Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Klaudia no fajny ten wózek 🙂 weź Ty się tego Twojego chłopa nie słuchaj oni tylko marudzić potrafią! na tej stronce z allegro jest napisane, że wózek z gondola waży 14kilo to nie jest dużo 🙂

• Mamusia
Witam mamusie 🙂
CandyMonka ty dzisiaj zjadłaś marcepan a masz robić test z glukozą ,nic ci lekarz nie mówił o słodyczach, bo mi kazał przez 2-3 dni przed badaniem ograniczyć do minimum słodycze, a tak wogule to jutro badania raczej nie zrobisz bo jest święto i wszystko pozamykane będzie

Bob no wlasnie CandyMonka pisala ze idzie w czwartek bo jutro zamkniete :P
A o slodyczach nic mi moja nie mowila ze mam sie ograniczac choc ja ostatnio malo slodkiego jem :P przysiegam :P
Kuchnia blyszczy nawet automat umylam bo pranie wstawialam i zauwazylam ze od plynu do plukania brudny :P
pranie wstawione polenie sie troszku i pojade zobaczyc wozek dla siorki chce kupic jakas spacerowke a sie okazuje ze tutaj tansze niz w PL hehe :P
Moj wozeczek z fotelikiem wazy 12,5kg a z gondola 10kg wiec super leciutki 🙂
ale sie prowadzi fajnie przed chwila po domu smigalam :P ☺️ ☺️ zobaczymy jak to bedzie na dworze :P ale powinno byc ok :p
Ej normalnie Moj facet to mnie rozwala codziennie rano tez je platki, ja tu wlasnie przyszykowalam platki nasionka i wogole wyciagam mleko z lodowki a tam doslownie pare kropli w kartoniku :P mogl to dopic do konca :P ech i platki musialam odstawic ale za to jem chlebus z bialym serem 🙂
szukam przepisu na zapiekanke z makaronu. Dodi mi dala fajna i tak czuje ze ja zrobie...

• Mamusia
no to Anitek podziel się tym przepisem od Dodi bo ja szukam pomysłu na obiadek 🙂 Tez mam przepis na zapiekanke z makaronem ale nie wiem czy o taki Ci chodzi. Tam podajesz pieczarki, sero zółty, paróweczkę ketchupik 🙂

No włąsnie chciałabym aby moj maż jadł płatki 😁 Ale bym zaoszczedziłą 😁

Tzn Moj rano cwiczy codziennie wiec takie lekkie sniadanie wskazane 🙂 a pozniej je sniadanie w pracy o 10tej takie konkretne 🙂 no i lunch o 1 a zas w domciu kolacje o 5tej czy tam 6stej 🙂 ale za to te 3posilki sa mega wielkie :p
ja zaraz zjem snickersa :P

to od Dodi http://www.wielkiezarcie.com/recipe8240.html
no wlasnie o taka zapiekanke mi chodzi :P choc kurcze ja nie przepadam za szynka taka pieczona wiec moze zamiast szynki dam mieso mielone :p

Hahaha ja tu nie wieszam :P bo by nikt nie wiedzial o co chodzi :P
no ja sie czaje na snickersa ale sie zdecydowac nie moge...mowilam o zgadze ze mam spokoj zjadlam chleb z bialym serem i juz czuje delikatne pieczenie...

• Mamusia
czesc 🙂
troche mnie nie bylo, bo to wiadomo jak po przyjezdzie, musialam sie z T. soba nacieszyc, weekend u znajomych na wsi, a miedzy czasem odgruzowywalam dom 🙂) bo niby T. sprzatal, ale.... on nie widzi czesto co sie dzieje po katach, a tam juz koty z kurzu jak tygrysy wielkie 🙂)
wczoraj zdazylam tylko was poczytac, na pisanie braklo mocy, ale widze, ze wszystko z Wami i dziecmi dobrze i wszyscy ladnie rosniemy hahaha.
Teraz mam chwile relaksu, gulasz wolowy sie gotuje 🙂
A Victor nie pozwala o sobie zapomniec i kopie i skacze az caly brzuch mi sie rusza. Juz moglby byc styczen!!!Swoja droga fajnie jest choc troche wiedziec co przyniesie nowy rok, w tym przypadku kogos nowego! 🙂)

Ja bajek nie kupilam i raczej nie kupie bo tu nic po pl sie nie znajdzie a przeciez po ang nie bede czytac dziecku bo zwariuje hahaha :P
ja tam mu spiewam czesto hehe 🙂
I zawsze sie uspakaja wtedy to takie mile :P
dobra Mamusi ja uciekam na zakupki bo juz 2ga a Moj wraca przed 5ta a musze ta zapiekanke zrobic i obiecalam siorze ze sprawdze ten wozek dla niej :P
zajrze do Was pozniej 🙂

• Mamusia
anitek85 bez obaw, Olaf nie zwariuje od ang. 🙂przeciez i tak nie kojarzy fabuly bajki 😉 tylko ton Twojego glosu.
ja czytam Victorowi co popadnie, najczesciej gazete, lub wiadomosci z sieci i to w jezyku jakim popadnie 🙂)
Spiewac, niestety nie umiem, wiec kolysankiitd. odpadaja zupelnie, bo sie dziecko nerwicy jakiejs predzej nabawi niz uspokoi 🙂)

• Mamusia
no dziewczynki wy tu o takich pysznościach piszecie a ja dzisiaj skazana na kuchnie mamy , a nie przepadam za nią zbytnio ☺️
mój mężule lubi jak mu kaszkę owocową na śniadanie zrobię albo kleik ryżowy bo sam to śniadania z rana nie je 🙂
ja myślę że bajki z neta na razie wystarczą albo nucenie jakieś , spróbuje jeszcze muzykę poważną