Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Słodkie te Twoje chłopaki Kasiu 🙂 🙂 My dziś od rana na pełnych obrotach - dopiero co wróciliśmy do domu..smutny dzień dziś mieliśmy - pogrzeb mojej babci.. 😞 a po pogrzebie codzienność..pora zacząć przygotowywać się do świąt.. idę kąpać Julka i spać, bo ledwo patrzę na oczy.. dobrej nocy kochane 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
Słodkie te Twoje chłopaki Kasiu 🙂 🙂 My dziś od rana na pełnych obrotach - dopiero co wróciliśmy do domu..smutny dzień dziś mieliśmy - pogrzeb mojej babci.. 😞 a po pogrzebie codzienność..pora zacząć przygotowywać się do świąt.. idę kąpać Julka i spać, bo ledwo patrzę na oczy.. dobrej nocy kochane 🙂

moje kondolencje Aniu 🙂
buziaki dla was i posyłam oklask

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
witajcie kochane.wesołych i zdrowych swiąt.u mnie nieciekawie.,Julek w szpitalu,ma lekkie zapalenie pluc.jutro go zabieram.a pojutrze ślub.sytuacja nerwowa u nas bardzo.mam nadzieje ,ze wydobrzeje.odezwe się za kilka dni.3majcie się cieplo i trzymajcie za nas kciuki.

oj to niedobrze 😞 napewno się denerwujesz 😞 trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli 🙂
oklask dla was

Dzień ślubu się zbliża. Chwila to będzie niezapomniana, bo para z Was kochana. Życzę Wam szczęścia i radości i jak to mówią: na weselu dużo gości.
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

• Mamusia
hej kochane 🙂 mam nadzieję, że Święta mijają w radosnej i rodzinnej atmosferze 🙂 🙂 🙂 u nas dziś pogoda paskudna.. zimno i szaro od rana .. do tego Julek ma straszny kaszel 🤢 wstał dziś o 6.30 z takim paskudnym suchym i drapiącym kaszlem.. aż musiałam Roberta wygonić do apteki.. a podawałyście może Tantum Verde? bo coś mi tak świta, że ktoś coś tu kiedyś pisał o tym.. kupiliśmy, ale w aptece babka powiedziała, że dopiero od 3 roku życia można podawać.. 🥴 i teraz nie wiem co robić.. podawać czy nie? gdybyście mogły coś poradzić..to byłabym wdzięczna 🙂 a przy okazji - ciekawe jak u Ani? 🙂 na pewno strasznie się denerwowała.. ale pewnie wszystko poszło zgodnie z planem 🙂 Wracam do łóżka, bo mnie też coś rozkłada - znów te cholerne zatoki 😠 mokrego Śmigusa buziaki 🙂

Ja podawalam tantum verde synkowi....lekarz rodzinny mi kazal bez problemu...dwa razy dziennie po dwa psikniecia.... 🙂synek moj ma teraz 18msc... 🙂wiec mozna podawac... 🙂pozdrawiam i sorki ze sie wtracilam 😉chcialam pomoc 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
hej kochane 🙂 mam nadzieję, że Święta mijają w radosnej i rodzinnej atmosferze 🙂 🙂 🙂 u nas dziś pogoda paskudna.. zimno i szaro od rana .. do tego Julek ma straszny kaszel 🤢 wstał dziś o 6.30 z takim paskudnym suchym i drapiącym kaszlem.. aż musiałam Roberta wygonić do apteki.. a podawałyście może Tantum Verde? bo coś mi tak świta, że ktoś coś tu kiedyś pisał o tym.. kupiliśmy, ale w aptece babka powiedziała, że dopiero od 3 roku życia można podawać.. 🥴 i teraz nie wiem co robić.. podawać czy nie? gdybyście mogły coś poradzić..to byłabym wdzięczna 🙂 a przy okazji - ciekawe jak u Ani? 🙂 na pewno strasznie się denerwowała.. ale pewnie wszystko poszło zgodnie z planem 🙂 Wracam do łóżka, bo mnie też coś rozkłada - znów te cholerne zatoki 😠 mokrego Śmigusa buziaki 🙂

