Skocz do zawartości

mamuśki na diecie dukana;) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No kochana 🙂 im mniej jem tym mniej organizm pracuje bo nie ma co trawić 🙂

A swoją drogą.. czy nasza dieta obejmuje wino??:P 😁 bo właśnie jedziemy z drugą butelką 😁

• Odpowiedzi 622
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu ty już lepiej nie pij 😉Zartuje A co to za wieczór ty,maz i siostra????Po co wam siostra???Swedzi mnie lewa ręka to chyba na pieniądze co?Oprócz paru sztuk mandarynek,niejadlam nic od18 ale jestem z siebie dumna....Ale jak zobaczyłam w tv reklamę twistera z kfc to aż mi słonia pociekla,ale bym sobie zjadla,albo chinczyka 🙂A wy na co macie ochotke???A na deser schrupie tego swojego,jak sie da 😉Dobranoc bo chyba nikogo nie ma? 🙂

Kurde;p przeca wino dobre na trawienie.. a nie po to białko wpier... żeby się łatwo trawiło;p
No więc w związku z tym spadek wagi znów tylko o 0,2 kg 🙂 ale ważne, że w ogóle 🙂

Marzi moja siostra jest u nas w ferie 🙂 a uwierz, że w niczym nam nie przeszkadza ☺️ ☺️ Nie mamy jakichś oporów wiedząc np, że jest za ścianą;p hehehe najwyżej jej głupio może być 🤪 🤪 🤪

NO w każdym razie wieczór zaliczam do udanych 😁 baaaaardzo udanych;p;p ☺️

Ej.. a miałam się pytać - te naleśniki - jak się je smaży? przecież będą do patelni przywierały bez tłuszczu....

• Mamusia
Witam
Zaraz szukam przepisu na jakieś cuda z mielonego indyka 🤪
Marzi przy diecie proteinowej powinno sie duzo jeść zeby odpowiednio trawić i po 18 tez mozna....Ja wczoraj Wam naopisałam,ze kolacji nie zdażyłam zjesć...ale o 21 wszyscy jedli śledzika,wiec skubnęlam 2 płaty 😜....Chodzi głównie o to żeby jesć produkty dozwolone...białko...białko...białko.....
Nie wiem czy dziś się wazyć?czy po 1 dniu to ma sens?
Gosiu Ty masz problem jak nalesniki usmazyć...a ja mielone chce robic 😁....Myślę,ze patelnia teflonowa da rade 🙃..
Wczoraj rozmawiałam z siostra i opowiadała jak jej facet się śmiał widząc jak ona na wieczór piekła 3 kg piersi....Ja sama nie wuiem jak ona to zrobiła,ale jedząc 3 kg piersi dziennie schudła 20 kg w 3 tyg.....Zdaję sobie sprawę,że strasznie jej ta dieta zniszczyła organizm....ale efekt widziałam na wlasne oczy 🤢.....Widziałam jej zdjęcia na nk(mieszka w Anglii)....i za 3 tyg przylecieli na wesele kuzyna....No ja wysiadłam jak ja zobaczyłam...Teraz jest taka sucha ,że szok ....Ma 175 cm i wazy 62kg 😮
Aha powiedzcie mi jak u Was z kupką ☺️.....bo ja dzisiaj 2 bobki rano zrobiłam 🤢(sory za szczerość)....Moze jem za mało otrebów....ale przeliczyłam,ze jak zje m 2 bułeczki to juz nie muszę otrebów jeść 😮......
POZDRAWIAM I KUPRY DO GÓRY 😁

• Mamusia
Hej My dopiero wstalismy.Nie jadłem od wczoraj od18 i nawet niejestem glodna 🙂 Gosiu jak ty to robisz ze przy dzieciach masz tyle czasu i już napisałeś na kilku wątkach,szybka z ciebie babeczka,ja narazie nieogarniam....idę zrobić śniadanie,pózniej chałupke posprzątać dopiero wtedy do was zajrze 🙂Gosiu co jadlas na sniadanko?Piszecie coś o jakimś setki z piatnicy,co to za serek??

