Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
widzę że tu jeszcze cisza, ja już na nogach.
Zjadłam śniadanie i za chwilę zbieramy się bo jedziemy na dni otwarte do szpitala, spakowałam też wczoraj torbę do szpitala tak że my z amelią jesteśmy gotowe 🙂
Miłego dnia wszystkim 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja już dawno na nogach...miasto zasypane 🤪 i sypie nadal.

Jestem po USG 🙂 Synuś rozwija sie książkowo,zarówno z okresu jak i z wymiarów termin porodu - 25 luty 🙂 generalnie do końca stycznia ma siedzieć w brzuszku a od lutego już może się rodzić:P
Waży 2233g ,stópka prawie 7cm:laugh:
Teraz kawka a później zakupy tygodniowe bo mąż od poniedziałku na wyjeździe i cały tydzień będziemy same z małą...smutaśnoooo 😞

• Mamusia
hej 🙂

ja juz od 6 ni spie ,poszlam jesc sniadanie i ogladac tv, chyba sie zaczyna bezsennosc 😞 jade teraz na powtórke moczu bo wyszla mi krew i sporo bakterii, a potem obejrzec wózki.

milej soboty

p.s u mnie sypie tez, tylko lepic bałwana
🙂 [img size=278]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/balwan8.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej Brzucholki
Witamy sobotnio 🙂

U nas nocka minęła bardzo dobrze 🙂 tylko jedno siusiu 😁
Ale wczoraj poszlam wieczorem do sklepu i normalnie tak sie obżarłam słodkim że aż mi cieżko zasnąć było.

Dziś już po śniadanku rodzinnym 🙂

Teraz trzeba skoczyć na poczte wysłać do pracy pit 🙂

• Mamusia
a my znowu pospalysmy troszke :P ale sniadanko oczywiscie z Wami!! 🙂

z niecierpliwoscia czekam na faceta do montazu moich mebli :laugh: i z przyjemnoscia je sobie dzis "zapakuje"!!!!

dzwonilam pytalam o ten fenoterol i izoptin i mam zakonczyc rowno z zakonczeniem 37 tyg czyli w przyszla srode-mam tylko nadzieje ze mnie nie ruszy zaraz po!!!!!!! 😲

• Mamusia
uu Sibi tylko sie dzisiaj nie przemęcz zby mocno 🙂 Bo wiesz musisz uważać, jeszcze troche czasu 🙂

ja sie nie moge coś wybrac na te poczte bo snieży że az strach wyjsc ...

jeszcze mnie zasypie :P i bede jak bałwan Dodi :P

Nikos super ze badanie wyszlo okey 🙂 Malutki faktycznie nabiera juz masy 🙂
Waży troche wiecej niż Moj w tym czasie 🙂Bo Filip mial 2140 🙂

• Mamusia
nie nie wszystko z glowa i rozsadkiem!!!

u nas paskudnie!!! pada deszcz!! i jest mega slisko!! dzis to by mi sie nie chcialo wychodzic!!!!!!

Nikos super wynik!!! moja nie miala takiej wagi w 35 tyg!!
bardzo jestem ciekawa jak teraz to wyglada!!!!!!!

ciekawa jestem do ktorego tygodnia sie przybiera na wadze? czy do samego konca? u mnie od tyg stoi w miejscu!!

Witam kochaniutkie 🙂
u mnie nocka do niczego, jakbym miała połączyć mój cały nocny sen to może spałam ze 2 godziny 😞 brzuszek mi dokucza nocami, nie mogę się przewrócić z boku na bok, do tego ciągłe siusiu 😞
Synuś jakoś dziwnie podskakuje, że zaczynam się martwić czy wszystko tam dobrze u Niego?! Teraz też mnie brzusio trochę boli w dole i po prawej stronie kłuje.. nic byle wytrzymać do wtorkowej wizyty u gina..

