Skurczy niet, wód niet.... Ja sama już nie wiem, czy kiedykolwiek urodzę...
Kochana a ja co mam powiedziec? 🙂 u mnie też nic 🙂 do tego mąż nie chcę się ze mną gimnastykowac, bo stwierdził, że nie będzie seksu jak ja nie mam przyjemności..cóź..muszę czekac na zamoiste wyjście Nadii bez pomocy męża 🙂 ja nawet nie wiem, czy mi czop odszedł, czy nie, bo ciągle coś ze mnie "leci" w ciagu dnia i ciężko mi określic co to może byc 🙂
Może Aguska będzie teraz, potem Aga33, chociaż tabelkowo czas na Bajkę i Anetkę..zobaczymy..może jutro rano będą jakieś nowe dobre newsy 🙂
o Zuziaczku:a Twoja fotka jaka śliczniutka i z polotem...no i jaka apetyczna z każdej strony jesteś 🙂no na miejscu Twojego faceta nie wiedziałabym czy zacząć z przodu czy z tyłu... 😉
ja tak wpadłam podejrzec tabelkę i normalnie w szoku jestem...12-cioro bąbelków 🙂a doliczając Szuwarynę to 13-cioro,no i jeszcze nie wiadomo bo może są jeszcze jakieś niespodzianki...a Kasiuszka urodziła tak jak Koyotka...Zaraz po Anecie i Bajce planowo wypadasz Ty Aniu 🙂zobaczymy jak to się poukłada,ale ładnie ta nasza tabelka już wygląda 😉i tak dosyć w kolejności idzie...jakby co to przepraszam,że sie wpycham 😉
ja tak wpadłam podejrzec tabelkę i normalnie w szoku jestem...12-cioro bąbelków 🙂a doliczając Szuwarynę to 13-cioro,no i jeszcze nie wiadomo bo może są jeszcze jakieś niespodzianki...a Kasiuszka urodziła tak jak Koyotka...Zaraz po Anecie i Bajce planowo wypadasz Ty Aniu 🙂zobaczymy jak to się poukłada,ale ładnie ta nasza tabelka już wygląda 😉i tak dosyć w kolejności idzie...jakby co to przepraszam,że sie wpycham 😉
Aguś Kochana, z 2 bąbelkami wpuszczamy Cię z chęcią przed kolejkę w tabelce 🙂 Podziwiam Cię, że sukienki jeszcze nosisz..ja to wbijam się tylko w legginsy w nic więcej a mogę miec jeszcze wizję 3 tyg chodzenia w ciąży (bo niby 2 tyg można przenosic)..Zazdroszczę, że juz we wtorek możesz miec Amelkę i Maksia 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Kokosanka
Kochana a ja co mam powiedziec? 🙂 u mnie też nic 🙂 do tego mąż nie chcę się ze mną gimnastykowac, bo stwierdził, że nie będzie seksu jak ja nie mam przyjemności..cóź..muszę czekac na zamoiste wyjście Nadii bez pomocy męża 🙂
ja nawet nie wiem, czy mi czop odszedł, czy nie, bo ciągle coś ze mnie "leci" w ciagu dnia i ciężko mi określic co to może byc 🙂
Może Aguska będzie teraz, potem Aga33, chociaż tabelkowo czas na Bajkę i Anetkę..zobaczymy..może jutro rano będą jakieś nowe dobre newsy 🙂
aga33
aga33
Kokosanka
Aguś Kochana, z 2 bąbelkami wpuszczamy Cię z chęcią przed kolejkę w tabelce 🙂
Podziwiam Cię, że sukienki jeszcze nosisz..ja to wbijam się tylko w legginsy w nic więcej a mogę miec jeszcze wizję 3 tyg chodzenia w ciąży (bo niby 2 tyg można przenosic)..Zazdroszczę, że juz we wtorek możesz miec Amelkę i Maksia 🙂