Skocz do zawartości

mamuśki na diecie dukana;) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 622
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć chudzinki. Ja niestety nie mam czasu na kompa. Mała dzisiaj 3 dobę gorączkuje. Jestem zdołowana i strasznie zmęczona (głównie psychicznie). Dosłownie ledwo wychodzi z jednej infekcji i już łapie następną 🤨
NAwet jeść mi się nie chce. A co do grzeszków to ostatnio mi się śni,że grzeszę w kwestii jedzenia i picia 😮 Aż jak się budzę to zastanawiam się czy to była prawda czy sen.

• Mamusia
Witam Mamuśki
Nowy tydzień i kolejne zmagania z dietka....
Ja postanowiłam w tym tygodniu sie ograniczyc,bo w weeken zaszalałam 😮
Jak Dzieciaczki ?...Mam nadzieję,ze zdrowe 🙂
Ja mam od wczoraj Bratanka...A lana 3,5 roku na głowie,bo Bratowa jest w szpitalu i czeka na zabieg jaskry...Młoda 23 lata,ale od dziecka miała problemy z tym,pózniej ciaza ,odwlekało sie...ale w końcu musiała to zrobic,bo 20% widzenia tylko w tym oku 😞...No i szaleja tak z Oliwierem,ze ja juz wysiadam...Teraz go położyłam spac na górze,bo o 6 mi wstał,to sie papuga tak drze,ze ja zaraz puszcze wolno 😁
Buziaki
😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Cześć mamuśki. Mam nadzieję,że rzeczywiście nowy tydzień będzie lepszy od wcześniejszego.
Moja mała od nocy przestała gorączkować, za to ma sraczkę 😮 Przynajmniej teraz wiem,że była (jest) to "jelitówka" (może rota). Synek za to kaszle, smarka,więc jeszcze nie żegnamy infekcji 🤨

Mój dzisiejszy pomiar wagi to w sumie minus 5,5kg 😎 W pasie i biodrach straciłam po 2 cm. Ale głównie zniknęły mi wałeczki pod łopatkami ☺️
Śniło mi się,że byłam w Mc Donaldzie....... ☺️ ☺️

Maxara- rzeczywiście strasznie młodo Twoja bratowa ma jaskrę, ale mam nadzieję,że po operacji będzie już ok. A Ty masz teraz co robić 😁 Możesz potrenować bycie wielodzietną mamą 😁

• Mamusia
Cześć dukanki. Ja niestety nie często do Was zaglądam bo trochę brak czasu i chęci. Mam dolinę 🤨 Moja mała znowu jest chora 🤨 Zaczął się właśnie drugi miesiąc kiedy praktycznie z domu nie wychodzimy bo ciągle coś ma. No a mi zaczyna się drugi miesiąc dietki. Dzisiejszy wynik: -6kg. Myślę,że jak na miesiąc to git.
Odezwę się jak trochę nastrój będzie lepszy.

• Mamusia
MARZI- bosssski wynik! 🤪 Taki jak u mnie! Dajesz radę dziewczyno 🙂
Coś nasz wątek powoli umiera 🥴
Nie wiadomo co się dzieje z Kamą 🤔 Od dawna się nie odzywa- na lipcóweczkach także. Mam nadzieję,że to tylko problemy z netem są za to winne.
Zastanawiam się czy nie przerzucić się z systemu 5/5 na 1/1 bo trochę już mi się białko nudzi 🤔
Maxara- Ty jesteś na 1/1? Ile już w sumie schudłaś?

• Mamusia
czesc kochane faktycznie cisza jak makiem zasial...
ja dukam dalej i jest mnie coraz mniej 😉z czego ogromnie sie ciesze
powiem wam ze jeszcze ani razu nie zgrzeszylam i jestem z siebie dumna,moj wreszcie we mnie uwierzyl i kazdy mowi ze mhie podziwia,a co pewnie mysleli ze odpuszcze hehe

A ja kochane zaczęłam pić Aqua Slim, jakieś plastry z wyciągiem z czegoś niby ujędrniające, kremy i od wczoraj aerobiczna 6 waidera 🙂
coś trzeba 🙂
:*

buziaki i prosimy z Matim o głosy 🙂 😘

• 3 tygodnie później...