Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kazdy brzudol inny ja mam dlugi kregoslup jak to ginek powiedzial i brzus jest ok a macica mam juz nad pepkiem w koncu 28tyg bedzie jakies 2-3palce nad pepkiem wiec spoko...
a moze tam mam wypchane bardziej bo Maly tam lezy :P no i lozysko tez tam jest hehe

Ale zauwazylam ze w pepku rosnie szybciej bo pod pepkiem mialam bardzo dlugo ta sama wartosc. w pepku sie zmienialo szybko no a teraz az o 9cm wiec jak widac gora teraz nadrabia 🙂 zobacze jak bedzie za tydzien. Ty jestes o tydzien w przod no i jestes nizsza 🙂

Klaudia jak ładnie wyglądasz naprawdę 🙂 szczuplutka jesteś tylko Ci piłeczka wystaje 🙂 Fajną masz tą kurteczkę 🙂

Kurde muszę naprawić ten mój laptop w końcu tez chce się fotami podzielić heh 😉

No fotka fajna 🙂 aby brzusia widac 🙂 a ja procz fotek samego brzusia nie mam zadnych w plenerze :P ale postaram sie cos zrobic i wrzuce Wam rowniez 🙂
no i ze slubu tez beda fotki oczywiscie 🙂

Znowu brat??? skop mu tylek w koncu...ech co za charakter no...olej go poprostu i sie nie wkurzaj bo on najwyrazniej ma satysfakcje ze sie wkurzasz...
Fotki wrzuce na pewno Kochane 🙂
sama jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny!!!
ale mam dzisiaj mega lenia, cały dziń chodę w koszuli i szlafroku. wczoraj wyjechali wszyscy goście wiec dziś sobie odpoczywam 🙂
trzymajcie za mnie kciuki, jutro mam wazny egzamin, mam nadzieje że sie zabardzo nie zdenerwuję 🙂 🙂

jak wam mije dzień??

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!!!
buuu ale paskudna pogoda take smętne chmurki 😞
Klaudia ślicznie wyglądasz brzusio eksponuje sie pięknie 🙂
CandyMonka działaj z tym twoim ex, a brata olej, to przestanie się czepiać 🙂
mam strasznego lenia,
aaana super tekst z wczoraj , ubawiłam się przy tym niesamowicie 🙂
moj też czasem czegoś zapomina , faceci tak mają chyba, ponoć mają ważniejsze sprawy na głowie, a o tych błachych zapominają

Misia zdasz na pewno 🙂 przeciez co dwa mozgi to nie jeden 😉 Dzidzi pomoze 🙂
Ja tez mam lenia :P czekam az kolejne pranie sie skonczy...Nie mam ochoty na obiad sama nie wiem na co mam ochote. Zaslodzilam sie toffifee i myslalam ze mi sie cofnie 😞

• Mamusia
czesc mamusie 🙂

ja tylko na chwilke przy okzji, ale sie wczoraj obajadłam pysznosci na imieninach 🙂 zebereczka,dobre wedlinki wlasnej roboty, jakies kotleciki z serem i boczkiem zapiekane i mnóstwo innc rzeczy mmmm 🙂 było chyba z 15 osob ,mała tak sie cieszyla ze caly czas kopała , towarzyska jest 🙂

Posiedzielismy do 1:20, oprócz tego miałam 3 mamuski juz z dwójka albo jednym dzieckiem i mi naopowiadały , wiec mialysmy mnóstwo tematów 🙂 Pocieszyly mnie ze jestem szczupla, i tylko brzuś wystaje, ze ladnie chodze w ciazy 🙂

Mój dostał johny walkera z szejkerem i wielkie pudło FERRERO z czego sie najbardziej ucieszylam 🙂 hihi

No wiec to tyle z relacji imieninowych 🙂
dzis lezemy w wyrku i sie obijamy 🙂 Buziaki