Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc 🙂

ale wczoraj mielismy fajny wieczorek, tak sie poprzytulalismy wszyscy :laugh:

oli
nadal mam taka grudke ale po tej kapuscie i okladach chyba lepiej bo nie mam dreszczy, mam nadzieje ze przejdzie

patrsia
fajna Julka jest i czapeczka jest super, ja ostatnio kupilam Hani taka fioletowa kurteczke i do tego fioletowa czapeczke z bąbelkiem :laugh:

krocia
super ze Julka tak szybko chodzi 🙂 napewno musi to fajnie wygladac 🙂 taki malutki czlowieczek sobie chodzi 🙃

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej kochane. 🙂

No czapusia jest super nie ma to tamto. 😉 Mezusiowi mojemu tez sie podobala. 🙂 Wczesniej Lenka miala podobną tylko ciemną i bez falbanek, no i byla glebsza dlatego miala ja na oczkach. Lenka ma jeszcze taką malą glowke, ze tamta czapka rozm. 62-68 byl na nia za duzy, a ta jest dobra. 🙂

Martex-No wlasnie pokaz nam tu sie!!! 🙂 Pozniej wszystko da sie usunac. 😉

Krocia-Ta Twoja Juleczka to jest taka niesamowita ze szok. 🤪 Artystka mala no. 😉 Ucaluj ją od Nas 😘 😘

Mialam wczoraj posprzatac i w koncu nie posprzatalam. Mezus mial wrocic o 18, pozniej zadzwonil ze bedzie jednak o 19, a przyszedl w koncu o 20. A ja juz bylam taka zla, bo tak mnie glowa bolala, ze juz tylko marzylam zeby wrocil Mezus i zajal sie Lenką bo ja juz nie mialam sily. Przyszedl, ja oczywiscie zfoszona, ale tak sobie mysle, czemu ja sie denerwuje, przeciez on nie byl u kolegow na piwku, tylko pracowal zeby zarobic pieniazki. ale to raczej byla zla przez ten bol glowy, wzielam tableteczke i zaraz przeszlo i bol i nerwy. 😉 No i na koniec ukochalam mocno Mezusia. 😉

Jem wlasnie sniadanko, pije kawusie i zaraz biore sie za porzadki. 🙂

Milego dzinka. 🙂

• Mamusia
Naprawdę cisza.

Nie piszcie tak o przytulaniu i ukochaniu mężusiów, bo też bym tak mocno mojego ukochała a mam okres. 😞 😞 😞

Oli - ja dzisiaj robie kotleciki z piersi kurczaka. Ale teraz mam ochotę na placki ziemniaczne. Moja Lulka dzisiaj rano szukała Twojej Tosi. Raczkowała sobie i wołała "buba, buba" :laugh: :laugh: :laugh:
Jeżeli nie sprawiało by Ci to problemu to chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Zawsze 14zł zaoszczędzę, prawda? Jeżeli chodzi o rozmiar to ona nosi czapki na 42-44cm ale kup 74-80 chyba powinna być dobra??? Adres jeszcze masz zapisany? Napisz mi potem ile przesłać kasy. Buziaki dla Ciebie. 😘 😘 😘

A ja już po spacerku. Byłam u taty na kawie a właściwie na herbacie, bo ja kawę piję bardzo rzadko.

Beti - cieszę się, że już troszkę lepiej się czujesz. Oklask dla Ciebie.

• Mamusia
krociu to zaden problem ja i tak zawsze tam wchodze zobaczyc co jest czapka kosztuje tak jak pisalam 19,90 a priorytet 6zl

ale numer :laugh: :laugh: no to julcia musi do wawy przywedrowac do buby :laugh: buziak od nas 😘 slodziak niesamowity

a wlsnie bylam u ciebie na nk sliczne foty a julka skore z ciebie sciagnela , spojrzenie chyba tylko ma meza twojego 🙂

jusmarki u ciebie tez bylam kurde ile u ciebie sniegu 🤪 u nas prawie nie ma

• Mamusia
Ja to normalnie dzis nie mam sil, od 9 nie mam czasu zjesc, Fili ciagle na rekach i marudzi i marudzi. Normalnie jakby mi ktos dziecko podmienil, nie moge nic zrobi, chce Wam tylko nas pokazac i potem wpadne wykasowac, bo nie moge nawet pisac, tak mi reke zabiera ciagle i laptopa wyrywa. Juz mi sie ryczec chce !!!!!!!!!!!!!
Beti - masuj ten guzek mocno, bo to mogl sie zator zrobic. Idz pod prysznic i masuja pod ciepla woda !!!
Patrysa oli - sliczne tez Wasze coreczki a w tych Hello K. to w ogole sliczne kociaczki 🙂

• Mamusia
Martex - Fili jest słodki 🙂

Oli - ładniejszy jest różowo-czarny.
Jeśli chodzi o podobizne Julki do mnie to moja teściowa właśnie twierdzi, że Julka nic nie ma ze mnie. Tak jakbym jej wcale nie urodziła :P
Pieniążki przeleję Tobie wieczorem, bo teraz Lulek chodzi koło mnie.

• Mamusia
oli - tak ja mieszkam w Szczecinie, nad morze mamy jakas godzinke, a ze moj mezus to budowlaniec z zawodu i taka tez prace wykonuje, to czesto ma fuchy wlasnie nad morzem - jakies wykonczenia itp. i bardzo czesto tam jestesmy, bo on np. musi przez tydzien - 2 cos remontowac, to ja jezdze z nim, sobie cos wynajmujemy, on pracuje w dzien a wieczorkami jest ze mna. No i w tym roku tez bylismy z Filsiem tylko, ze przez weekend 🙂
Dziekuje za mile slowka Kochane 😘 Filis tez zadowolony 🙂