Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ta laska z teledysku to grubas przy naszej Kokosance !
Jakie uda ma !
Typowo murzyńskie !

W ogóle chyba większość murzynek ma wielkie uda i zady, nie uważacie ?

Ja się zastanawiam, czemu mamusie z terminem na początek października jeszcze się nie rozpakowują, najwyższa pora !!!
A Koyotka zaskoczyła chyba nas wszystkie !!!
😁

Kokosanka napisał(a):
Aneta84 napisał(a):
O kurczę ale niespodzianka-Koyotka sie rozpakowała i to tak niesppodziewanie po cichaczu 😁

GRATULACJE KOYOTKO !!!!

a Ty Anetko na co czekasz? 🙂 też już jesteś chętna to rozpakowania? 🙂

Moj wczoraj wrócił, więc mogę rodzić. Juz filizankę liści malin wypiłam i czekam 🙂
Dobrze by było jeszcze we wrześniu się rozpakować. Chociaż w środę dopiero jestem umówiona z położną, więc czwartek, piatek byłby ok 🙂

• Mamusia
jejku Kokosanko tych 15 kg u ciebie nie widać 🙂 wcale!!!

Zuziaczek- rzeczywiście Ciara ma uda i zadek ale jak sie rusza... marzenie! 😎
tez bym tak chciała 🙂

czy ktoraś myślała zeby sie zapisać NA JAKIŚ AEROBIK TAŃCE_ PO PORODZIE-POŁOGU ?
a może któraz z Warszawy by sie chciała zapisać? 🙂 na wspólne zrzucanie kg?

• Mamusia
Ja bym chciała, ale nie wiem, czy dam radę, no bo jak z Malutką będę u rodziców to nie po drodze mi do Warszawy na tańce... Chyba, ze jak już wrócę do Wawy, ale nie wiem, czy będzie mi się chciało zad ruszyć, przynajmniej teraz mi się nic nie chce, ciężko mi powiedzieć, czy będę chętna po urodzeniu... Mam nadzieję, ze mi energia powróci...
🤢

• Mamusia
😮 😮
teraz zobaczyłam że Zuziaczek wczoraj w ponczochach i obcasach posuwała 😲
ja pierniczę 🙂 😮
na głowe upadłaś?? 🙂
ja to bym sie nie odważyła 🙂
po pieriowsze nogi jak u Yeti, po drugie mam problemy z rownowagą..
po tzrecie- ja to sie boje spojrzen ludzi!

wczoraj jak w h&m kupowałam sobie gaciochy sexi koronkowe bokserkowe (aby zebrę ukryć po porodzie i nadal czuć się sexy) to była straaaaszna kolejka a ja podeszłam do kasy i sie zapytałam, czy u nich w sklepie cięzarówki to mają ekspresowe okienko 😉 i czy moge bez kolejki.. facet-kasjer sie uśmiał powiedział- "no jasne! przecież zmieniasz rozmiary, zakupy robic trzeba!"
a ludzie w kolejce zjedli mnie wzrokiem.. normalnie czułam ze ich wzrok to palące wiązki laserowe!

no i jakbym jeszcze wtedy była w pończochach i obcasach to by mnie zjedli tam! na żywca!

• Mamusia
Zuziaczek napisał(a):
Ja bym chciała, ale nie wiem, czy dam radę, no bo jak z Malutką będę u rodziców to nie po drodze mi do Warszawy na tańce... Chyba, ze jak już wrócę do Wawy, ale nie wiem, czy będzie mi się chciało zad ruszyć, przynajmniej teraz mi się nic nie chce, ciężko mi powiedzieć, czy będę chętna po urodzeniu... Mam nadzieję, ze mi energia powróci...
🤢

jak oglądam te ;laseczki na teledyskach, słucham dance hall'u albo w ogole regge to mi sama dupka sie kręci... ojj .. ale bym sie powyginała z chęcią 🙂

Ja bym bardzo chciała ale jak moj wyjedzie na te poł roku, to chyba bede uziemiona. Ale zamówie sobie taki step i na poczatku będę w domu ćwiczyć. Kiedyś chodziłam na step aerobic i to mega dużo daje na uda i pośladki.

