wypiłoby sie hmmm

kamiska napisał(a):
mam pytanie męczą Was skurcze łydek w ciąży mnie ostatnio dopadły pare dni temu ale dzis sie z bólu obudziłam i nie mogłam chodzić 😞normalnie sie zdołowałam

bolu wspolczuje bo wiem co to znaczy;u mnie to raczej nie jest brak magnezu;od dawna biore magnez dodatkowo (4 tabletki dziennie) a poza skurczami w lydkach, udach pojawily mi sie w dloniach;pewnie mam jakis ucisk kregoslupa na nerwy;badałam poziom tego cuda w krwi i wychodzi,ze w normie wiec chyba musze sie pogodzic z tym

• Mamusia
hej Laski 😘 ale mi się fajnie spało , taka padnięta byłam że nawet nie wiem kiedy usnełam 😉
a rano długo leżałam bo Mały się tak fajnie wiercił że nie mogłam się na patrzeć na brzuch heh 😜

co do skurczów to ja miałam kilka razy skurcz stopy 🥴 to jest dopiero masakra 🥴 🥴 🥴 wiem coś na ten temat , na szczęście bylo to dosłownie parę razy 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu a co Twojej chłopinie dolega ?? uważaj żebyś się nie zaraziła 🤢
Faktycznie Czarnulka ma jutro urodziny 😁 dziś ma rocznicę ślubu 😜 ale to nic Doris ... my świętujemy od dziś ajak 😁 😁: 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

Cześć dziewczynki, miłego dnia 🙂 🙂 🙂
Czarnulka ma rocznicę ślubu w niedzielę 19. 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Siemaaaa 🙂

Już sobie wstałam 🙂 byłam już w laboratorium.Teraz Mężulek szykuje śniadanko 🙂mniam mniam 🙂

Ps.To sie dziewczyny dogadały 😁 😁 🤪 🤪 🙃

Najważniejsze, że już świętujemy 🙂 😁 😜 😁

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Siemaaaa 🙂

Już sobie wstałam 🙂 byłam już w laboratorium.Teraz Mężulek szykuje śniadanko 🙂mniam mniam 🙂

Ps.To sie dziewczyny dogadały 😁 😁 🤪 🤪 🙃

Najważniejsze, że już świętujemy 🙂 😁 😜 😁

A teraz idziemy na jednego 😁 🤪......
.....ogórka małosolnego 😎

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu a co Twojej chłopinie dolega ?? uważaj żebyś się nie zaraziła 🤢
Faktycznie Czarnulka ma jutro urodziny 😁 dziś ma rocznicę ślubu 😜 ale to nic Doris ... my świętujemy od dziś ajak 😁 😁: 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

Cześć dziewczynki, miłego dnia 🙂 🙂 🙂
Czarnulka ma rocznicę ślubu w niedzielę 19. 😁 😁 😁 😁

Właśnie nie wiem co mu jest, ma temperaturę i nic więcej mu nie dolega tzn jest osłabiony jakiś...może zmęczenie i stres mu wyszły, bo zapierdziela ostatnio od rana do wieczora...na 10.45 idzie do lekarza..
To sie porobiło z tymi urodzinami i rocznicami 🙂 🙂 🙂