Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam mamki!
kropeczek zazdroszczę ci tych wesel. sama z chęcią pobawiłabym się na chodź jednym!
kropeczek patrzę a ty zaraz na półmetku będziesz 🙂 i przeczytałam że chyba druga córa będzie 🙂 chociaż ubranka będziesz miała dla niej po ewuni 🙂

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
dziękuję Kasiu to miłe,zaraz mu przeczytam..dokladnie rok temu i mial juz 2 minuty..hihi dziś bal 🙂

Idzie misio,idzie słonik,idzie małpka no i konik wszyscy razem z życzeniami bo dziś pierwszy roczek mamy.Wszystkiego Najlepszego!

Troszkę spóźnione, ale szczere....Dużo zdrówka Julianku...;-)

• Mamusia
Witam dziewczyny!!
Nie było mnie kilka dni, ale obrona już we wtorek a ja się uczę na okrągło... 😞 W dodatku jestem z małym 24 h na dobę i ciężko mi jest pogodzić naukę z opieką... tym bardziej, że muszę mieć ciszę i spokój,żeby się skupić i nauczyć...a wiadomo jak jest z takim rocznym szkrabem 🙂
A od dwóch dni u nas znów skwar... Wczoraj to już przesada...35 stopni w cieniu...:/ no ale mówili w radio,że Zielona Góra będzie "najcieplejszym" miastem.. Dziś ponoć ma być gorzej...i w ogóle cały tydzień... Byle by w sobotę za tydzień było ładnie, bo planujemy roczek na dole... a jeszcze trzy dni i mój synuś będzie miał skończony ROK 🙂 🙂 🙂 🙂 Skubaniec mały coraz śmielej zaczyna chodzić - słodki widok 🙂 no i nie lubi w domu siedzieć... odkąd taka pogoda...
A podajecie jeszcze wit. D3? bo nam lekarka pozwoliła odstawić na te "słoneczne " dni...
Kropeczek - na pewno wyglądasz przepięknie - nawet z wielkim brzuchem 🙂 🙂
Buziaki kochane :* pewnie zajrzę dopiero we wtorek wieczorem albo nawet w środę... Trzymajcie kciuki 🙂 pa 🙂

• Mamusia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EWUNIU 🙂
____¶¶¶¶¶¶______¶¶¶¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶¶¶¶
___________¶¶¶¶
____________¶¶
_____________¶
____________¶
___________¶
__________¶
________¶__¶¶¶_________¶¶¶
________¶_¶___¶_¶¶¶¶¶_¶___¶
______¶__¶__¶__¶_____¶__¶__¶
_____¶___¶_¶¶¶_________¶¶¶_¶
_____¶___¶_________________¶
______¶___¶_______________¶
______¶¶___¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶_____¶¶¶_____¶
_____¶___¶_¶____¶___¶___¶
______¶______¶___¶¶¶___¶
_______¶______¶¶_____¶¶
________¶_______¶¶¶¶¶__¶¶
_________¶______________¶
___________¶¶¶¶___________¶
_____________¶________¶____¶
_______¶¶¶___¶_________¶____¶
______¶___¶¶¶¶________¶¶¶¶__¶
______¶______¶_______¶____¶_¶
______¶______¶______¶_____¶¶
______¶_______¶_____¶_____¶
______¶_______¶¶¶¶¶¶______¶
_______¶___¶¶¶_____¶______¶
________¶¶¶________¶______¶
____________________¶____¶
_____________________¶¶¶¶*

• Mamusia
hej mamusie 🙂sto lat Ewcia!!!!wszystkiego naj,spełnienia małych marzeń 🙂i zebys była zdrowa i silna 🙂
Aniusia zycze na dzis powodzonka.daj znac jak juz bedziesz po...u nas tez straszne upały..ide chgyba zaraz sie opalac..caly weekend nad wodą...Mały mój czuje sie w niej jak rybka,był zachwycony 🙂w niedziele fajnie było,bo bylo nas ze 14osob...i grill 🙂

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
moja Julcia ma przez ten upał niesmaowite tez problemy z uśnieciem, umęczy się i umroduje zanim zaśnie, aż mi jej szkoda, widać jak oczka jej się zamykają a przysnać nie może 😞

Aniu mój Marcel ma tak samo! jeszcze do tego przeziębił mi się 😞 ja też kaszlę po prostu ta pogoda mnie wykańcza 😠

• Mamusia
Witam kochane!! Wpadłam tylko na chwilkę, bo muszę podzielić się z Wami dobra nowiną 🙂 Obroniłam pracę na 5 !!! ;D Masakra! Jeszcze nie mogę w to uwierzyć.. Na dyplomie będę miała 4... ze względu na niektóre słabsze oceny w indeksie... ale to nic...ważne,że mam już to wszystko za sobą.. 🙂 A po północy święto mojego skarba.. 🙂 🙂 dokładnie o 8.45 ale będę duchem świętowała już po 24.00 🙂 no i zaczynam powoli przygotowania sobotniej imprezy 🙂
Dziś Julek miał pierwszych gości - przyjechali dziadkowie z...rowerkiem.. Cyknę małemu zdjęcie i wrzucę niebawem.. Wygląda na nim zabójczo 😉 A teraz uciekam spać, bo jestem strrrrasznie zmęczona 🙂 buziaki kochane :*

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
moja Julcia ma przez ten upał niesmaowite tez problemy z uśnieciem, umęczy się i umroduje zanim zaśnie, aż mi jej szkoda, widać jak oczka jej się zamykają a przysnać nie może 😞

Aniu, to samo jest z moim Julkiem... przez te upały kompletnie rozregulował sobie swój ( i mój ciężko wypracowany ;p ) cykl spania... i też się biedny meczy przed zaśnięciem.. ale szukam mu wtedy najbardziej chłodnego miejsca, biorę zapas wody lub herbatki i .... huśtawkę - Julkowi pomaga na wszystko 😉 A poza tym też mniej je.. no i na dwór chętnie by wychodził, a ja go trzymam w domu, bo to za duży skwar jak na takiego malca... Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
a Marcelek tez dzisiaj???to mamy 2 solenizantów 🙂 🙂super.WSZYSTKIEGO NAJ DLA NICH,ZDRÓWKA I PREZENTÓW......spełnienia marzeń,niech rosną zdrowo 🙂 🙂nasze kochane skarbeczki::*:*:*:*::*
ANUSIA GRATULUJĘ PANI MAGISTER:d:d:d pieknie dałas rade,z takim szkrabem na 5 to naprawde sukces!!!!u nas wczoraj przegiecie35w cieniu.juz nie wyrabiam.

• Mamusia
STO LAT DLA SOLENIZANTÓW 😆Aniu gratuluję obornyNie jest istotne co na dyplomie ważne że masz już to za sobą i dołączyłaś do grona mgr 🙂. A ja dziś z rana posżłam do lekarza bo mi gardło zamiast przejść to coraz gorzej i się okazało, że mam zapalenie gardła i antybiotyk na trzy dni 😞