• Mamusia
Marzi ten serek z Piątnicy to jest taki gruboziarnisty i jest on typu light.....U mnie jest dostępny praktycznie w każdym sklepie 😜....Ja go jadłam nawet nie będąc na diecie,bo jest pyszny 😜....
Gosiu robisz bułeczki i deserek?
Gdzie reszta Dziewczyn?

😁 😁
Marzi bo ja mam grzeczne dzieci 😁 czasem:P:P

Ja jestem leń więc dzisiaj na śniadanie znów jajka 😁 miały być naleśniki ale nie wiem jak je smażyć;p
w ogóle nie chce mi się nic gotować.. ja bym mogła nie jeść 😁

Monika waż się 🙂 ja w pierwszy dzień zgubiłam 2 kg!!! I z każdym dniem coraz mnie mi spada...:/

maxara napisał(a):
Marzi ten serek z Piątnicy to jest taki gruboziarnisty i jest on typu light.....U mnie jest dostępny praktycznie w każdym sklepie 😜....Ja go jadłam nawet nie będąc na diecie,bo jest pyszny 😜....
Gosiu robisz bułeczki i deserek?
Gdzie reszta Dziewczyn?

Bułeczki chyba zrobię w południe 🙂
ale do deserku nie kupiłam składników wszystkich bo nie pamiętałam a przepis od Ciebie trochę później przeczytałam.. ale bułki muszę bo nie wytrzymam już bez chlebka 😁

A ja zupełnie odwrotnie 😁 Żyć mi się chce 🙂 Dietka daje mi takiego powera, że szok 😁 😁 przedwczoraj cały dom posprzątałam.. wczoraj chłopcy "łałagan" zrobili a dzisiaj znów sprzątać muszę 😁

• Mamusia
KAMILKO ZAGLOSOWANE
ZDROWKA ,TRZYMAJCIE SIE TAM CIEPLO
JA USPILAM MALEGO,WIEC MAM WOLNA CHWILKE
ZJADLAM NA SNIADANKO 3 KANAPECZKI I JAK NARAZIE NIE JESTEM GLODNA 😉
MNIE TO DUMA ROZPIERA ZE WKONCU POMALUTKU SIE ZA SIEBIE BIORE,NIEDLUGO MOJA DRUGA POLOWKA WYJEZDZA DO SENATORIUM PRAWIE NA MIESIAC;(NIE WIEM JAK BEZ NIEGO WYTRZYMAM I SMIEJE SIE ZE JAK WROCI TO MNIE NIE POZNA;0
FAJNIE BY BYLO TE PARE KILO ZRZUCIC 😉

O CO CHODZI Z TA KAMERKA?

• Mamusia
Cześć dziewczyny. U nas to samo co u Kamy 🤨 Mała ma zapalenie oskrzeli i jest mrudna więc nie mam czasu pisać. Mnie też rozkłada.

U mnie też dzisiaj tylko 0,2 kg mniej ale najważniejsze że leci w dół. Teraz waga wolniej będzie spadać. Czytałam Was na raty i zapomniałam co miałam pisać ☺️ Ajjj.....
A co do winka to jest zakazane,ale ja też raz zgrzeszyłam ☺️ W końcu nie można się tak strasznie umartwiać. Mój kumpel na tej diecie pił wódkę z colą zero 😁 i chudł 🤪

• Mamusia
amelia napisał(a):
Cześć dziewczyny. U nas to samo co u Kamy 🤨 Mała ma zapalenie oskrzeli i jest mrudna więc nie mam czasu pisać. Mnie też rozkłada.

U mnie też dzisiaj tylko 0,2 kg mniej ale najważniejsze że leci w dół. Teraz waga wolniej będzie spadać. Czytałam Was na raty i zapomniałam co miałam pisać ☺️ Ajjj.....
A co do winka to jest zakazane,ale ja też raz zgrzeszyłam ☺️ W końcu nie można się tak strasznie umartwiać. Mój kumpel na tej diecie pił wódkę z colą zero 😁 i chudł 🤪

ZDROWKA TRZYMAJ SIE

hehe 😁 to ja też wczoraj pogrzeszyłam..:P ale obeszło się bez cierpień:P

Kurde.. z tymi naleśnikami coś nie tak 😞 potem Wam napiszę co mi wyszło bo Mati się obudził 🙂