Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂... dawno mnie nie był.... 😞 brak czasu jak nic 😞... co u mnie.... hm.... niestety jestem od wczoraj na opiece... Kamilek wczesniej chorował...ale juz mu przechodzi...ale niestety Wojtus załapał chorubsko i bierzemy od wczoraj antybiotyk...inhalacje znowu powróciły 😞.opieke mam do 11stego.... wiec znowu bede wariowac w domu:P.... no cóz, widze ze Ania gotowa do ślubu 🙂....Sola fajnie ze sprzedaliscie dom.... jak chcieliscie 🙂.... choc ja bym nie sprzedała..... tak bardzo marzy mi sie własny domek!!raj dla dzieci!.pozdrawiam

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamusie, ale u nas wieje, całą noc padął deszcz 😠, wiec chyba dizś nici ze spacerku 😞.
Kasiulek super że już dobrzejecie, teraz taka durna pogoda że non stop coś się przypałetuje 😞.
U nas znowu etap gorszych nocy i mega napuchniete dziąsło wiec moze coś znowu sie kluje. My już ponad godizne na nogach 🙂. Tylko tata śpi bo balował 😠

Pozdrawiam

• Mamusia
hej mamusie 🙂
u nas trójki też bardzo ładnie wyszły bez bólu i płaczu.
mój Marcel to się zrobił straszny podróżnik, tylko otworzy oczy i już chce jechać z dziadkiem na wieś do mojej siostry.
Patryczek rośnie jak na drożdżach. tylko by wisiał na cycu, lecę bo właśnie się obudził 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny
Kasiulek gratulacje 🙂

Ja jak zwykle zabiegana i jakos nie mam czasu na pisanie. U nas w zasadzie bez zmian. Mała rośnie dużo gada. O tyle fajnie że można już się z nią porozumieć 🙂
Ja co drugi weekend szkoła więc ma dość sporo nauki, ale już jeden semestr zaliczony i jakoś tak leci powolutku.
Pozxdrawiam i postaram się zaglądać 🙂

• Mamusia
hej kochane...co u Was,co tak cicho???u nas ok.Julek gada coraz wiecej.w walentynki nauczyl sie mowic'kocham' i codziennie inne slowo,np.jabłko.bez ł rzecz jasana.no i jajko.ciagle musze mu gotowac 😁 na mnie wola caly czas Ania.
u nas jakos leci...mam troche rodzinnych problemow ostatnio,ale mysle ,ze wspolnymi silami wyjdziemy.zaczelismy juz prosic gosci.w koncu 2 miesiace jeszcze tylko...no i chodzimy na taniec,walc 😁 😁
piszcie trozchę,bo wiem ze zagladacie;p
Ziolka daj znac jak po szczepieniu,Kasiu napisz jak opieka nad dwoma bąblami 🙂

• Mamusia
hejka
My już po szczepieniu. Mała zniosła dobrze tylko jęknęła i szybko zapomniała. Na szczęście nie rozpłakała się bo było by gorzej. Potem zaliczyłysmy dłuuuugi spacer. W domku jednak pokazywała na rączke i mówiła pani gik 🙂 Znaczy rzecz jasna że ukłuła.
Zostało nam jeszcze jedno szczepienie to obowiązkowe 5w1 i koniec. Tzn po 2 roku chcę jeszcze dołożyć mieningokoki.
A nie mówiłam wam bo jakoś myślałam że wyjdzie wcześniej ale że na razie nie było jak to wam powiem. Od listopada się staramy o drugą dzidzię. Niestety już w tym roku chyba nie wyjdzie choć bardzo chcieliśmy. No ale co tam na razie cierpliwie czekamy 🙂

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
hej kochane...co u Was,co tak cicho???u nas ok.Julek gada coraz wiecej.w walentynki nauczyl sie mowic'kocham' i codziennie inne slowo,np.jabłko.bez ł rzecz jasana.no i jajko.ciagle musze mu gotowac 😁 na mnie wola caly czas Ania.
u nas jakos leci...mam troche rodzinnych problemow ostatnio,ale mysle ,ze wspolnymi silami wyjdziemy.zaczelismy juz prosic gosci.w koncu 2 miesiace jeszcze tylko...no i chodzimy na taniec,walc 😁 😁
piszcie trozchę,bo wiem ze zagladacie;p
Ziolka daj znac jak po szczepieniu,Kasiu napisz jak opieka nad dwoma bąblami 🙂

Aniu powiem ci szczerze że jest czasami ciężko ale jakoś daję sobie radę. marcel już się przyzwyczaił do braciszka i ciągle podchodzi do niego robi mu cacy i daje cześć i robi w nosek tidi i buja go w bujaczku ale czasami też daje o sobie znać piszcząc i krzycząc próbując zwrócić na siebie uwagę.
Ziolka gratluję podjęcia decyzji o drugiej dzidzi 🙂 Zuzia jest śliczna widziałam nowy awater 🙂

