Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzieńdoberek 🙂 nadal 2w1

Noc z przerwami, stresuję się tym gronkowcem cholernym. Jak się okaże, że przez niego będę mieć CC to się załamię 😠

[size=4] Titinka:
Poczytałam i nie wiem która z was pisała o mleku z bananami Pyszniutko to brzmi więc poproszę o dokładną recepturkę

Pół litra mleka 1,5-2 banany, kilka łyżek miodu i sok z jednej cytryny. Miksujemy i pijemy 🙂 wersję z banankiem piłam jak dotąd tylko na zimno 🙂

Dzisiaj czeka mnie sprzątanko bo łóżeczko chcę postawić a wieczorkiem na Szkołę R. 🙂 Na szczęście dziś ostatnie zajęcia a jutro rozdanie dyplomów i party 🙂

• Mamusia
Bry :P
Meldujemy sie 2w1 nadal 😁
Zesz czemu ja jeszcze nie rodzę :P

Nocka normalna - zero skurczy, o 5.35 pobódka na oddanie moczu :P
A dziś wyjazd do teściów... Ojej do terminu tylko jeden dzień a ja jakoś się czuję aby rodzić 😞
Hmmm

Monka co z gronkowcem ?

Klaudia spokojnie masz jeszcze dobę hehe 🙂
Co do gronkowca to wyszło mi to cholerstwo na wymazie z pochwy..kurcze..w poniedziałek jadę po antybiotyk ale naczytałam się w necie, że może się to skończyć CC aby dzidzi nie zarazić 🤨

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
ja też nadal 2w1 🙂
ale sie wyspałam tylko w nocy po 2 pobudka bo mój męzulek źle spał i mnie obudził chodzeniem po domku, a ja korzystając z okazji poszłam sie wysiusiać, mąz stwierdził, że go obudziłam chrapanie 😁 ja nie słyszałam 😁
obudziłam się o 9 zrobiłam śniadanko i obudziłam męzulka na papu 🙂
a my nie mamy zamiaru nigdzie dziś jeździc, trzeba trochę pomieszkać z męzem w domku 🙂

Melduję się kochane 2w1 🙂
ja tylko na chwilkę, bo zaraz jedziemy z M. do Ikei, mam nadzieję, że nie urodzę po drodze, bo do Poznania mamy jednak te 70km 🙂 ale na wszelki wypadek biorę ze sobą wszystkie dokumenty dot. ciąży:P jedyne co mnie martwi to moje gardło, ale od siedzenia w domku nie minie.. w poniedziałek pójdę do lekarza po antybiotyk i tyle..

Trzymajcie się i jak chcecie to się rozpakowujcie:P aby o info proszę jak, któraś urodzi:P

Buziaki, później zajrzę

• Mamusia
CandyMonka szkoda że nie zadzwoniłaś do swojej lekarki z tymi wynikami, może dzisiaj bys do niej podjechała i nie musiała bys sie już martwić 🙂
ale bądź dobrej myśli 🙂
no niestety nagadałyśmy sie wczoraj o tym chrapaniu i mnie wzięło 😁
Martuś jak tam chłosta,bo u mnie sie udała 🙂

cześć dziewczyny
rzadko tu zaglądam, sorki ale nie wiem o czym mowa, pewnie wyskoczę z innej beczki.
Już niedługo nam zostało. Ja mam 37td i mój syn jest już gotowy. Prawdopodobnie będzie przed terminem. Byłam ostatnio na wizycie i lekarz mnie ochrzanił, że za dużo przytyłam. No prawie 20 kilo, ale brzuch mam wielki. Jak tam u Was? Trochę się przejęłam, ale to chyba nie jest jakaś kosmiczna waga 😞 Sama nie wiem....Napiszcie proszę

cosmopolitanin ja mam 25 kilo w plusie 🙂 Nie przejmuj się po porodzie szybko Ci to zejdzie! A ten lekarz jakiś dziwny, że Cię tak dołuje, niech lepiej swoja wagę pilnuje!

iwiokej, dzwoniłam już wczoraj ale w pon dopiero mogła mnie przyjąć.

• Mamusia
dziewczynki naruralne balsamy działaja :P 😆 😉 😉

dzis po wczorajszym wieczorku, zacząl mi chyba czop odchodzic , kawałki białej galaretki, narazie bez krwii, sikam co 5 minut , i czyszczonko od rana.
Poprawka przed chwilą była, mój M.jest wniebowziety, moze mnie wezmie na dobre hihi

Cosmopolitanin WITAJ , mój lekarz tez mi to powiedzial ze sporo przytyłam, a ja mam 24 kilo na plusie, wiec sie nie martw 🙂 glowa do góry.

Uff....Czyli profesorek ma poryte 🙂 Już nie wiedziałam co sobie myśleć, że może szkodę dziecku. No ale widzę, że nie jestem jedyna, czyli to normalne 🙂 Dzięki