Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
prosze jaka laska!!!!!!!!!!!!
ja nie mam rozstepow ale chyba tylko dzieki temu ze kiedys trenowalam plywanie
a ja Wam wkleje caly moj rodzinny dziurawiec 😜 i ja jako bocian 😉 [img size=159]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/images_images_DSC_0722_zmniejszacz_pl_8402_4842.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
Coś rzadko Was odwiedzam.. Z niczym się nie wyrabiam na tym zwolnieniu! Tyle do zrobienia a czas ucieka między palcami.

Jutro idę do gina to się okaże ile przytyłam Ostatnio już było 15 a po drodze były święta!!! Ale się nie przejmuję, co chwilę oglądam brzuszek w lustrze i się nie mogę nacieszyć. Nie mam aktualnego zdjęcia żeby Wam pokazać. Wam gratuluję pięknych okrągłości 🙂
No i zobaczymy ile mały waży. 2.12 1700g ale to było dawno i nieprawda 😉 Teraz pewnie 3kg mu stuknęły. A ile ważą Wasze maluszki teraz?

A ja wlasnie pochlaniam 250g bialego serka 😁 i chlebek :P mam napad na jogurty i serki teraz wiec wcinam 🙂
Dudasia witaj 🙂
Moj wazyl 1747g wczoraj. Ale waga wyszla mniejsza z racji jego glowki ktora jak stwierdzil ginek jest o 9dni za mala...I jakos ta waga sie nie sugeruje bo + - 0,5kg to duza roznica...a wlasnie taki jest zakres bledu w usg :P

Iwiokej ja fryzjerow omijam szerokim łukiem :P juz nikt nie dotknie moich wlosow :P teraz zapuszczam zreszta w koncu walczylam o naturalne i je mam wiec juz nie mam powodow aby je obcinac :P poza tym tesknie za kreconymi wlosami a to co mam na glowie teraz to caly czas musze traktowac prostownica bo inaczej nie da sie z domu wyjsc 😞

• Mamusia
wiec tak ja bocian, siedzi moja mama z wnuczka corka mojej siostry ktora stoi obok 🙂 kompletnie nie jestesmy do siebie podobne 🙂

ja mam 167 cm teraz 8 kg + a zawsze wazylam 54 kg

dudasia moja wazy 2320g ale wiem juz ze jest za mala dzis wyszlysmy ze szpitala ale grunt ze przybiera na wadze

• Mamusia
Ja nie wiem ile moja mała dzisiaj waży, jutro będę wiedziała, jeśli pójdę do gina, bo kurcze wyników nie odebrałam i nie wiadomo czy jutro będą, więc nie wiem czy jest sens iść bez badań do gina 🤔 A 3 tygodnie temu ważyła 1590, mam tylko nadzieję, że urosła.

No niszczy ale moje sa na szczescie ok :P
mam serum i odzywki i daje rade 🙂
poza tym jak nie wychodze z domu to siedze jak einstain i mam gdzies ze wlosy stercza na wszystkie strony :P a jak dzis bede musiala jechac do sklepu to zaloze czapke :P

• Mamusia
Dudasia Moj wazył w 32 TC + 3 dni 2140 🙂
teraz juz może ma okolo 2500 albo może i wiecej.

Iwiokej mozna spytac czy Ty chodzisz prywatnie czy na kase chorych do ginka ??
Bo ja tez mam badanie teraz juz KTG, i ogolne badanie mnie 🙂

a z wlosami to tez mam mały problem bo mi wypadaja włoski, chociaz teraz jak obciełam to już ciut mniej i staram sie zawsze szampon i odżywke nałożyć ale i tez prosuje i susze na szczotce. he he no ale sklep z perukami tez musi na czymś zarobić :P:P

• Mamusia
ja jak wstaje to też każdy w inną stronę i muszę je myć co dziennie, ale czasem to mi się zdarzy nie umyć jak siedzę w domu, ale nie chcę żeby mój mnie widział takie czupiradło w końcu ja wymagam od niego żeby schludnie wyglądał to ja nie mogę być gorsza, a poza tym to zawsze jest obawa że ktoś przyjdzie, a tu taki szogun

• Mamusia
A mi niestety zepsuła się prostownica i już jakiś czas nie prostuję. Szczerze mówiąc to nic mi się nie chce już przy tych włosach robić i tak jak Anitek wolę załozyć czapkę 😉 Pod koniec stycznia najwyżej zrobię baleyage, zeby w miarę wyglądać w szpitalu 😉
Anitek moja córcia była za mała, ale staram się nie zamartwiać z powodu tej wagi, ponieważ tak jak piszesz są błędy usg, ale mimo wszystko chciałabym żeby troszkę przytyła, ale widzę, że siły to sporo ma ta moja chudzinka:P
Dziewczyny dzięki za nr tel. już Wam odsyłam mój.

• Mamusia
uff.. .no to może mój nie będzie taki wielki..
Przestraszyłam się, bo moja koleżanka, przed świętami była na usg (34t.c. + 1d) i wyszło, że jej mały waży 3100!!! Między nami są zaledwie 3 dni różnicy!!! Ale chyba rzeczywiście nie można się sugerować..
No ale od jakiś 2 tygodni mały nie może się ukryć w moim brzuchu, zawsze wiem gdzie leży bo mi wystają jego części ciała 😉 Chyba rozwiązanie już blisko 🙂

• Mamusia
dudasia moja maa też często ma wystającą pupę i nie chowa jej wcale śmiesznie to wygląda, i wtedy pępek się chowa bo skóra jest mocno naciągnięta, ale ty to już powinnaś powoli się szykować do szpitala, może nawet tydzień i maleństwo wyskoczy 😁
zazdroszcze 😁

• Mamusia
Iwiokej to bedziesz miala w 33 TC tak jak ja. Tez do 33 TC mialam mierzone detektorem.

a teraz jak bym chciala USG to dopiero przed samym porodem mi powiedzial aby mase szacunkowo obliczyc.

Dudasia ja tez znam kazde polozenie mojego Syncia 🙂i ogolnie nie wiem jak Wasze pociechy ale Moj to non stop się wierci. Mało śpi.