A za oknem jaka piękna zima! Teraz słychać jak śnieżyk fruwa i obija się o okna 🙂 a tak nam schody zasypało, że M. z domu nie mógł się wydostać 🙂

Sibi w końcu doczekałaś się mebli! Gratuluję wytrwałości 🙂 myślę, że pochwalisz Nam się tu efektem końcowym 🙂
Pokaż jaką masz tą karuzelkę, bo właśnie wczoraj oglądałam na allegro te Fischer-a i w sumie najbardziej mi się spodobały..

Czekam teraz za przesyłką z ciuszkami dla Małego od mojej 29-letniej cioci:P

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Martuś ale to zabrzmiało" od mojej 29 letniej cioci" a ja w tym roku 30tka na karku 🤔

Za moim oknem też pięknie, ale to tylko przez okno tak wygląda bo jak wyszłam na zewnątrz to droga która powinna mi zająć 30 min. zajęła ponad godzinę 😞 masakra, na chodnikach sniegu do pół łydki albo lód, brry!

Bób tak napisałam, bo rzadko się zdarza, żeby mieć ciocię starszą ledwie o 3 lata od siebie 🙂 a to siostra mojego taty 🙂 więc na dobrą sprawę to mogłybyśmy być siostrami 🙂

• Mamusia
😠 tak ladnie napisalam i sie brzuszek zawiesil i stracilam wiadomosc!!!

pewnie ze sie pochwale!!!!! choc meble i tak zamowilam u innego goscia bo tamten powiedzial ze nie wie kiedy poprawi itd!!! a ten byl na pomiarze 23.12 dzis robi montaz a bylo tyle wolnego!!! narazie wierci i smieci no ale coz!!!

moja karuzela prosze bardzo:
jest sliczna, fajnie gra (5 melodii lacznie z szumem morza), lampka od spodu bardzo delikatna a projektor widac jak jest ciemno, ale zastanawiam sie jak mocna musialaby byc zaroweczka zeby w dzien bylo cos widac [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/images_C0108_03bfk_zmniejszacz_pl_822-e1316bd5297d66b1a0e408f2f97ac394.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Sibi właśnie na tą się gapię od wczoraj 🙂 bardzo mi się podobają te misie przebrane za pszczółki 🙂 zaraz będę rozmawiała z M jak wróci, że może by ją zamówić i mieć z głowy.. On uważa, że trochę drogo, i że inni mają tańsze i żyją ☺️ a co ja mam zrobić jak ta naprawdę mi się bardzo podoba??

• Mamusia
czesc mamy, ja juz w domku, obejrzalam wozki, ale okazalo sie ze na allegro jest taniej 🙂

chyba zdecyduje sie na taki

http://www.allegro.pl/item866007475_tako_jumper_x_fotelik_parasolka_gratisy_0_zl.html

na zywo jest jeszze fajniejszy, i ma to co chcialam, i cena dobra.

• Mamusia
Martuś napisał:
Sibi właśnie na tą się gapię od wczoraj 🙂 bardzo mi się podobają te misie przebrane za pszczółki 🙂 zaraz będę rozmawiała z M jak wróci, że może by ją zamówić i mieć z głowy.. On uważa, że trochę drogo, i że inni mają tańsze i żyją ☺️ a co ja mam zrobić jak ta naprawdę mi się bardzo podoba??

hehe mialam to samo!!! moj to malo zawalu nie dostal jak przyszla i trzeba bylo 170 zl zaplacic z przesylka :P ale mnie sie tak podobala ze masakra!!!!! do tego Marcelka ma posciel, pieluszki flanelowe i przewijak tez w misie w takich pastelowych kolorach 🙂

• Mamusia
Martuś napisał:
Dodi też brałam pod uwagę ten wózek, jest funkcjonalny i ma dobrą cenę jak na cały zestaw, wszystko z nim ok, tylko kolory mi nie odpowiadały 😉

ja wezme chyba czarno czerwony, ale bez zadnych wzorów, na innych akkcjach sa rózne kolory, jeszcze poczekam pojade do jednej hurtowni i jak cos to zamawiam w przyszłym tygodniu.