Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Na pieska hehe 😁 rozwala mnie to okreslenie...choc mysle ze w moim przypadku mogloby to byc na slonia 😁
ejjj napisalam smska do JaiHo juz kilka godzin temu i cisza 😞
Hmmmm cos jej nie bylo ostatnio...

Właśnie, chodzi o to, że się podnieść nie mogę ani obrócić.. czuję się jak inwalidka więc już wolę nie wyczyniać.. jakoś nie na siłach się czuję by się seksić..

A wiecie już coś o Andzi??

• Mamusia
😎 czesc dziewczyny
kurcze w sobote myslalam ze juz do szpitala bedziemy jechac :P
troszke przegielam ze sprzataniem i sie zaczelo.... bol w plecach, oplatajacy caly brzuch. brzuch jak kamien bol w dole i skorcze te ktore mam juz od jakiegos czasu ale jakos tak czesto i bardziej bolesnie. nie dalam rady sama z krzesla wstac... minela godzina i przeszlo... 🤪 czad
a wogole to ogladalam dzis filmy jak podaja epidural..e.. nie taki diabel straszny...
trzeba wyluzowac z porzadkami ☺️

No pisalam jej smska a Ona zawsze odpisywala stad sie zmartwilam...
ech te nastolatki teraz kiedy ona spokoju potrzebuje...
Kurde dupsko wielkie by trzeba podniesc ale jakos tak lenia mam :P dzis sama na pokoju wiec w koncu sie wyspie mam nadzieje :P bo ta laska co ze mna byla zero poszanowania dla spiacego. w nocy walila drzwiami od wc pozniej koszem chrzakala bekala przewracala jakies torby to mowie Wam masakra...

• Mamusia
no Martuś a gdzie zombie??????????????? bo ja tylko widzę drobną laseczkę z wielką piła z przodu 😁
a tu nowa lutowa mamusia do nas dołączyła na sam koniec 🙂witamy
anitek bo to buractwo takie jest, zero szacunku 😞
ale jak jesteś dziś sama to pewnie sie wyśpisz 🙂, chyba że w nocy jakaś nowa przyjedzie 😞 oby nie

Martuś napisał:
Nie mogłam wstawić zdjęcia 😠

Anitek Ty masz cały czas takie ciśnienie??

No wlasnie od ponad 4godzin i nie wiadomo skad bo dzis rano raz nawet sie zdarzylo 126/77 prawie idealne...ale to tylko na chwile 😠 a teraz nie wiem co sie dzieje... w takim ukladzie moga czasem zaczac jutro...Moj mi walizke przywiezie dzisiaj.

Tak, tak chudzielec.. mój tyłek już się w lustrze od szafy nie mieści (a naprawdę lustro mam duże).. o twarzy - pyzie nie wspomnę, na tej focie jeszcze tak nie widać..

No duzo miejsc jest wiec mam nadzieje ze ulokuja gdzie indziej :P ale znow w nocy jedno dziecko placze non stop doslownie 5min spokoj i znow placze az krzyczy...ja nie wiem czemu 😞 tak mi szkoda...moze matka nie wie ze niektore dzieci musza pic co chwile bo sa glodne ale jakas irolka po ich jedzeniu karmi cyckiem i tak pozniej dziecko sie meczy 😞

Anitek też miałam takie akcje w szpitalu, dziecko płakało dosłownie co 30 minut dzień i noc..cały czas się dziwiłam co z tą dzidzią się dzieje.. okazało się, że to dziecko nie chciało jeść ani z cysia ani z butelki.. przychodził pediatra, badali tą Niunkę a Ona ciągle płakała..

Teraz Wam pokażę moją pyzię z bliska..