Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

U mnie to ze snem różnie, często nie mogę zasnąć ze stresu bo mi się jakaś myślówa załącza i koniec. Wstawanie na siku tez strasznie męczące no i pobudki ok7 a tak chciałbym pospać do 9.
Aż strach pomyśleć, że problemy ze snem będziemy miały jeszcze długo długo...

aaana to miłego oglądania 🙂 Wczoraj tez oglądałam to aż mi słabo było..fuuj jak oni tą twarz czasami naciągają..hehe..beka,że można tak ściągnąć całą skórę twarzy a potem z powrotem nałożyć i się trzyma 🙂

• Mamusia
moje nocne marki 🙂 na tym etapie to chyba każda ma problemy ze spaniem, ale juz nie długo 🙂
kikos może postaw sobie miskę z wodą pod łóżko to nawilży pomieszczenie, bo pewnie przez to masz taki suchy nosek, i lepiej żebyś kupiła sobie nawilżacz powietrza żeby dzidzia nie miała tego samego problemu

iwiokej ma rację i jeszcze mokry ręcznik na kaloryfer 🙂 u mnie pomaga

Idę pogram w "literaki" 🙂 tzn idę przegrać bo ostatnio ciężko u mnie z myśleniem 😉

Dobranocki miłej nocki brzuchate i mamuśki 😘

melduję się w całości 🙂 wyskoczyłam po ciacha, już zdążyłam się nimi objeść:laugh: powiem Wam, że ciężko już mi się jeździ samochodem 🤨
Obejrzałam sobie właśnie "Galerianki"

Zaraz śmigam się myć, potem mój narkotyk na spanie pt.: melisa:P trochę telewizorni i powinnam zasnąć 🙂

Zajrzę do Was jutro kochane

• Mamusia
no chyba cos bedzie trzeba zrobić
nawilzacz zawsze sie przyda

ooo kurka ale mam zgage bo wypiłam mała filizaneczke pepsi :P wiem nie powinnam ale siła wyzsza

ja wałsnie gram w kuleczki :P i zaraz ide spac

wiec dobranoc mamuski jak mnie nic nie złapie w nocy to do jutra spijcie dobrze

Tak dziewczyny jeżdżę jeszcze samochodem aby najwięcej czasu wsiadanie i wysiadanie mi zajmuje:P no i wkurw mnie bierze jak mam go odśnieżać 😠 ale teraz nigdzie dalej już się nie ruszam tyle co do sklepu albo do mamy 🙂

Wydawało mi się, że Montusia urodziła,i to jednak prawda 🙂 nie, tak nie może być jak już Marcówki wchodzą Nam w paradę:P dziewczyny bierzmy się za seks i schody:laugh: :laugh:

• Mamusia
seks chętnie ale sił brakuje, od 2 dni mam ogromną ochotę, ale nie mogę się za to zabrać, już nie da się tak ruszać, ciężko z seksem 😞
ja też ostatnio jak wysiadałam z auta to fotel musiałam cofnąć bo brzuch przeszkadzał przy wysiadaniu 😁

Iwiokej u mnie to samo chęci są ale z możliwościami ruchowymi trochę gorzej 😞 normalnie czuję się do niczego nie potrzebna 😞 pocieszam się, że ten stan potrwa maks 2 tygodnie..a potem będzie tylko lepiej.. bo nie będzie pulpecików na twarzy a zamiast brzusia Synuś więc i sprawność fizyczna wróci 🙂 do tego przyjdzie WIOSNA:P:P będą kwitły krzaczki, drzewa, kwiatki, ptaszki zaczną ćwierkać..
Wow jak sobie pomyślę o tym to od razu lepiej na duchu!

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
my również 2w1, a już myślałam , że się rozpakuje wczoraj, ale przeszło 🙂
wieczorem zaczęły mnie łapać skurcze i całe podbrzusze przy tym bolało były dosyć częste, ale na szczęście okazało się , że to nie te 🙂 bo zasnęłam i obudziłam sie bez, ale co jakiś czas mam takie stawianie sie brzucha częste i troszkę boli 😞
ciekawe co u dziewczyn co minął im termin

Witamy również 🙂

Dostałyście smska od Dodi? Napisała, że jest od wczoraj w nocy w szpitalu bo tak ją kolka złapała. Jak na razie ból ustał. Napisze jak będzie widzieć coś więcej.
Biedulka. Nie rozumiem czemu nie chcą jej wywołać tego porodu 🤨

Klaudia pisała też, że dzisiaj wychodzi i zajrzy do nas później 🙂

A ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj po dentyście byłam sobie na spacerku nad morzem z mamą i jej kolegą z pracy co nas wiózł samochodem 🙂 I powiem Wam, że dużo lepiej mi się po tym spało 🙂

Cześć dziewczyny, my też nadal 2 w 1.
miałam wczoraj wieczorem takie piękne skurcze tak było miło i co??
postanowiłam poczytać o porodach w razie W i tam napisali że tę fazę porodu najlepiej odpocząć lub iść spać, to poszłam i wszystko przespałam hehehe.
A już chłopakom obiad ugotowałam, posprzątaliśmy i przygotowałam w końcu do końca torbę a tu lipa.

Dzięki Iwiokej a jak tam samopoczucie u Ciebie? 😘

cruella ah te fałszywe alarmy hehe..no ale przynajmniej torbę spakowałaś do końca 🙂

a aaana poszła jeść i nie wraca, może wypchnęła Dominikę hmmm

iwiokej noo już niedługo wszystkie nasze niezdarności poznikają 🙂

Ja zaraz muszę na zakupy wychodzić a tak mi się nie chce 🤨
Czekam tylko aż brat wyjdzie z toalety, matko jak ja bym chciała wreszcie się od niego uwolnić i mieszkać oddzielnie..zabiera mi moją przestrzeń eehhhhh...