Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Malalena ja też staram się ciągnąć dietę cukrzycową bo za dużo tyłam ale czasem polegam i wciągnę kawałeczek czegoś "niebiańskiego"

Ja też śmigam ale bardziej po domu..ruch typu odkurzanie,szorowanie,mycie każdego dnia wymyśla sobie robotę a teraz przed Swiętami jest tego tyle....w sumie to juz padam z sił a chcę jeszcze włosy dziś zafarbować 🤢

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć brzuchate w końcu dorwałam się do komputera 🙂
Tęskno mi było za Wami 🙂

U nas śnieg właśnie zaczął padać, dobrze że już jestem po zakupach. Wczoraj się troszkę przeforsowałam ze sprzątaniem, wstać z łózka później nie mogłam, okropny ból pleców mnie łapał. Ach te świąteczne porządki!

aaana super, że twoja malutka ma już tak długie włoski 🙂 🙂 słodko to musiało wyglądać 🙂

• Mamusia
nikoś2010 no to działasz mniej więcej tak jak ja 🙂 Też częściej śmigam po domu z różnymi pracami, ale od momentu jak się przeprowadziłam, mam bardzo blisko do kilku galerii handlowych - więc czasem żeby się nie nudzić to sobie idę spacerkiem pochodzić po sklepach i zawsze wracam z czymś dla malucha.

Ja też juz po połówce takiego dnia padam. Jestem pedantką i w zasadzie codziennie sprzątam. Mój mąż potrafi posprzątać wszystko w pół godziny, a mi zajmuje to trzy. Tyle, że on "sprząta" trochę inaczej 😉
Ja póki co zrobiłam porządek w szafkach kuchennych, wieczorem może jeszcze zabiorę się za szafę z ubraniami. Jutro gotowanie, a po jutrze już mam nadzieję delikatne sprzątanko.

A ze słodyczy to jem codziennie cząstkę gorzkiej czekolady. Nigdy wcześniej tak się nią nie delektowałam 😉

Wrocilam wlasnie 🙂
Aaana Olafka wlosy tez mialy 3mm w 27tyg hehe :P ciekawe czy urosly bo jak sie wdal w Tate to moga czasem juz takie zostac 😉Malalena ciesze sie ze u Ciebie wszystko w porzadku a slodycze no coz jakos dasz rade to tylko pare tygodni zostalo 🙂
Co do krecenia sie Malego to ja nawet ruchow liczyc nie musze bo Maly wiercipietek rusza sie doslownie co 30min 🙂
w nocy jak tylko otworze oko i rusze noga to juz tam sie przemieszcza 🙂 ciekawa jestem w jakiej jest pozycji bo wczoraj sprawdzalam tetno i znalazlam serduszko z lewej strony przy pachwinie...wiec nie wyglada mi to na pozycje glowka w dol... bo gdyby byl glowka w dol to powinnam slyszec serduszko kolo pepka...no coz sie okaze 🙂 On sie tak kreci ze pewnie zmienia pozycje co chwilke 🙂
zaraz dzwonie do ginka sie umowic na usg 🙂
Aaana galat wytrzyma bo bedzie w lodowce wiec spokojnie tydzien moze stac a ja robie tylko jeden polmisek bo mi zostal kurczak i nie mam co z nim zrobic 🙂
a Moj Mezus zjada polowe polmiska na jedno posiedzenie wiec nawet na koniec tygodnia juz go nie bedzie 🙂

No i kupilam prezent dla Mezusia 🙂 mate do cwiczen, skaknke z licznikiem hehe, taki sprzeciwk do rozciagania, gre sportowa na nintendo, i kufel do piwa jego ulubionego klubu 🙂
i zaraz to wszystko zapakuje i niech sobie czeka :P mielismy nie robic sobie prezentow ale uwazam ze fajnie tyle rzeczy jak zapakuje a on nie bedzie mial pojecia co tam jest :P

Dziękuję Anitek 😘 😘
Fajne prezenciki wymyśliłaś mężulkowi.
Ja w tym roku prezent kupiłam tylko mojej mamie, brat nic nie dostanie heh a no i mojej psince Kropeczce kupiłyśmy z mamą nową zabawkę 🙂
Mamci kupiłam wczoraj taką fikuśna torebkę czarną, dokupię jeszcze pierścionek i kolczyki i styka 🙂 Dziewczynom jakoś łatwiej robi się prezenty 🙂

Kurcze od rana rwia mnie kosci pochwy 🤨 🤨 🤨 wiecie nie o czym mowie? te dwie kosci co sa przy wejsciu...takie rwanie co kilkanascie sekund 🤨 🤨 🤨 Hmmm chyba ze to ucisk jakis...ale poprostu przesadzilam wczoraj z zakupami dzwiganiem i do tego gotowanie kilka godzin...

Anitek pewnie przeciążyłaś się na tych zakupach, odpocznij sobie troszkę 🙂 albo przy umawianiu się na USG zapytaj przez tel czy to nic groźnego.

Idę zrobię sobie coś do picia..susza w tym mieszkaniu..uff

No tak mysle ze przesadzilam 😉 a przy umawianiu sie nie ma szans na rozmowe z lekarzem...ech nie lubie tam chodzic ale nie mam wyjscia bo to jedyny ginek tutaj...
a wizyte u mojej lekarki mam dopiero 13stycznia ech spoko minie mi 🙂

Ja mam sok pomidorowy w szafie 😁 ale jem mandarynki wlasnie wiec nie bardzo mi pasi :P
Iwiokej tez mysle ze przesadzilam a nie chce brac nospy bo to nie jest jakis bol...wogole nospe juz malo biore na szczescie 🙂
zapisalam sie do ginka na 9stycznia 🙂 bede wtedy w 33tyg+3dni akurat na ocene lozyska bo niby lozysko podnosi sie do 32tyg...i zobaczymy co tam wyjdzie. Mam wizyte w szpitalu 5tego ale po tym jak ostatnio ten dupek zapisal w karcie ze lozysko juz nie jest nisko pewnie nikt nie bedzie robil usg...ech Maly juz pewnie z 2kg bedzie wazyl 😁 Kochane ale ten czas leci 😁 jeszcze troszke i styczniowki sie zaczna sypac 😁 a pozniej My 😁

Ja mam na 10ta rano 🙂 chcialam na niedziele ale wiem ze pozniej bym cala sobote chodzila i sie wkurzala ze nie zapisalam sie na sobote :P a tak to mam pierwsza wizyte 😁
co do nospy to ja nie lykam jej na byle co chyba ze mnie brzusio boli jak na okres choc albo rwie...staram sie ratowac magnezem 🙂

Chce sciagnac "testosteron" i znalezc ciezko bo wszystko jakies podejrzane pliki albo rmvb ktore nie odczyta dvd :> a nie chce na kompie ogladac wole na tv 🙂
a ogladalam "Lejdis" swietny film widzialyscie?

Cos sciaga ale predkosc niech ich trafi...jakis serwer do d...y
ech rezygnuje bo przeciez nie po to mam 7mb internet zeby czekac teraz tydzien az mi plik sciagnie 😠 wczoraj dwie czesci Brudget Jones sciaglo przez 1,5godz a to gowno nie wiem co tak wolna...znacie jakas dobra polska komedie???

Zobaczacie to: http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_rsgallery2&page=inline&id=771&Itemid=33
jestem w szoku 😲 😲 😲 😲 😲 gdzie ona to dziecko miesci??? jaaaaaa....