Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moja mała budzi się średnio 3 razy w nocy , chodzi spać o 20 kłade się obok niej i zasypia albo przy cycu albo nie zależy, a wstaje 0 7:00 masakra!!!Masakra bo pamiętacie mamusie jak długo spałyśmy jak miałyśmy brzuszki, hi,hi...Kropeczek też wybieram się na kurs kosmetyczny, ale ja mam zamiar wrócić do pracy 1 kwietnia, a też nie wiem czy dam rade to pogodzić kurs i praca no i czy mój pracodawca wyrazi zgodę na taki kurs i dodatkowy zarobek, ale bardzo bym chciała. Dziś u mnie była mała imprezka Weronisia miala imieninki i byli dziadkowie 🙂 Fajnie czas zleciał 🙂A i dzisiaj zamontowaliśmy Antosihuśtawke do drzwi-same zabawki ostatnio:laugh: no to dopiero radocha:laugh:

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie sie jakos nie chce spac...i dlatego jeszcze tu zajzałam ....robiłam mały porządeczek z fotkami ...bo czas najwyzszy zeby wywołac...no i wyszło 200kolazy! 🙂bo stwierdziłam ze lepiej tak wywoływac niz osobne fotki 🙂np.cos takiego.Wojtus był malutki...[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/244/9ce914bb629a4d55med.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
duuuzo mogłabym ich wkleic hihi...to ostatnie pokaze wam jaka mam świetna pomoc...dlatego mam troszke czasu a Weronka rwie sie do zabawiania Wojtusia...tak jak i do tłamszenia Kamilka 🙂no i oczywiscie do pieczenia ciast i gotowania...mozna by powiedziec ze to jej potrójne hobby 🙂[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/244/b6c589041eeb882bmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
hej laski.uszki wyczyszczone,juz slysze 😁bolało 🤢 mam przewlekly stan zapalny,ktory ciagnie sie juz od czerwca 😞ale dostalm krople jakies tam..tak jakos zlecialo.fajne sa te Wasze dzieciaczki!!!śliczne!!poprsotu lipiec rzadzi:P!!!same pięknosci.a Milcia fajnie masz zWERONIKĄ.złozcie swoim córom laski zyczenia spoznione 😁 😁 Krpoku a co to za usypiacz?bo nie wiem o co chodzi ☺️

• Mamusia
Milcia ile ma Weronisia? Moja ma 9 lat , ale też rwie się do pomocy przy Antosi, to naprawdę dużo bo czasem idzie dostać kota do głowy jak Mała ma zły dzień:laugh: Super masz te dzieciaczki 🙂A i zdradź tajemnice jak zrobić takie kolażyki, bo fajna sprawa 🙂Ania dziękujemy za życzonka 🙂,no i dbaj o siebie bo z uszami nie ma żartów a bolą jak fix, więc współczuje ci , dobrze że już ok! A pytałaś o moje zdrówko ostatnio, więc na rezonans sie wyczekam bo terminy do neurologa za 3 miesiące, może pójdę do znajomego więc troszke szybciej, ale byłam też u gina do kontroli i mam zgłosić się do okulisty z tymi bólami głowy bo od parcia i porodu mogło skoczyć ciśnienie w oczach.A i mam w końcu tabletki anty..więc kamień z serca:P Zrobiłam badania OB podwyższone kolejne badania, ble ble aż nie chce się chorować..Jak na razie to u mnie bez zmian głowa jak bolała tak boli.No i Kropeczek waśnie jaki to usypiacz kupiłaś pochwal się nam wszystkim i napisz coś o nim 🙂

• Mamusia
czesc
Ale się rozpisałyście a ktos ostatnio narzekał że forum pada 😉

Milcia super masz dzieciaczki 🙂 Bardzo fajne te kolażyki ja tez jestem chetna do poznania jak to się robi? Własnie stwerdziliśmy ostatnio z mężem że Zuzia ma bardzo mało zdjęć i będzie miała kiedyś do nas pretensje dlaczego nie robiliśmy więc postanowiłam popstrykać tochę fotek 🙂 a takie kolaże bardzo są fajne własnie żeby ne kasować żadnych zdjątek.

Guśka dobrze że masz już tabletki teraz to luz blues 😁

Dzisiaj tak mi sie nie chce wychodzić ze szok. Ale cyba nic się nie stanie jak nie pójdę raz na spacer.Chodze codziennie więc... A teraz Zuzia walczy już pół godziny w łóżeczku. Niby śpiąca zabawek nie chce bo płacze w łóżeczku siedzi cicho ale nie śpi tylko bawi się smokiem hehe pewnie w końcu padnie tylko ciekawe kiedy 🙂

• Mamusia
hej laseczki.mnie sie wczoraj nie chciało spac...padłam przed pierwszą a dzis to zwlec z łóżka sie nie chciało... 🙂no i wstałam przed 10.00.:P Guśka moja Weronisia w listopadzie skonczyła 8 lat 🙂teraz bedzie miała komunie....co do twojego zdrowia to trzymam kciuki zeby sie polepszyło.i nie bolała ta łepetyna!:Pco do kolaży to trzeba mies program ...ja mam Picasa 3.sciagnełam sobie z neta...jest za darmo.no i jest bardzo łatwy w obsłudze 🙂polecam....mam jeszcze photoshopa ale tak mi zamula komp ze nie da sie go otworzyc 😞tez jest superasny!!!no i gimpa...ale w nim to ja sie jeszcze nie połapałam.wiec picasa jak najbardziej.

• Mamusia
hej laski!!!ale jestm happy!!dostane wychowawczy!i to rodzinne tez 😁: 😁 wyrównaja mi nawet do tylu.jednak sie wtedy pomylily w liczeniu 😁 😁 bede miala na chleb:P
ja tez mam picase3.jest swietny,nawet pryszcze likwiduje 😁 jeszcze mam photofiltr. a ten photoshop o ktorym Milcia mowi to slyszalam.ponoc jest zajebisty i w zakladch fotograficznych uzywaja wlasnie jego
Mału ma takie krostki na buzce z bialym plynem co to laski moze byc??

• Mamusia
helo
No ja mam fotoshopa ale nie sądziłam że można tam takie rzeczy robić bardziej myslałam że tylko jakieś inne bajery no to spróbuję. Jutro sesja na śniegu będzie hehe
Miłego wieczorku.
A te kopeczki to nie potówki przypadkiem teraz łatwo o nie. Smaruj może nadmanganianem potasu to znikną.