Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to Ci zazdroszczę.. 😉 bo Julek to niestety barrrdzo ciężki zawodnik jeśli chodzi o spanie.. 🤨 Biedny Patryczek 😞 ale lepiej,żeby przechodził to z Tobą w domu niż w szpitalu... zMarcelkiem malutkim też chyba miałaś jakieś rehabilitacje, dobrze pamiętam czy coś pomieszałam...? A Ania - popieram - chudziutka..drobniutka..zazdroszczę figurki 😜 uciekam z synkiem na spacer, bo dziś znów zapowiada się piękny dzień 🙂 pewnie odezwę się dopiero wieczorem.. buziaki i miłego dnia 😘

p.s. Kasiu -oklask ode mnie 😉

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 własnie Aniu jeszcze raz pisze przeeeeeeecudnie wygladałaś aż zazdroszcze!!!!!ale ty masz włosy!!!!!długie pekny kolor no i figurka pozazdrościc 🙂....az mnie wzieło na kościelny bo my mamy tylko cywilny ale to moze troszku jeszcze potrwac bo nadwaga u mnie ze hoho !!!a co do buntu dwulataka..... mój Wojtus ..... jest baaaardzo grzeczny...ale miewa także złe humory jak czasem nie idzie po jego myśli....to płaczeee i sie obraza ale ja na to reaguje mówiac mu ....a rzuć się jeszcze na podłoge....z usmiechem.... powiem wam ..nie pocieszając ze ten okres sie wydłużył u Kamilka...... bo ma juz przciez prawie 4 latka a jak mu cos nie pasuje to płacze....nudzi i marudzi !!!! masakra ....ale to chyba kazde dziecko musi przejsc i kazdy rodzic... byle by nie dac sie, bo te małe nasze skubańce chcą nas wychować 🙂Kasiu trzymam kciuki ...aby rehabilitacja sie powiodła..... biedny Marcelek.... 😞 a tak poza tym... to miałam dzis egzamin i nie ma czym sie chwalic ale.... zawaliłam po całości 😞 😞 😞!!!!! wszystko ok na placu manewrowym.....itd..... no i można powiedziec ze jazda 20 minut tez....ale wyłożyłam sie na skrzyżowaniu..... w dodatku z sygnalizacja świetlną..... nie ustąpiłam pierwszeństwa!! 😞 jeeeejku jestem wściekła na siebie 😞....a tu kaski brak zeby wykupic godzinki i powtórzyć egzamin 😞..... no ale plus tego jest.....przynajmniej wiem jak to jest 🙂.buziaki kochane!

• Mamusia
hej lalki..Kasiu oklask dla Ciebie.....dzięki dziewczyny za mile slowa...co do włosów to ja mam za ramiona,ale kolezanka mi przedłuzyla,bo robi to u siebie w salonie 🙂dziewczyny my to mamy pecha Julek złapał jelitówke 😞nie wiecie moze ile ml dipheganu???lekarz kazal na lyzeczke ale tam sa chyba tylko ze 2,5ml....no i jak go zmusisc do picia??nie wspomne o jedzeniu 😞

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
No to Ci zazdroszczę.. 😉 bo Julek to niestety barrrdzo ciężki zawodnik jeśli chodzi o spanie.. 🤨 Biedny Patryczek 😞 ale lepiej,żeby przechodził to z Tobą w domu niż w szpitalu... zMarcelkiem malutkim też chyba miałaś jakieś rehabilitacje, dobrze pamiętam czy coś pomieszałam...? A Ania - popieram - chudziutka..drobniutka..zazdroszczę figurki 😜 uciekam z synkiem na spacer, bo dziś znów zapowiada się piękny dzień 🙂 pewnie odezwę się dopiero wieczorem.. buziaki i miłego dnia 😘

p.s. Kasiu -oklask ode mnie 😉

nic Aniu nie pomyliłaś z Marcelkiem też chodziłam na rehabilitację

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
Milcia nie martw sie,nie odrazu Kaków zbudowano...ja tez zdalam dopiero za 3 razem,powodzenia.....tylko nie rob za duzej przewy zebys nie wyszla z wprawy....buziaki

popieram Anię nie odwlekaj tego żebyś nie wyszła z wprawy, trzymam kciuki bo wierzę w ciebie i twoje możliwości.
oklask dla ciebie Milciu

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
hej lalki..Kasiu oklask dla Ciebie.....dzięki dziewczyny za mile slowa...co do włosów to ja mam za ramiona,ale kolezanka mi przedłuzyla,bo robi to u siebie w salonie 🙂dziewczyny my to mamy pecha Julek złapał jelitówke 😞nie wiecie moze ile ml dipheganu???lekarz kazal na lyzeczke ale tam sa chyba tylko ze 2,5ml....no i jak go zmusisc do picia??nie wspomne o jedzeniu 😞

