Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marta, super że wyjeżdżacie do Grecji 🙂 bardzo Wam zazdroszczę 🙂

Moi rodzice kupili Grzesiowi chodzik 🙂
http://allegro.pl/item968202090.html
taki sam, tyle, że ciemnoniebieski i po za allegro, normalnie w sklepie. Zapłacili 50 zł drożej 😞 ale chcieli by Grzes miał na zajączka.. Już nie mogę się doczekać reakcji małego jak do chodzika wsiądzie

przez tą zmianę czasu spać mi się nie chce :O :P tera zbyłaby 23.00 i całkiem młoda godzina dla mnie. Grzes wstaje zamiast o 7.00 to o 8.00 i mamy cały zień przestawiony 😉

• Mamusia
wstajemy 😘

dziś Grześ obudził się przed 9.00 😲 już dawno tak długo nie pospałam i mi głupio, że rano nic nie zrobiłam :P a porządki świąteczne czekają.. dziś myję okna.
skoro Grześ wstał przed 9.00, a ostatni raz wstawałam do niego przed 5... czyli pospał mi prawie 4 h 🤪

• Mamusia
Kasiu to może niedługo nie będziesz musiała tak często wstawać do Grzesia 🙂

Moja Gabi dzisiaj to aż do 10 pospała!!!!! Ja oczywiście razem z nią. Oj nie pamiętam kiedy tak sobie pospałyśmy....chyba na początku jej życia.

No a co do Krety to troszkę się obawiam o Gabi...mam nadzieję, że dobrze zniesie lot samolotem no i że tam się zaaklimatyzuje...jedziemy 13 czerwca więc upałów jeszcze aż takich nie powinno być.

• Mamusia
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że Gabi jak lezy na przewijaku to podnosi się i siada!! Kurcze byliśmy wczoraj z mężem w szoku, bo sama jeszcze nie siedzi dobrze a już sama się nauczyła siadać. Dzisiaj zobaczę czy na kocyku też usiądzie czy to tylko na przewijaku jej wychodzi.

• Mamusia
no my tez sobie pospalismy dzisiaj 😁 bo az do 8.10 🤪 co sie nigdy nie zdarza malemu ale wiem dlaczego bo wczoraj poszedl spac po 21 🙂troszke nam sie przedluzyl pobyt w galerii bo o 20 dopiero wrocilismy ☺️
kupilam nowe pampersy malemu bo tych 4 activ baby nie bylo w rosmanie:huh 😞dziwne swoja droga bo wszystkie rodzaje byly oprocz tych:huh 🙂 i kupilam activ boy takie zielone dla chlopcow ja mu zakladam dzisiaj a to sa takie pampersy majtki oczywiscie pierwszego pampersa rozerwalam ☺️ 😁 bo nie wiedzialam ze zaklada sie je jak majteczki ale powiem Wam ze sa swietne ale jest ich tylko 54 w opakowaniu wiec nie zabardzo sie je oplaca kupowac:/
Kasia fajny ten chodzik ciekawe jak Grzes bedzie sie w nim bawil 😁
a powiem Wam ze bylam dzisiaj rano z malym w sklepie po cos na sniedanie w tym nosidelku no i wzbudzil sensacje heh kazdy sie patrzyl jakby nie widzieli nigdy tak noszonego dziecka a w sklepie panie go zaczepialy i maly smial sie do nich w glos no jaja 😁 😁 😁

• Mamusia
A mój spał dziś do 6:45 🤢 obudził się z wielkim płaczem i nic na niego nie działało 🤢
Kasiu fajny ten chodzik, mój tez ma, trochę w nim chodził ale już nie chce, woli jak trzyma się go za rączki... Tylko w nim biega jak jest jego kuzyn ale też nie za długo 🤢
Marta super że jedziecie na Kretę 😁 też bym chciała...
Gosiu ludzie ogólnie nie są przyzwyczajeni do takiego widoku, fakt widzą jak dzieci się tak nosi w telewizji ale w realu rzadko się spotyka... Swoja drogą ja też gdzieś taki mam to Patryku... muszę znaleźć 😉
A my dziś znów byliśmy na rekolekcjach 🙂 Zapomniałam wczoraj napisać że Alek podrywał w kościele dziewczynkę i dziś to samo 🤪 Kurcze coś ich ciągnie do siebie:P dzisiaj dawali sobie cześć ale Aluś tak krzyczał jak ta dziewczynka była obok niego że w pewnym momencie było mi głupio ☺️

