Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie szukam jakiegoś dzwonka na tel i słucham sobie moich ulubionych kawałków na YouTubie..matko jak ja bym chciała sobie pokręcić kuferkiem na imprezie heh.. 🙂 imprezowy nastrój mi się włączył 🙂

No strasznie malusi ten brzusio hehe 😉
CandyMonka to dajesz w tany 😉
My na sylwka wychodzimy z kumplem do pubu ale mowilam ze chociaz na troszke zeby sie wyrwac z domciu bo juz za 2miesiace nawet nie bedziemy siedziec w domciu 🙂 przez kolejne pare miesiecy hehe :P

Uciekam pakowac prezenty 🙂 bo mam ich az 5 😁 fajowo 😁
a najbardziej mi sie podoba to ze sa one w pudelkach dosyc duzych i naprawde bedzie to super wygladac 😁 a Moj bedzie sie krecic caly czwartek i nie bedzie mial pojecia co tam jest 😁 hahaha lubie tak :P
no to do spisanka pozniej 🙂
Buziaki

• Mamusia
Anitek to jakaś pomyłka to nie może być 32tc!!
fajna komedia (choć nie do końca kom ale dobry film) to Dzień świra z Markiem Konradem - polecam

jej jaka jestem dzisiaj wkur.... yyyy zaraz będę gryzła!! 😠 a miało być tak sielsko anielsko muszę coś z tym zrobić zanim mój biedny mąż wróci bo go pogryzę!! tylko co?? 🤔

• Mamusia
nikoś2010 napisał:
Małalena to Ty chyba się przeprowadziłas gdzies blisko mnie bo ja też mam pod nosem różne Centra Handlowe:P
CH Marki 🙂

Dokładnie 🙂 Mam 10-15 minut spacerkiem do M1, IKEA itp. (wiesz o co chodzi), a troszkę dłużej do CH Targówek (głębocka)
Tak czy inaczej do jednego i drugiego rzut beretem 🙂

A mieszkam dokładnie prawie na przeciwko M1 tylko że po drugiej stronie ulicy za takim laskiem, w stronę Marek.

A no i bardzo często jestem w Ząbkach, mieszkają tam moi teściowie zaraz obok Makro.

• Mamusia
iwiokej nie wiem czemu taka wściekła jestem - w czasie ciąży już parę razy tak miałam więc czekam aż przejdzie
mój już jedzie więc mam nadzieję na poprawę nastoju 🙂
ech ciekawe czy nasi męzczyżni wiedzą jak wrażliwe jesteśmy w czasie ciąży i jak ważne jest ich zachowanie..

Dopiero odzyskałam komputer 🙂 zastanawiam się na jak długo, bo M. siedzi od rana i szuka auta do kupienia.. teraz pojechał do mojej mamy, coś tam zawieźć, pewnie jak wróci to znowu stracę z Wami kontakt 😉
Wogóle jakoś mi dziś smutno..
Nie wiedziałam, że na USG można sprawdzić nawet długość włosków maleństwa, nieźle 🙂
CandyMonka roztańczona, rozbawiona, zazdroszczę 🙂
Aaaa a Ty na co taka wkurzona?

Aaana ja myślę, że Nasi mężczyźni nie zdają sobie sprawy z naszej ciążowej wrażliwości. Nie potrafią nas zrozumieć, i z jednej strony to nie dziwi mnie to, bo sama czasami nie rozumiem swojego zachowania:P

Sama nie wiem dlaczego mi smutno, ale tak już od samego ranka u mnie. Czasami sobie myślę, że chciałabym już urodzić, bo coraz gorzej znoszę ciążę (konkretnie to bezczynne leżenie), a za chwilę jestem zła na siebie, że tak pomyślałam, bo wiem, że dla dzidzi najlepiej jak będzie najdłużej w brzuszku jak tylko można ehh.. sama siebie nie rozumiem..

Już po spacerku, ślicznie jest 🙂

Martuś aaana nie przejmujcie się kochane. U mnie teraz roztańczony nastrój, a rano ryczałam jak dziecko jak oglądałam Animal Planet heh. Te nasze wstrętne hormony tak działają. No ale jesteśmy już bliżej niż dalej. Podobno przed samym porodem odzyskuje się energię a to już tuz tuż 🙂

jednak zamiast soku pomidorowego mam pepsi..ale ciiii 🙂

A ja popijam non stop soczek pomarańczowy, też chyba od niego dostałam wysypkę na prawej ręce, muszę przestać, może się przerzucę na pepsii:P mężulo wrócił, przywiózł mi cały wagonik gum Mamba 🙂
Wiecie, co dziś wyciągnęłam swój płaszcz zimowy, żeby popatrzeć, bo nawet nie próbowałam się w niego wbić:laugh: i w kieszeni znalazłam pustą paczkę po papierosach... ale mi głupio,jak pomyślę, że paliłam fuj

• Mamusia
jaka mnie dzis dopadla gastrofaza! 😮 juz sama nie wiem co mam jesc i jak,czekolada, owoce, chleb z miodem, zaraz po tym sledzie i popchalam daktylami suszonymi tylko aby zrobic miejsce na majonez wyjadany paluchem ze sloika! itd. itd. teraz chyba sie przywiaze do kaloryfera aby juz po nic nie siegac! :laugh: a do tej pory myslalam, ze takie napady to tylko w filmach. 🙂)

• Mamusia
Małalena Ikea,Makro..itp.to są własnie moje rejony,jestem tam bardzo często.
Widzę,że mamy wiele wspólnego...wiek,terminy porodu,sąsiedztwo nooo i oczywiście pedantyczność:P

Martuś ja też ostatnio taką paczkę znalazłam..heheh
u mnie nałóg wraca co kilka lat więc pewnie jak pocyckam synusia i pójde do pracy to znów sie zacznie papieroskowy złudny "relax" a jak mi wyślą męża na wojnę w przyszłym roku (są takie plotki) to chyba bez dymka się nie obejdzie 😞

• Mamusia
a mi sie nieraz sni w nocy, ze tak sobie pale i pale i takie to jest bezkarne 🙂) czasem nachodzi mnie chec na dymka, nadal.... i mam niejasne wrazenie, ze predzej czy pozniej jak juz dziecko bedzie to wroce do palenia, chociaz moze juz mi nie beda wlasnie tak smakowaly jak przedtem 🙂) kto wie?

ja przed ciążą paliłam 7 lat ale do nałogu już nie wrócę, nie ciągnie mnie w ogóle 🙂 🙂 nawet przeraża mnie myśl, że w PL na imprezach i w barach się pali..kto by pomyślał 😉