Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Brzuszek sie cos wieszal :P
ja wlasnie wcinam jablko mmmm pychotka 🙂 Pink Lady sie nazywa jest przepyszne 🙂 jem te jablka jak najeta ostatnio 🙂
wlasnie leca przyjaciele no coz nie ogladam tego ale tutaj jest tylko 5kanalow wiec chyba ze duzego wyboru nie mam :P Moj wlasnie napisal ze zaczynaja i ma nadzieje ze wszystko pojdzie sprawnie no coz ja tez mam taka nadzieje bo nie chce juz mi sie siedziec samej 😞

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

CandyMonka z ta wit A dementuje...nie wiem czy wiesz ale sa dwa rodzaje wit A 🙂 retinol np tluszcze, watrobka itd i to jest wlasnie szkodliwa wit A a ta druga to beta karoten ktory jest np w marchewce 🙂
i mozna pic soczek z marchewki oczywiscie nie nalezy przesadzaj mowa tutaj o ilosci w litrach na dzien zeby dziecko nie mialo przebarwien...

Ja tam i tak wolę z tym sokiem oszczędnie 😉
Noo ja tez się cieszę, że sobie wyszedł..szkoda tylko, że syf ma w pokoju i muszę to oglądać. Zgasiłam duże światło i zapaliłam małą lampkę aby mnie tak nie raziło he 🙂

• Mamusia
z tymi przebarwieniami to ja mam taki pasek na nodze ok 2cm.szer i z 6cm. dł., ale ja piłam jak najęta soczki i jadłam marchewkę jak miałam 3latka, ponoć jak ją widziałam to się cała trzęsłam , tak ją uwielbiałam 🙂 do teraz ale już nie tak bardzo:laugh:
CandyMonka no to chociaż chwilę masz wytchnienia 🙂
a co on kase ma że do CH pojechał?!:laugh:

Anitek moja mama jest dla niego zbyt pobłażliwa. Nic na to nie poradzę 🤨 Złości się na niego i tłumaczy, że źle robi ale on jej się i tak nie słucha. Potrafi jej trzasnąć drzwiami przed nosem. On bywa agresywny, więc jak się wkurzy to lepiej mu zejść z drogi. W następnym tyg kończy 21lat, ma 190cm wzrostu i jest silny więc czasami lepiej odpuścić 🤨

Iwiokej hehe wyobraziłam sobie jak jako taki mały brzdąc trzęsiesz się za tą marchewką hehe 🙂 musiał to być fajny widok.
Co do kasy to on ma zawsze jakąś pochowaną, którą się nie podzieli.

Może i pokara ale najczęściej jest niestety tak że złego diabeł nie rusza 🤨

Ja już nie mogę się doczekac letnich spacerów z wózeczkiem i mała w środku 🙂
Byłam ostatnio w Tesco na zakupach, poszłam sobie usiąść na ławeczkę bo plecki od chodzenia rozbolały i obok mnie siedziała dziewczyna i karmiła maluszka piersią, strasznie jej zazdrościłam że już tak może heh..to takie głupie 🙂

Wiecie co? ja tez tak mam patrze sobie na te dzidzie male i mysle ze fajnie ze Mamusie juz maja dzidzie przy sobie i sa bezpieczne...A ja juz tak bardzo nie moge sie doczekac i boje sie ze cos sie moze stac takie glupie uczucie 😞 ech jak ja juz bym chciala tulic to Male Serduszko Kochane...

Dopiero nadrobiłam czytanie 🙂 pisałyście o wózkach, ja zamówiłam wózio i czekam aż go przyślą, i już żałuję, że się na niego zdecydowałam. Cały czas byłam przekonana do Jedo Bartatina Alu Plus i nie wiem co mi do głowy strzeliło żeby tego cholernego xlandera zamówić 😞 może jeszcze coś wymyślę i gdzieś go upchnę, a może okaże się że nie jest taki zły...
Mój lekarz na początku ciąży mówił, żebym nie jadła wątróbki, a z czasem jak się okazało, że mam niską hemoglobinę - powiedział żebym zaczęła ją jeść, ehh sama już nie wiem... Ale bardziej argumenty Anitka mnie przekonują niż mój lekerz hehe 🙂
CandyMonka ale masz przeboje z tym bratem, uwierz wiem jak to jest, bo to samo z mamą przechodziłyśmy, i mogę Ci tylko współczuć.

ja mam szansę za 6 tygodni zostać mamą, ok 21 stycznia będę miała ściągnięty szew a wtedy poród może pójść całkiem szybko 🙂 ale wolałabym donosić dzidziusia do terminu..

Martuś dzięki za ciepłe słówka 😘

Koleżanka mamy właśnie poszła, zajmuje się rozprowadzaniem ciuchów po niższych cenach i załapałam się na sweterek taki do pół uda i leginsy 🙂