Aniu ja dawałam 🙂 jeden raz psikałam do buźki 🙂

• Mamusia
a tak poza tym to przepraszam ze nie miałam czasu nawet życzen swiatecznych złozyc..... Ania daj znac co julkiem i jak tam pani mezatka się miewa 🙂 jakies foteczki mam nadzieje pokarzesz? 🙂 gratruluje!!!!! u nas dzis takze paskudna pogoda ...wczoraj nie lepsza.... wiec siedzimy w domku za to w sobote było przepieknie wiec korzystalismy....zreszta widziałyscie juz zdjecia .....Kamilkowi to nawet było aż za goraco 🙂siostra moja przyleciała .....rok sie nie widziałysmy bo miszka w stanach.... ale wierzcie nawet pogadac nie miałysmy jak....dzieci przszkadzaja jak tylko moga 🙂a tak poza tym.... to nie byłam jeszcze u lekarza....tzn dostała kolejne skierowanie do szpitala...... teraz innego... okazało sie ze to nie maja robic mi wycinków zadnych tylko kolposkopie...czyli dogłębne badanie.....i tam ewentualnie zacząc leczyc..... narazie nie mam jak isc do lekarza bo kurcze.... dostałam małpe ale jak tylko sie skonczy to obiecuje pójde..... za 4 dni mam egzamin..... praktyczny.... normalnie strach na całego.... eh.... jakos moze to pójdzie.... najwyzej bedzie co opic...porazke lub sukces 🙂 buziolki kochane

• Mamusia
milcia26 napisał(a):
a tak poza tym to przepraszam ze nie miałam czasu nawet życzen swiatecznych złozyc..... Ania daj znac co julkiem i jak tam pani mezatka się miewa 🙂 jakies foteczki mam nadzieje pokarzesz? 🙂 gratruluje!!!!! u nas dzis takze paskudna pogoda ...wczoraj nie lepsza.... wiec siedzimy w domku za to w sobote było przepieknie wiec korzystalismy....zreszta widziałyscie juz zdjecia .....Kamilkowi to nawet było aż za goraco 🙂siostra moja przyleciała .....rok sie nie widziałysmy bo miszka w stanach.... ale wierzcie nawet pogadac nie miałysmy jak....dzieci przszkadzaja jak tylko moga 🙂a tak poza tym.... to nie byłam jeszcze u lekarza....tzn dostała kolejne skierowanie do szpitala...... teraz innego... okazało sie ze to nie maja robic mi wycinków zadnych tylko kolposkopie...czyli dogłębne badanie.....i tam ewentualnie zacząc leczyc..... narazie nie mam jak isc do lekarza bo kurcze.... dostałam małpe ale jak tylko sie skonczy to obiecuje pójde..... za 4 dni mam egzamin..... praktyczny.... normalnie strach na całego.... eh.... jakos moze to pójdzie.... najwyzej bedzie co opic...porazke lub sukces 🙂 buziolki kochane

no to Milciu kochana lecz się nam i trzymam kciuki za egazmin 🙂
a u nas przez całe święta przepiękna pogoda 🙂

• Mamusia
hello!!!!jestem już 🙂 🙂 🙂 musiałam wstac,bo czekam na pielęgniakę ,Julek dostaje zastrzyki biedny moj....
to teraz trochę o mnie...więc jestem już mężatatką;p dziwnie się z tym czuje hihi.caly dzien pogoda ok,a jak mielismy wyjezdzac to się rozpadalo.ale to co.ślub był ładny,super kazanie,a po zaslubinaxh kazal gosciom klaskac....nic sie nie pomylilismy ,wszystko ok w kosciele..przy pierrwszym tancu bardzo się denerwowalismy,ale ludzie mówili ,ze wszystko wyszło....chociaz my tam z Kuba swoje wiemy;p;p;p i dopiero po tym tancu adrenalina opadła....goscie supe sie bawili,Julek poprostu szalał....taki z niego tancerz 😁 😁 wszyscy byli nim zachwyceni i zdziwieni jego zapałem 😁 o 24 jakos odpadł.zespol byl fajny,jedzenie dobe,kelnerrzy na biezaco zmieniali talerzyki...wytanczylam się do samego rana choc tanczyc to ja nie umiem:P suknia piękna moja wyglada jakbym z kopalni wyszła....haha,nawet koło się złamało przy niej....na poprawinach tez super było,dzis boli mnie nawet miednica;p,nie mowiac o pecherrzach na stopach....
a więc krotko zwięzle i na temat;jestesmy bardzo zadowoleni z wesela.....jak dla mnie to najlepsze na jakim byłam ;p;;p wiadomo,bo moje;p a tak sie balam..zdjęc jeszcze nie mam,ale juz wkrotce 😁 buziaki