Biedny Juluś
buziaczki dla niego 🙂

• Mamusia
Hej kochane parę dni nie odzywałam się, ale to wynik przecudnej u nas pogody:d i większość czasu spędzaliśmy poza domkiem 🙂. niemniej jednak nadrobiłam wszystko. Aniu to ja pisałam o buncie mojej małej i nadal trwa niestety czasem mniej czasem bardziej zależy o co chodzi:d. Teraz jet na etapie: TEGO NIE CIE, TO NIE. mam nadzieje że jej przejdzie:d
Aniu wyglądałaś bajkowo i oby to nowe wspólne życie również było bajowe 🙂. Moja miała jelitówkę ale nie dostawała takich leków jak pisałaś wiec nie pomogę niestety, moja dostawała na biegunke coś zamiast smekty bo tej nie chciała i kultury bakterii i to wszystko.
Kasiulek miejmy nadzieje że Patryczkowi minie to szybko i będzie wszytsko dobrze, dawaj znać na bieżąco. Moja Julcia od pewnego czasu zrobiła się córunia mamuni, tylko mama i mama, czasem nie moge częgoś zrobić bo jest bek, nie wiem czy to wynik męczących nadal dziąseł:/, czy ma poprostu taki etap, czas pokaże.
Dobrej nocki kochane i miłego majowego weekendziku 🙂

• Mamusia
aniunia811 napisał(a):
Hej kochane parę dni nie odzywałam się, ale to wynik przecudnej u nas pogody:d i większość czasu spędzaliśmy poza domkiem 🙂. niemniej jednak nadrobiłam wszystko. Aniu to ja pisałam o buncie mojej małej i nadal trwa niestety czasem mniej czasem bardziej zależy o co chodzi:d. Teraz jet na etapie: TEGO NIE CIE, TO NIE. mam nadzieje że jej przejdzie:d
Aniu wyglądałaś bajkowo i oby to nowe wspólne życie również było bajowe 🙂. Moja miała jelitówkę ale nie dostawała takich leków jak pisałaś wiec nie pomogę niestety, moja dostawała na biegunke coś zamiast smekty bo tej nie chciała i kultury bakterii i to wszystko.
Kasiulek miejmy nadzieje że Patryczkowi minie to szybko i będzie wszytsko dobrze, dawaj znać na bieżąco. Moja Julcia od pewnego czasu zrobiła się córunia mamuni, tylko mama i mama, czasem nie moge częgoś zrobić bo jest bek, nie wiem czy to wynik męczących nadal dziąseł:/, czy ma poprostu taki etap, czas pokaże.
Dobrej nocki kochane i miłego majowego weekendziku 🙂

mój Marcelek też już nie da się zostawić sam bo jak widzi że gdzieś wychodzę to zaraz jest płacz i biegnie za mną

• Mamusia
hej dziewczyny! Jak majówka mija? 🙂 my wczoraj wyjechaliśmy do cioci mojego Roberta na cały dzień..był festyn, parada motocykli, parowozów, ogólnie szał dla dzieci..gry, zabawy, wata cukrowa itd 😉 a dziś...pada 😠 ehh i nie zanosi się na ładną pogodę..a ja jadę dziś na zabieg 😞 niby nic, ale cholernie się boję 😞 uciekam trochę posprzątać..zrobić jakiś obiad i sruuu do lekarza 🥴 zajrzę do Was później 🙂 papa 🙂

p.s. Kasiu - uszy do góry 🙂 Julek też unika nocnika jak ognia..ale póki co nie przejmuję się tym..poczekam na upały i zaczniemy naukę 😉 Ale oklask dla Ciebie kochana na pocieszenie i zachętę 🙂

• Mamusia
Hej
No to jestem po świętach. Nie odzywałam się bo dopiero wczoraj wróciliśmy. Bylismy nad morzem, zmienilismy trochę klimat nawdychalismy się jodu i można wracać do codzienności 🙂
Ja dzis byłam u lekarza wychodzi 8/9 tydzień i jewst wszytsko wporządku jak na razie i oby tak dalej.
Miłego dnia

• Mamusia
ziolka napisał(a):
Hej
No to jestem po świętach. Nie odzywałam się bo dopiero wczoraj wróciliśmy. Bylismy nad morzem, zmienilismy trochę klimat nawdychalismy się jodu i można wracać do codzienności 🙂
Ja dzis byłam u lekarza wychodzi 8/9 tydzień i jewst wszytsko wporządku jak na razie i oby tak dalej.
Miłego dnia

no to super ziolka że wszystko jest ok 🙂 zazdroszczę pobytu nad morzem 🙂

• Mamusia
Aniu piekne zdjęcie 🙂 i wszytskiego najlepszego na nowej drodze 🙂

Ja dziś wstałam z okropnym bólem głowy. Może się potem położę jak mała uśnie.
Moja fasolka ma 1,89cm y wg usg jest to 9 tydzień wg miesiączki tak jak na suwaczku 🙂