• Mamusia
Dzień dobry Brzusie x
Widzę że wy też nie możecie spać, ja to zamiast zbierać siły na poród i spać to już od kilku nocy przekręcam się z boku na bok, a dzisiaj miałam takie bóle (okresowe) że wstawałam co trochę do toalety "sprawdzać" czy wszystko ok, ponadto....czy wy też miewacie jakieś koszmary / zeschizowane sny? bo ja innych już nie mam, hehe. a na dodatek dzisiaj całą noc jeździłam na rowerze (we śnie - o ile ta mękę można tak nazwać)
Ciągle żyję też wrażeniami dnia wczorajszego (Koyotka), jeszcze w niedzielę mi pisała na fb że robi na obiad ziemniaczki z mojego przepisu - hehe, a w nocy jej wody odeszły, nawet się nie spodziewała nic pewnie...
Mam nadzieję że nasze mamuśki znajdą chwilkę i się do nas odezwą co i jak bo my tu spragnione wiadomości jesteśmy no i fotek oczywiście!
Teraz idę na kawusię i wczorajszą drożdżówkę (schowałam sobie jedną na śniadanie bo mój mąż zeżarł całą tacę, a ja wczoraj zdążyłam zjeść AŻ jedną, wrrrrr)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/198/7e5x7489aaax.jpg/][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/8409/7e5x7489aaax.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
co do tych ćwiczeń...to ja bym też chętnie wzięła się za siebie straszny cellulitis mi wyszedł a nigdy go nie miałam! któraś z was pisała na forum kiedyś że to woda w organizmie i po porodzie zejdzie - mam taką nadzieję...
wczoraj dowiedziałam się że u nas w parku przy domu są ponoć specjalne zajęcia na świeżym powietrzu dla mam, które "przed chwilą" urodziły, pomagają mamom wrócić do formy 🙂 przychodzą z wózkami i razem ćwiczą, a jak którejś dzidzia jest głodna to przerywa, daje cyca i wraca do ćwiczeń 🙂 fajnie to musi wyglądać taka zgraja mam. muszę się podowiadywać to z okresem zimowym, może też to organizują w jakiejś sali - to może bym się tam zapisała (i jest za darmo!)

• Mamusia
Witam,witam brzusie 🙂
Mdoundii alez mi smaka zrobilas na taka drozdzowke 😜
Kochana z tymi cwiczeniami to bardzo ciekawy pomysl.pamietam w dublinie tez laski cwiczyły na trawce przy morzu,tak koło 19,fajne to było.
Widze,ze juz prawie wszystkie mysla o rozpakowaniu sie 😉
Carpioo podoba mi sie jak potrafisz wylaczyc sie od cyckow do bioder 😆 😆 😆jestes super 🙂
Zuziaczku chyle czolo ze Ty jeszcze buciki na obcasie zalozyłas 😉ja juz tylko na płaskim 😉

• Mamusia
no ja tym też myślę bo nie oszukujmy się - sama za cholerkę się nie zmotywuję, poćwiczę 2-3 dni a potem oleję (już parę razy próbowałam) a tak...będzie motywacja aby chodzić, no i może poznam jakieś mamuśki co by było z kim na spacer potem wychodzić z wózkami. bo z moim słomianym zapałem to raczej nici z tych ćwiczeń będą ;-)

• Mamusia
Joane0509 napisał(a):
na tvn bylo o sprzedazy mleka ludzkiego! wyobrazacie sobie?

moja droga 🙂 u nas na mieście powstała knajpa która...robi lody z ludzkiego mleka i ponoć są bardzo drogie i nie nastarczają ich robić. mamuśki sprzedają tam mleko-czytałam w gazecie! oczywiście przechodzą szereg badań itp zanim knajpa kupi od nich mleko..ale ja jak o tym pomyślę to aż mnie mdli, obrzydlistwo...jakoś sobie tego nie mogę i nie chcę wyobrażać ;-)