• Mamusia
Super Anula!!!! I ja Wam życzę samych słonecznych dni na nowej drodze życia!! i ogromne buziaczki ślemy Juliankowi - na zdrówko 😘 😘 😘 Świetnie,że wszystko Wam się udało 🙂 czekam na fotki - na pewno wyglądaliście przepięknie 🙂 Milcia - zaraz po leć na badania - kolonoskopia mało przyjemna ale za to będziesz wiedziała co i jak.. nie ma co się bać 😘 daj znać to opiję razem z Tobą (tyle,ze u siebie) twoje prawko - oczywiście zdane - nie am innej opcji 😉 ja byłam dziś z Julim u lekarza z tym jego kaszlem - tradycyjnie Pullneo - chyba zmienię pediatrę ! no i maść dostał na te swoje plamki na nogach - może tym razem mu pomoże.. 🤢 a ja dalej walczę z zatokami 🤨 ehhh.. miłego dnia laski 🙂 😘

• Mamusia
ach te choroby u naszych dzieci 😞 mojemu Marcelkowi też cały czas lecą gile 😞
Aniu super że wszystko się udało a teraz możesz się śmiać z tego jak się stresowałaś 🙂 i jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 🙂 i teraz życzę tobie córeczki 🙂
oklask dla ciebie 🙂

• Mamusia
hihi no to nieźle sie zmeczył wygladaniem przez okno!! 🙂 a propo okna.... mój Kamilek przedwczoraj kiedy myłam naczynia w kuchni otworzył sobie sam okno u siebie w pokoju i stojac na parapecie wychylał sie przez nie za Weronika....!!!! mowie wam co sie strachu najadłam....!!! buczałam ,krzyczałam masakra.!!! teraz mamy okna bez klamek!!!... a tak z innej beczki Aniu wygladałas przecudnie jako panna młoda...sukienka piekna!!!

• Mamusia
Kasiu - Marcelek jest po prostu świetny ;D w życiu nie widziałam tak śpiącego maluszka 😉 a czemuż to rehabilitacja z Patrykiem? coś nie tak? coś się stało...? chyba,że ja nie w temacie...?
Anula- widziałam fotki na nk! jak Ty bosko wyglądałaś! no obłędnie po prostu! dawaj trochę z tego dekoltu! 😉 przydałoby mi się 😉 🤪 a mi Julek padł o 17 😮 i póki co śpi.. pewnie będę miała nocne harce z nim...a może to i dobrze - poprasuję sobie chociaż, bo z nów się góra tworzy 😠 co do buntu dwulatka.. 😮 czy Wasze dzieci też zaczynają pokazywać różki..? 🤢 bo ja mam wrażenie,że Julek zrobił się ostatnio okropny... 😮 histeryzuje jak mu czegoś nie pozwolę, potrafi ryczeć tak żałośnie,że aż ma takie odruchy wymiotne przy tym, tupie, rzuca zabawkami, nie słucha, nie sprząta po sobie zabawek..no po prostu jestem w szoku! 😮 😠 Niby ma takie rzuty raz, dwa razy na tydzień ale i to mnie niepokoi.. 😮 🤢 Ania chyba pisała coś na temat Julci i spacerów.. więc kochane - dajcie znać - plisssss 🥴

• Mamusia
dziękuję dziewczynki.Ania wbrew pozoom nosze 36B.;p;p w dodatku na jednym cycku musialam miec wkładkę bo taka roznica kolosalna pomiedzy piersiam;p wszytsko przez karmienie....a to gorset dawał efekt taki 🙂
my juz ochlonelismy 🙂jesesmy bardzo zadowoleni z wesela,niczego nie zaluje procz niepotrzebnego stresu.
Julek jeszcze 2dni na zastrzykach.juz lepiej.jak tylko wchodzi pielegniarka to ryk.
co do jego zachowania to u nas tez to się zaczyna...tylko'nie chce;,'moje'itp.cos mu zabiore czy nie pozwole to ryk.obawiam się,ze to ten slynny bunt dwulatka sie zaczyna....
Ania ja tez mam problemy z zatokami.w tym miesiacu biore 2antybiotyk,teraz dostalam klacid uno.i cirrus.pozdrawiam
Kasiu napisz co z Patryczkiem czemu rehabilitacja??3maj się....

• Mamusia
już wam piszę otóż Patryczek ma asymetrię barków i napięcie mięśniowe i muszę go ćwiczyć metodą Vojty 3 razy po dwa razy na każdą stronę,bidulek tak przeżywał w nocy te ćwiczenia że mi szkoda go było. narazie ćwiczę go w domu , za miesiąc do kontroli i jak się nie polepszy to na oddział.

Mój Marcel też przeżywa bunt dwulatka normalnie oszaleć można.
Aniu jaka ty jesteś chudziutka i tak pięknie wyglądałaś że napatrzeć się nie mogłam.Julek wcale nie wyglądał na takiego chorogo jak jest w rzeczywistości.
Anusia mój Marcel to kładzie się spać gdzie popadnie, na parapecie , na fotelu na podłodze 🤪
oklaski dla was Anuśki moje kochane 🙂