Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja na spacerki nie wychodzę bo przez ten śnieg bym nie dała rady nigdzie dojść tylko zabieram Ewunię na zakupy - co bardzooo uwielbia 🙂
A Wojtuś słodziak 🙂
Co do jedzenia to ja Ewunie nie karmie piersią po 2 miesiącach zrezygnowałam. Wolała butle była już w szpitalu dokarmiana z butli bo ja nie miałam mleka. A potem to już sama nie chciała urządzała afery. Teraz jada rano i wieczorem mleko kaszkę obiadek i deserek. No i pewnie już waży ok 9 kg. 🙂

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za otuche, już nie myśle źle, po prostu taka uroda naszych małych pulpecików 🙂 No to teraz się pochwale Kasiulek Antosia doznała szoku jak weszła w skoczka, wszystko sie świeciło ,muzyka jakieś ptaszki jest wniebowzięta 🙂Zakup udany no i chwla spokoju, hi,hi Jutro wkleje jakąś fotke to ją zobaczycie 🙂 Zmykam bo mój serial leci 😉

• Mamusia
hej lachonki 🙂a julek nadal nie spi.brzeczy cos.myslicie ,ze dalej zeby idą?/my na spacerki nie chodzimy tez,bo zawalone jak nie wiem.cale miasto zasypane,na chodnikach mamy góry lodowe!juz czuje jak bedzie odwilż.malego tylko na rece bierzemy na 15 min i juz.Kuba ma wolne,przyszła do mnie kumpela,a on mi uciekł gdzies z bratem ,popili sie i dogadac sie nie mogę:P mam nadzieje ze wpadna w snieg,hehe
dzis nauczylam sie kolejnej potrawy.robilam pyszna pizze 🙂moze nie bedzie ze mnie az tak zła kucharka hihi ale te nasze dzieciaki pyzunie.fajnie by było kiedys sie spotkac wszystkie razem,ale watpie.... 😞

• Mamusia
Hej, Aniu moge ci tylko wpsółczuć bo wiem jak to jest, moja Julcia usypia tylko na rękach - mój błąd, a jest coraz cięższa, a co gorsza upodobała sobie godzine spania na noc między 23 a 24, i nie ma znaczenia czy ją przetrzymam czy też nie, jakoś tak te godizny jej pasują. Co śmieszniejsze portafi się po 30 min obudzić co mnie martwi. Jedyne co moge powiedzieć to to że do wszytskiego można sie przyzwyczaić

Hejka 🙂

Kasiulek to Ty co dwie godziny karmisz??
ja karmie co 4! i moja w dzień to pośpi z 3x po 30 min a w nocy się potrafi obudzić na jedzenie i śpi dalej gdzieś do 4 to ją biorę do nas do łózka. A właśnie co myślicie na tym spaniem z dzieckiem w jednym łóżku ?? wczoraj na dobranoc jej śpiewałam kołysanki to zasneła 🙂

no Aniu z uszami nie ma żartów , mi się też ostatnio prawe zatkało, zakrapiałam i przeszło 🙂

a to moja rozrabiaka 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny.My dzis bylismy z Kamilkiem w przedszkolu...chciałam zeby zobaczył jak tam jest...jak sie dzieci bawia 🙂no i skonczyło sie na tym ze za bardzo mu sie spodobało i nie chciał z tamtąd wyjc! 😁jedna dziewczynka z maluchów nawet go przytuliła:Pbył zachwycony!chciałąm go zapisac na wrzesien tak zeby sie załapac na miejsce ale zapisy dopiero od marca.rozmawiałam z kierowniczka i podobno bez problemu będą miejsca ...no i nie musze isc do pracy zeby go przyjeli,wazne ze mąż pracuje 🙂...ale i tak mysle nad tym zeby isc do pracy...trzeba tylko o żłobku pomyslec dla Wojtusia...bedzie juz miał ponad rok we wrzesniu wiec sie nie martwie ze za mały 🙂....troszku tylko zachodu z tą pracy...bo nie usmiecha mi sie pracowac tam gdzie jestem zatrudniona....wiec bede musiała sie zwolnic a wczesniej nagrac sobie jakąs prace...no i jeszcze okres wypowiedzenia.ale to dopiero za pół roczku.narazie intensywnie mysle...ilez mozna siedziec w domu...ja juz 3 lata!!! 😞 🙂

No Milcia, ja też do jakieś pracy, ale za rok dopiero, bo chce sobie zrobić przerwę od szkoły, a wogóle moja mama chce wyjechać do pracy do włoch.. Własnie przyszły ze spacerku więc ide do tego mojego lenia 🙂 Buziaczki i do usłyszenia 😉

• Mamusia
co do usypiania to wam współczuje a jednoczesnie ciesze sie ze Wojtus daje nam sie wyspac...u mnie wszystkie dzieciorki chodza spac około 20 🙂i wszystkie budzą sie razem ...zwłaszcza jak Weronisia wstaje do szkoły.godzina 7.20....juz nie spimy 🙂współczuje wam bo miałąm takie problemy z usypianiem Weronisi 😞to był koszmar....trwało to jakąs godzine jak nie wiecej .(kołysanie cyc i aaaa)juz wam kiedys pisałam)a to było jeszcze nie koniec bo tez miała czujny sen....pół godziny spania i pobódka!!!masakra.wiec dziekuje Bozi ze mam teraz taki luz:P

• Mamusia
A ja co do szkoły to od września idę na studium kosmetyczne a od lutego pójdę na kursy wizażu 🙂 a co do usypiania dzieci dostałam pod choinkę usypiacz i powiem wam że całkiem fajnie Ewka przy tym zasypia trochę popłacze jak ją położę do łóżeczka ale potem przysypia kładzie się po kąpieli po 20 i wstaje o 8 rano 🙂