Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu bardzo mi jest przykro i wiem że w takich chwilach nie ma zadnych dobrych słów pociechy dlatego trzymaj się dzielnie i pomyśl o tym ze teraz Ty jesteś mamą i najważniwjsza osoba dla swojego synka i on cię bardzo mocno potrzebuje a Twoja mama zawsze z Toba bedzie i bedzie Ci pomagac niezauważalnie. pozdrawiam i sciskam

• Mamusia
HEJ LIPCÓWECZKI....ALE U NAS BIAŁO NA DWORZE!!!!I ZIMNO BRRRR...WCZORAJ WYSZLISMY TYLKO NA CHWILKE NA SPACEREK,WYOBRAŹCIE SOBIE MOJE DZIECI JAK IDA ZZIEBNIĘTE I WOŁAJA MAMOOOO ZIMNO CHCEMY DO DOMU 🙂KURCZE LEDWO PARE MINUSÓW A TU CHOLERNIKI NA SPACEREK NIE CHCĄ WYCHODZIC.....CO BY TO BYŁ JAK BY BYŁO -20ST 🙂JA TAK Z CÓRA CHODZIŁAM NA SPACERKI JAK TYLE STOPNI BYŁO...A JAKIE MIAŁA PRZEMARZNIETE POLICZKA...ALE NIE CHOROWAŁA 🙂AHA POZWOLE SOBIE PODAC NOWY LINK....I PROSIC O GŁOSIKI 🙂http://ebobas.pl/galerie/zobacz_zdjecie/12729 .....jak najwięcej głosików!!!!dziekuje

• Mamusia
hej Guska widze ze nie tylko z mojego Wojtusia jest pączuś:Pja dzis dałam pierwszy raz chrupka kukurydzianego....normalnie jaki łakomczuszek...baaardzo mu smakowały.ale u nas zima na całego!!!ja wczoraj zrobiłam sobie dzien tylko dla siebie...byłam u fryzjera...4 godziny!!!jestem spowrotem blondynką 🙂no i kosmetyczke odwiedziłam ...pźniej małe zakupy.a jak wróciłam do domu...to dzieci poszły po obiadku na sanki z tata...wiec miałam suuuper cisze do wieczora...bo później zawiesili sie na bajkach 😁zeby takich chwil było wiecej 🙂pozdrawiam dziewczynki

• Mamusia
WESOLYCH MAMUSIE!!!

♥.´
`*.*´¨)
¸.♥´¸.♥*´¨)
(¸.♥´ (¸.♥`
(`*♥.¸ (`*♥.¸ ¸.♥*´) ¸.♥*´)
♥*♥ WESOŁYCH ŚWIĄT ♥*♥

Niech te Święta
Tak wspaniałe `` . __/_._
będą całe ``````` _).♥ (_
jakby z bajek `````` ●
Niechaj gwiazdka ``,●,●,
z nieba leci ``````,●,*,●,
niech Mikołaj ````,●,*,*,●,
tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●,
Biały puch `````,●,*,*,*,*,●,
niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●,
nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●,
spada ````````````█|█`````
niechaj piesek●●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●●
``````__/_._`` w nocy gada
``````_).♥ (_``.Niech choinka
````````.● `````pachnie pięknie
```````,●,●, ```no i radośc
``````,●,*,●,` będzie wszędzie !
`````,●,*,*,●,
````,●,*,*,*,●, ….niech biały opłatek
```,●,*,*,*,*,●, ``w dłoni nie drży
``,●,*,*,*,*,*,●, `z lęku jak z zimna
`,●,*,*,*,*,*,*,●, ```niech drży
```````█|█````` szczęściem
●•●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●•● wzruszony!!

• Mamusia
hej laseczki co u wasssss?co tu takie pustki odezwijcie sie....jak tam po świetach ..bo u nas jak przed 🙂wigilia całkiem nam wyszła....chociaz spedziliśmy ją tylko w czwóreczke....ja i moje dzieciaczki bo meżus na popołudniu w pracy był 😞wiec nie było go do połnocy......ale i tak było super....miały byc fotki ale bateria siadła w aparacie i fotek nima!!pierwszy dzien swiat spedzony z moimi rodzicami....wczoraj odpoczynek po przejedzeniu sie 😁ubieranie choinki było najlepsze....Kamil zawieszając bombki straszne sie cieszył!!!hura wołał jak mu sie udało....strasznie jest podniecony choiną 🙂świeci od rana do wieczora....gzyby w uszkach mu nie smakowały za to karpik pyyyycha 🙂no i opłatek był chba najsmaczniejszy:P......nawet Wojtusiowi smakował:Pjest u was śnieg? bo u nas ponuro za oknem......aha kasiulek dzieki za życzonka 🙂...ale stara dupa ze mnie hihi. dzieciaczki mi z rana sto lat zaspiewali.....tzn Kamil tylko pierwsze zdanie i oostatnie:0ale za to tańczył 😁suuuper te moje skarby..pozdrawiam

• Mamusia
Święta święta i po świętach!
więcej szykowania niż tych świąt ale było sympatycznie!
prezenty trafione,choinkę w tym roku miałam żywą to zapach rozchodzi się po całym domu!
mój synuś dostał chodzik od crzestnej i go powoli wypróbowuje!
a teraz trzeba dojść do siebie po przejedzeniu hehe 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂 I po świętach 🙂 A my mieliśmy i mamy w zasadzie ciężkie nocki ostatnio. Antosia budzi ok 1 w nocy i jest wyspana, gaworzy i śmieje się, no i bardzo często przesikuje pampersa na boku bo lubi spać na boczku no i jak ją przebieram to się wybudza. A poza tym to podałam małej żółtko ( zupka gerbera dynia z zółtkiem) no i chyba jej zaszkodziło bo strasznie marudna była, bolał ją brzuszek i bardzo płakał przez 2 dni. Na razie odstawiłam jej żółtko i zrobię przerwe. Po chrupkach kukurydzianych dostała zatwatrdzenia, ha,ha...no ale zjadała ok 4 dziennie tych długich więc też na razie przerwa, hi,hi...a jak wasze maluszki??Jak dziewczynki nie chca pisać to nie, a my piszmy dalej ja tak się przyzwyczaiłam do tego forum i do was że nie chcę innego 🙂

• Mamusia
HEJ LASKI,FAJNIE ZE FORUM SIĘ CHOC TYCI RUSZYŁO 🙂u nas po switach tez ok,najbardziej smutno w wigilie bez mamy,to dopiero 2tygodnie jak jej nie ma 😞...mały marudzi bo mu chyba drugi zab idzie...a ogolem jest zajefajny...siedzi juz sobie choc jeszcze trzeba asekurowac by nie poleciał...dostal tyle zabawek ,ale i tak najbardziej go telefony interesyja..ostatnio nawet na straz zadzwonil nie wiem jak on to zrobil heh....w lezaczku trzeba go przypinac..aha zapomnialam o najwazniejszym..w drugie swieto wybieralismy sie do rodzinki i 2letni syn mojej siostry podbiegl i patrzymy ze caluje Julka,a Julek w ryk...ugryzl go wampir w nos 😞 😞taki mial slad biedak mój 😞