Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej laski! ja napisze krótko..u nas masakra..Julek ma jakieś zatrucie pokarmowe od niedzieli.. 😞 wymioty plus rozwolnienie - po wszystkim 🥴 dostał dziś lek, no i powoli zaczyna jeść..ale bardzo powoli.. wczoraj wypił rano mleko i wieczorem, a w dzień zjadł dosłownie kilka łyżek zupki.. oczywiście wszystko znalazło się w pieluszce.. 🥴 teraz śpi, więc szybko łapię z Wami kontakt 🙂 Milcia - trzymam mocno kciuki 😘 lepiej dowiedzieć się wcześniej niż później - co by to nie było. Ale zobaczysz kochana - wszystko będzie dobrze 😘 ja też miałam w piątek odebrać swoje wyniki cytologi i zapomniałam 😠 teraz jeszcze ta choroba Julka - jutro podjadę..tez się cykam trochę, ale cóż..muszę byc odważną kobietą 😉 Aniu - ja też już nie mogę doczekać się Waszych ślubnych foteczek 🙂 Zobaczysz,że będzie na pewno super wyjątkowo! Musi być 🙂 My przełożyliśmy jednak ślub.. chcemy go wziąć jeszcze w tym roku ze względu na moją chrzestną, ale dokładnie nie wiemy kiedy.. 🤨
Postaram się odzywać częściej i Wy też piszcie, piszcie, piszcie... 🙂 😘

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane, anusia twój mały ma to samo co miała nasza cała trójka - ja przeszłam najgorzej na całe szczeście 🙂. Tym że nie chce jeść sie nie stresuj oby dużo pił. Ja mojej gotowałam marchwianke, i kisiel te rzeczy troszke zatrzymują biegunkę a i sok jagodowy, czyli strae domowe babcine sposoby 🙂
Milcia ja jakiś czas temu też odebrałam cyt i byłam przerażona bo nei było napisane jaka grupa tylko coś słownie i wychodziło że niewiadomo co tam jest, jak poszłam do lekarza okazało się że miałam nadżerke która sie samoistnie zagoiła, a w taki sposób napisane że myślałam że zejde. oczywiście zrób dodatkowe badania i dawaj znać.
Aniu stres jest zawsze, potem sam ślub i wesele przechodzi tak że połowy rzeczy nei zauważasz, a potem jak oglądasz to sie masz z czego pośmiuać, tzn. u nas tak było 🙂
A tak poza tym kochane to u nas marna pogoda, wyszłyśmy rano ale deszcz nas wrócił:/ i generalnie jest tak nie wiadomo jak. Przez to nic mi sie nei chce, ale nawet nie wiecie jak bardzo 😞
Ale sie rozpisałam 🙂

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
Kasiulek mam prośbe jeśli ten artykuł był w necie o tym buncie, to podrzuć linka, bo jetsem bardzo ciekawa czy moja lala już to przechodzi, bo czasem to przechodzi sama siebie 🙂

niestety Anunia czytałam to w gazecie ale już nie pamiętam tytułu 😞
mój Marcel chory- zapalenie ucha i nosa 😞

• Mamusia
Hej
witam po dłuuuuugiej przerwie 🙂
Cały prawie marzec mnie nie było a potem to jakoś tak zleciało 🙂
Ale już jestem.
U nas wszytsko ok. Mała rośnie, jest zdrowa i gada jak najęta w dalszym ciągu. Ja dalej nie pracuję i na razie się nic nie zapowiada zeby się to zmieniło 🙂
A wszkole jakoś leci powolutku i do przodu 🙂

kasiulek85 hej Kasia!!!!! Tu Magda D. z Bartoszyc mamusia Kuby. hehehhe ale super że spotkałyśmy się tu na forum. Ja teraz pisuje na forum sierpnióweczki 2011 🙂
Co tam u Ciebie??? Jak Marcel i Patryś???

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
kasiulek85 hej Kasia!!!!! Tu Magda D. z Bartoszyc mamusia Kuby. hehehhe ale super że spotkałyśmy się tu na forum. Ja teraz pisuje na forum sierpnióweczki 2011 🙂
Co tam u Ciebie??? Jak Marcel i Patryś???

no hej Madziu 🙂 jak pisałam Marcel mój zachorował- zapalenie nosa i ucha 😞 a Patryk ok, rośnie 🙂 widzę że u ciebie będzie drugi synek 🙂

No niby tak. Cały czas całuję mi brzuch i mówi, że tam dzidzi jest. Ale jak się urodzi to zobaczymy jaka będzie jego reakcja. A powiedz mi jak Twój Marcel reagował jak karmiłaś piersią Patryczka ??

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
No niby tak. Cały czas całuję mi brzuch i mówi, że tam dzidzi jest. Ale jak się urodzi to zobaczymy jaka będzie jego reakcja. A powiedz mi jak Twój Marcel reagował jak karmiłaś piersią Patryczka ??

pchał mi się wtedy na ręce a potem jak mu już przeszło to mówił że dzidzi mniam mniam robi 🙂

Kurcze bo jak dla mnie to poród nie był taki zły jak potem te zszywanie krocza. A mówią, że jak drugi poród jest w niedługim odstępie od pierwszego to może się obejść od nacinania. Ale wygląda na to, że u nas w szpitalu robią to nagminnie.

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Kurcze bo jak dla mnie to poród nie był taki zły jak potem te zszywanie krocza. A mówią, że jak drugi poród jest w niedługim odstępie od pierwszego to może się obejść od nacinania. Ale wygląda na to, że u nas w szpitalu robią to nagminnie.

u mnie musiało być bo Patryk urodził się duży 🙂
a szycie poszło tym razem lepiej bo miałam super położną i bardzo ładnie mnie zszyła i nie bolało tak jak przy marcelu

• Mamusia
hej kochane! My już powoli do zdrowia wracamy.. Julek już dużo lepiej się czuje 🙂 nawet nauczył się wierszyka! 🤪 mówię Wam jaki czad! 😁 idzie mniej więcej tak... " kotki dwa - siajo siajo dwa -nic jobiły - julka bawiły" 😆 😆 😆 jak to wczoraj usłyszałam to normalnie popłakałam się ze śmiechu 😜 mój zdolniacha! 😘 u nas od kilku dni paskudna pogoda... do tego wieje.. 😠
ZIOLKA moje gratulacje! Nie pamiętam czy nam się chwaliłaś - ale chyba nie... za to na suwaczku widziałam 🙂 🙂 🙂 superrrr!!!! jak się czujesz? pisz nam tu szybko...może teraz troszkę zwolnisz i będziesz z nami częściej 🙂
ja zmykam jakąś zupkę wstawić i zająć się moim smykiem 🙂 do później 🙂

• Mamusia
ziolka napisał(a):
Hej
witam po dłuuuuugiej przerwie 🙂
Cały prawie marzec mnie nie było a potem to jakoś tak zleciało 🙂
Ale już jestem.
U nas wszytsko ok. Mała rośnie, jest zdrowa i gada jak najęta w dalszym ciągu. Ja dalej nie pracuję i na razie się nic nie zapowiada zeby się to zmieniło 🙂
A wszkole jakoś leci powolutku i do przodu 🙂

Ziolka przepraszam że ci nie pogratulowałam ale przeoczyłam twojego suwaczka 😞
Gratuluję na kiedy termin?