• Mamusia
Gosiu, fajna spawa ten urlop ojcowski 🙂

My już po spacerku, u nas strasznie wieje. Przeszłam się w sumie z 6 km 🙂 3 w jedną stronę na pocztę i z powrotem, wysyłałam listy bo z allegro mi książki pokupowali 😉

no i miałam dziś myć okna, ale zimno jest i mi się nie chce 🤢

Marta, Gabi powinna spokojnie znieść lot samolotem, w czerwcu w Grecji tak jak pisałas upałów nie ma, ale będziecie mieli cieplutko 🙂
ja już nie chcę latac samolotem. Leciałam 2 razy i mi wystarczy :P jak leciałam do Egiptu, całą drogę było mi niedobrze, bolała mnie głowa i prawie cały czas leżałam na fotelu ( miałam obok siebie wolne, więc położyłam się na trzech 😉 A z powrotem trafiliśmy na jedne z gorszych linii lotniczych, lotus air , samolot pożal się Boże, ja na swoim oknie miałam wielką brązową plamę :P no i całą drogę trzęsło i do tego pilot nie potrafił normalnie wylądować, bo jak osadził maszynę to tak z hukiem 😲
a z jakiego biura kupiliście wycieczkę? Wiesz jakie linie lotnicze?

• Mamusia
Moja dzisiaj też o 8 wstała i jest już właśnie po pierwszej 40 minutowej drzemce. Sandra to Nadia coś ostatnio baaardzo szybko wstaje 🙂

Gosiu pewnie cieszysz się na wyjazd do rodziców 🙂 🙂 Tyle czasu Cię tam nie było...no i za dużo nie pakuj, bo się nie zapakujecie do pociągu 🙂: 😁 😁 😁 Ja jak wyjeżdżam do rodziców to pół chaty zawsze zabieram...hahaha

• Mamusia
A mój wstał o 6:30 🤢 Znowu zaczął wcześnie wstawać 🤢 Już ma 2 drzemkę mieliśmy ograniczyć się tylko do 2...
A mój zrobił mi niespodziankę. Pieniądze które miał przeznaczone na auto poszły na mnie... Znaczy kupił mi 2 pary spodni i buty bo nie miałam już w czym chodzić a teraz jakoś głupio się czuję...

• Mamusia
Kochany, kochany...

my dzisiaj awanture mielismy..heh.. moj maz otworzyl dzialanosc, ale po co myslec ze trzeba zglosic do skarbowki, ZUS itd....
trzeba to zrobic w miare szybko, a on wogole o tym nie mysli i ja sie kurde przejmuje wszystkim i latam po tych cholernych urzedach, a gdzoe tu pomyslec o gotowaniu czy porezadkac swiatecznych....
Grrrrrr....Faceci.. 🙂

NAdia wlasnie je pierwszego biszkopta...kurcze msze uwazac, bo czasem jak kawal odgryzie to trza wyciagac... 🙂)

• Mamusia
my jutro rano o 8 mamy pociag 🙂ale juz ogarniete wszystko tak sie spielam ze nawet wysprzatalam cala chate 🙃 no i popakowane wszystko wlasnie Martus chyba tez za duzo wzielam rzeczy 😁 bo wyszlo mi 2 duze torby i jeszcze cala taka torba dla mamy wiecie o co chodzi ze malego niezbedne rzeczy tam sie chowa 😁
no i po szczepieniu ale dzielnie zniosl ukucie hihi zaplakal tylko przy wkluciu 😁 no i 7500 wazy 🙂
Aga czemu Ci glupio maz chcial Ci sprawic przyjemnosc tylko sie cieszyc 😁 😁 😁mi tez moj czasem takie niespodzianki robi 🙂 choc mamy wspolny budżet 😁
Sandra bo faceci to byle szybko i o najwazniejszym zapominaja 😉 biszkopty sa fajne ale moj cos nie przepada za nimi 🤨