Skocz do zawartości

majowki2009 !!?? gdzie jest watek | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Beti dobry kod ale mialas to zrobic tak jak jusmarkl napiasala dlatego ja tez sie pytalam gdzie go wklejasz
"beti kopiujesz ten kod url i wklejasz normalnie w tekst

tym sposobem musisz do kazdego postu go wklejac

jesli chcesz zeby zostal na stale , musisz wejsc w swoj profil , ustawienia forum i wkleic ten kod w rubryke podpis. Aktualizuj i gotowe "

• Mamusia
Sara tak sie zamyslilam o tych suwaczkach ze nie zlozylam zyczonek Wiki
Wszystkiego najlepszego z okazji pol roczku!!!

Niech Ci się spełnią pragnienia,
niech słonko zawsze Ci świeci,
przyjmij te skromne życzenia,
od kochającej cię e-cioci!
[img size=325]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/hello_kitty_candle_1_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
czesc dziewczyny- widze ze sa nowe suwaczki 🙂 🙂 🙂

oli- jak sie udała wczoraj zapiekanka?? nic nie dalaś spróbować 😞

Patrysia- ja mam bardzo podobny ekspres- chyba z deka gorszy ale nie wiem czym one sie różnią tak naprawdę. ja mam taki http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4227425/c_1/1%7Ccategory_root%7CKitchen+and+laundry%7C14572487/c_2/2%7Ccat_14572487%7CSmall+kitchen+appliances%7C14572600/c_3/3%7Ccat_14572600%7CCoffee+machines%7C14572615.htm ale sa tam rzeczy które mi nie pasują 😞

Wiktorio kochana wszystkiego dobrego także od cioci Agnieszki i Bianeczki. Buziaki 😘

na lilypie sa suwaczki co do karmienia piersią ale ja co najwyżej mogę sobie wrzucic karmienie butelką 🤨 :laugh: 🙃

• Mamusia
Ruda Rybko ja wlasnie tego chcialm kupic co ty masz on sie zupelnie niczym nie rozni od tego mojego tylko cena i zaluje ze przeplacilam!Ale akurat zebralam tyle kasy no i wybralam tamten!ja tez nie jestem do konca zadowolona,jak chce robic piane z mleka to w tej rurze duzo wody mi leci a nie pary.Dopiero potem jest para.tez tak masz???
Oli sliczny suwaczek!!!!!!!!!!

• Mamusia
Patrysia- ja miałam straszne problemy z pienieniem mleka- ale juz jest ok bo-
czekam az mi sie woda odpowiednio nagrzeje- u mnie taka kontrolka zmienia kolor z czerwonego na zielony czy jakos tak 🙃
używam kubeczka do mleka ze stali nierdzewnej tak jak w kawiarniach- zwykły kubek nie dawał rady- mleko sie nie nagrzewało odpowiednio i nie pieniło
no i najwazniejsze- sprawdź tą nieszczęsną rurkę do pienienia mleka- pewnie tez jest z dwóch części tak jak moja bo tak samo wygląda- musi byc dobrze dociśnieta- inaczej para moze Cie poparzyc jak mnie 🙃 i zanim włączysz parę w rurce- włóż rurkę do mleka i stopniowo podkręcaj parę. Ja ruszam jeszcze kubkiem delikatnie w dół i w górę i wychodzi extra pianka za którą moi znajomi sikają w majtki 🙂 🙂 🙂 🙂

a woda moze Ci leciec z rurki (łeheheheeeee:laugh 🙂 bo moze została tam od czasów mycia i pierwsze co to ciśnienie wypycha wodę a potem idzie para??? Ja suszę rurki pionowo a potem jeszcze w nie dmucham ☺️