Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej
Ja tez jestem ciekawa co u Milci i jak ona tam się ma bidulka.

Byłam już rano na ktg. No i widze że czynność macicy mi się podniosła bo zawsze była tylko prawie prosta kreska pod wykresem a teraz to skoki miałam średnio na poziomie 30 a nawet kilka na 40. Więc mam nadzieję że za tydzień się zacznie hehehe 🙂

• Mamusia
Kurczaki jak ja jestem rano to Was nie ma i odwrotnie.

A jeśli chodzi o ten salonik piekności hihihi to wczoraj zrobiłam sobie maseczkę na stopy potem je wymoczyłamw misce z wodą z płynem i solą zrobiłam pedicure choć było ciężko hehehe. Na włosy dałam olejek na gorąco i maseczkę na twarz. I w sumie to jeszcze chciałam zrobić druga maseczkę ale mąż po kąpieli zarządził spacer, ale byłopryzjemnie o 21.30 było ciepło ale nie duszno pospacerowaliśmy godzinę i poszliśmy spać. I powiem Wam że nawet dziś ani razu nie wstałam w nocy 😁 Chyba codziennie zacznę się tak męczyć 🙂

hej kochane 🙂

sms od Milci JA NADAL W DWUPAKU 😞 ROZWARCIE MAM ALE SKURCZY PRAWIE ZERO! PO ODŁĄCZENIU OD KROPLÓWKI. BO TAK MIAŁAM ALE NIE PISAŁY SIE NA KTG BO W DOLE BRZUCHA I W KRZYŻACH BYŁY , NARAZIE ZNOWU ROBIĄ ZAPIS A PÓŹNIEJ PEWNIE ZNOWU PODŁĄCZĄ DO KROPLÓWKI.PRAWIE NIC NIE SPAŁAM.JESTEM PADNIĘTA 😞 BUŹKA.

Oj biedna nasza Milcia !! ale chłopcy sie tak nie chcą pchać jak dziewczyny na świat ..

jutro lipiec, i ciekawe kto go zacznie, czy Milcia jutro , a może dziś..
no ja też siedze zniecierpiliwiona 🙂 po schodach dziś pochodzę:P 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny ja się melduję 🙂 u mnie nadal nic... szkoda Milci 😞 niech już będzie po wszystkim bo się umęczy bidulka. Zaraz idę męża pogonie to pojedziemy kupić wiatrak bo moczenie nóg w zimnej wodzie nie pomaga 😞 a tak w ogóle to zrobiłam dziś sobie badania zobaczymy jakie b edą wyniki muszę jeszcze dziś zadzwonić do gina i umówić się na wizytę no ciekawe ile ten mój kruszek waży 😆 jak byłam 15 czerwca to 3 kg miała

• Mamusia
strasznie jest wejsc na te strone dzis 😠

kurcze myslalam ze milcia ma to juz za soba do tej pory, biedna musi sie tyle męczyć.. ale nic każda z nas bedzie musiała urodzić wcześniej czy później 🙂

ale oprócz nij żadna się nie szykuje jeszcze? czy może już jest jakis dzidziuś tylko ja nic nie wiem..
przyznam się bez bicia ze nie mam czasu nadrabiać zaległośći w czytaniu.. wiec nie jestem do końca na bierząco ale może potem poczytam..
pozdrawiam

DZIEWCZYNY !!

MILCIA URODZIŁA 🙂 🙂 dziś o 11:20 przyszedł na świat, 3600 i 55 cm 🙂 malutki szkrabek 🙂
pozdrawia Was 😘
dobrze sie czuje, nie nacinali ją, pękła na jeden szew, bardzo szybki poród miała pomijając wczorajszy dzień 🙂
śpi sobie smacznie Wojtuś 🙂

jaa też juz chceeeeeeee!!