• Mamusia
Dzięki dziewczyny
Jeśli chodzi o płeć to faktycznie podobno można. Ja tak probowałam z Zuzią i się udało 🙂 ale na ile to wyliczenie a na ile przypadek tego się nie dowiem 🙂 W kazdym razie żeby to zaplanować trzeba obserwować swój cykl i zapisywać czyli stosowan NMPR prze dobrych parę miesiecy 🙂

• Mamusia
hej kochane! dawnooo mnie nie było...kilka spraw osobistych tak sie złożyło,że nawet mi się pisac nie chciało... ale czytałam Was 🙂 Zioleczka się pojawiła! Super! Trzymam kciuki kochana za Wasze starania! Oby jak najszybciej były owocne 😉 U nas bez zmian...Julek rośnie...łobuzuje..ostatnio nawet bardziej nerwowy się zrobił ale to przez "trójki".. 😮 dwie już mamy... 🙂 poza tym mówi coraz wiecej...coraz wiecej powtarza..i tak nam jakoś czas leci.. My planujemy zacząc starania o drugie dziecko dopiero po ślubie..w sumie juz teraz moglibysmy..ale tak jakos sobie wymyśliliśmy i już tak zostało...choc powiem Wam,ze czasami żałuję,że Julek nie ma o rok młodszego rodzenstwa.. Ja właśnie szykuję się do wieczornego wyjścia 🤪 wybieram się ze szwagierką na disco 😉 postaram się teraz zaglądac czesciej 😉 miłego wieczoru dziewczyny! papa 🙂

• Mamusia
Witam mamuśki, czytałam na bieżaco, choć nie było tego za wiele 😞, ale widze ruszło się znowu super 🙂. Mnie pochłoneło dzierganie na szydełku 🙂. Mam takie typowe oderwanie się od codzienności, dobrze uspokaja 🙂. Zrobiłam lali pare maskotek, a dziś właśnie po wielu trudach 😁 i nerwach 🙂 zrobiłam czapeczke, wrzuciłam fotke na nk wiec chętne zapraszam do obejżenia i skomentowania, każdy komentarz mile widziany 🙂. Nerwy były bo albo wychodizła za szeroka albo za wąska 🙂. Ale ważne że ukończona. Teraz pomysle co by tu znowu machnać 🙂
Julcia też coraz więcej mówi 🙂, powtarza wiec tzreba uważąć 🙂. W poniedziałek mamy konsultacje u ortopedy z tym stawianiem stópek do środka, ciekawe co z tego wyjdzie. Dam znać na pewno co i jak 🙂
Aniom zazdroszcze przygotowań do śluby, od razu mój mi sie przypomina, hihihi, a tak dawno a zarazem nie dawno był.
Ziołka trzymam kciuki za dzidzie 🙂. My też poczyeliśmy kroki w tym keirunku tylko coś choroba nie wychodzi jak na razie. Ale mam nadzieje że się uda 🙂
dobrej nocki mamki, pa i całusy od mojej rozrabiary małej 🙂

• Mamusia
witam kochane! 🙂 muszę Wam powiedziec,że wypad na tańce zaliczam do udanych 😉 tylko dziś głowa boli... 😮 hehe 😉 Anula spokojnie spokojnie...wiesz jak się mówi..dzidzia najczęściej pojawia się jak się nie staramy za wszelką cenę..i chyba coś w tym jest.. ja pamiętam jak my sie staraliśmy przez kilka miesięcy..i nic.. a jak wyluzowaliśmy to bach! ciąża! 🤪 My niestety nie robimy wesela..małe przyjęcie na ok 20-30 osób.. żałuję ale niestety tak się sprawy potoczyły i musieliśmy z dużej imprezy zrezygnować..teraz nie wiem co zrobić z suknią.. 😞 iśc w niej czy może sprzedac i kupic cos skromnego? jak myślicie? ogólnie to po wyjsciu z kościoła poszłabym do domu, przebrała sie w dres i żyła jak gdyby nigdy nic..ale tak się chyba nie da...w ogóle temat mojego ślubu strasznie mnie drażni...może przez to,że nie będzie właśnie tego wesela..ehhh nawet mi sie myślec nie chce o tym.. 😠

• Mamusia
Hej kochane, u nas po staremu 🙂, byłysmy dziś na konsultacji u ortopedy odnoścnie skrecanie stópek do środka ale prof. mnie uspokoił:d powiedział że ządnej wady niema, i do 4 roku zycia powinna chodzić normalnie aczkowleik obserować i jeśli pzrez rok nie bedzie żądnej poprawy wtedy zgłosic sie 🙂 wiec kamień spadł mi z serca uwierzcie 🙂
A tak po zatym to dziergam przynajmniej straam sie zorbić tetaz czape mezowi :d a potem chyba siekne jakąś torbe, moze:d. Jak by co fotki bede wrzucać>
Dziękuje za wszytskei miłe słowa dotyczące mojej wariacji:d