Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wiesz co Aniu Wojtus jest rozdrazniony ale wiązałam to raczej z ząbkami.... no i ze ogólnie taki jest.... nie wiedziałam ze moze byc po D3 rozdrazniony?.... no tez jestem ciekawa co z dziewczynami....co sie nie odzywaja.ak tam ich pociechy.... mroczi to nawet teledysk oglądałam...z niunią w roli głównej 🙂super

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Druga dizdzia będzie ale pewnie gdzieś tak na 2012 😁, wiec moze do tego zcasu jakoś bym to ograneła, to jest na 4 sem 9 przedmiotów, z możliwością zrobienia tego szybciej, zasada jest taka by dostac papoerek musze mieć w indeksie zaliczone te 9 przedmiotów, teroetycznie moge i w 1 sem, ale aż tak genialna nie jestem 😁

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
Dzięki Anusia za miłe słowa 😁, jeszcze się waham wiec jak zdecyduje dam Wam na pewno znać:d. Wiesz co bo je się tylko ze nie bede mieć czasu lub że wtrakcie nie bedzie mi się chciało, ja generalnie leniwa jestem 🙂

Ja Cię rozumiem, bo ze mną przez trzy lata było identycznie 😉 niby zjazdy co drugi weekend ale ja i tak dzień przed zjazdem na gwałt się uczyłam 🤪 kto ma dać radę jak nie Ty! 😉 A wiem o co chodzi z tymi przedmiotami...ja miałam do nadrobienia kilka różnic programowych.. i dałam radę... wystarczy dobrze z wykładowca zagadać 😉 profesor też człowiek 🤪 także trzymam kciuki 🙂

url=http://fidoo.pl] [/url]

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
mamuśki mam problem a mianowicie zamówiłam sobie bluzkę na allegro przez płacę z allegro i nie spisałam nr identyfikatora i teraz nie wiem jak go odzyskać jak w tytule przelewu napiszę tylko mój nick to nic się nie stanie?

Ja ci kochana niestety nie pomogę, bo nie korzystam z tej opcji - ewentualnie przelewy robię...

• Mamusia
Aniunia nie zastanawiaj sie dziewczyno tylko od razu wal do szkoły. Im bardziej będziesz odkładac tym będzie gorzej. Wiem sama po sobie. Zrobiłam studia potem od razu podyplomówkę. I Żałuję że nie zrobiłam od razu kolejnej. Potem praca ciąża i żałuję że jak byłam w ciąży to nie zdecydowałam się na szkołę którą zaczynam właśnie w tą sobote. Wahałam się i tak mi minęły 2 lata. Dzisiaj już bym miała skończoną a dopiero zaczynam także decyduj się od razu. Nie odkładaj. A powiem Ci jeszcze że moja bratowa była w ciąży robiła podyplomówke potem miała małe dziecko robiła drugą i teraz ma dwoje małych dzieci i robi kolejna także wiesz 😁 dasz rade na pewno 🙂

• Mamusia
No porozmawiałam jeszcze z mężem jak wrócił z pracy i postanowione - składam w poniedziałek w wawie dokumenty 🙂. a jeśli chodzi o różnice to ja tu żadnych różnic nie bede miała, może nawet uda mi się dwa przedmioty przepisać 🙂, ale się okaże. poprostu jest tyle do zdania by dostać papierek 🙂. Dziękuje Wam Kochane za miłe słowa, to naprawdę pomaga 🙂, buziole dla Was 🙂

• Mamusia
hej lale.ale sie rozpisalyscie 12 stron mialam!!!:::: 🙂
Aniu!!marsz do szkoły!!! 🙂
Milcia ze sterydami to nie jest tak,ze trzeba do konća zycia,tylko trzeba je stopniowo odstawiać,bo jak zrobi się to zbyt drastycznie z dnia na dzień to grozi nawet śmiercią.ale ja osobiscie jestem zdania ,ze takie leki dla maluchów sa napewno słabe,tzn.w tym sensie,ze nie sa az tak grozne ich skutki uboczne...a to chyba leki wziewne co??mój Julek tez je miał i wszytsko spoko.nawet nie wiedziałam ,ze to sterdy.

• Mamusia
hej hej
dzień dobry wstawac śpiochyb my juZ od dwóch godzin na nogach. Ale ciepło u nas już jest 14 stopni ioby było jeszcze cieplej bo wczoraj popołudniu lało cały czas i musiałyśmy siedzieć w domku. Dziś tez pochmurnie ale może uda się wyjść choc kurka mokro cały czas i znowu buty się przemoczą. Wózek u nas juz poszedł w odstawke mała odkąd zaczęła chodzić to masakra na spacer chce tylko na nóżkach.

• Mamusia
hej 🙂 u nas tez pogoda nie bardzo...całą noc padało ,teraz choc nie leje to i tak smętnie za oknem 😞Ania to mnie nastraszyłas z tymi wziewami...i ich odstawianiem....jutro ide do lekarza na kontrole to sie dowiem co i jak.....choc widze poprawe... Kamil kaszle ale bardzo rzadko! 🙂dzis juz 4 dzien jak nie palę..... tzn sorki zapaliłam 2 papieroski przedwczoraj....ale to i tak sukces..... tylko boje sie ze nie wytrzymam bo ciągnie jak cholera.... musiałabym chodzic na kacu chyba bez przerwy!!!:P a to nie do zrobienia haha. wczoraj wieczorkiem miałam taka ochote na jedego papieroska .....ale twarda byłam....nie kupiłam choc w sklepie byłam.... nie gwarantuje dzisiejszego dnia 🙂.

• Mamusia
wczoraj mąż był na zebraniu u Weronki....oczywiscie ubezpieczenie trza było zapłacic....klasowe, pani zachecała rodziców by namawiali dzieci zeby sie zapisały na dodatkowe zajecia.... oczywiscie Weronika zapisała sie na wszystkie jakie są hehe. jest bardzo aktywna....oby wytrwała bo leniuch z niej jak i z mamy 🙂 milłego dnia dziewczynki

• Mamusia
Hej, u nas tez ponuro, całą noc padało i teraz tez. jęśli chodzi o Julcie to znowu budziła sie w nocy i to chwilami z płaczem 😞, a katarek już jej tak nei dokucza, może nadal dziąsła, już sama nie wiem. Dziś ma na kawałek podskoczyć moja mama bo musze zakupy zrobić 🙂.
Mój mąż też się gorzej czuje ale musiał jechać do pracy, wiec mam dwójke dizeci w domu popołudniami 🙂