Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moja mała też się w brzusiu dzisiaj cały czas wierci 🙂
Martuś też tak miałam po prasowaniu,ledwo prasowanie dokończyłam. Nie dość że brzuch to i kręgosłup bolał.
Szukam teraz jakiejś czapeczki cieplutkiej na wyjście ze szpitala mojej małej. Jaki rozmiar kupujecie 38bedzie dobry?

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mona ja kupiłam czapeczkę w rozmiarze 36 albo 38, teraz nie pamiętam a metkę od niej niestety już ucięłam.

http://sklep.51015kids.eu/?grupa=4 tu są fajne czapeczki 🙂

Zmykam pomału, po pizza jedzie i mąż z pracy:P

• Mamusia
Hej laseczki,widzę,że dziś zakupowo tu u nas,czapeczki,wozeczki...szleństwo 🙂
Ja dziś nie poznaje swojego organizmu 🤪 Otóż...przespałam całą noc,potem jak wróciłam z przedszkola to znów się walnełam i lulałam jak niemowlak dodatkowe 3h 🤪
potem wstałam głodna..a apetyt miałam na śledzia,kanapkę z wędlina i musztardą a do tego płatki na mleku cini minis 🤢
masakra 🙃 pierwszy raz zdarzył mi się taki mix:laugh:

Ogólnie jakaś taka rozmymlana jestem....no dobra zbieram się znów do przedszkola po moją gwiazdę 🙂

Jutro ginek huuurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙃

Hej Mamusie juz wrocilam 😁 kupilam w koncu witaminiki 🙂 no i juz oczywiscie po spozyciu jednej jestem :P poszlam sobie do McDonalda na obiad 😁:P bo Moj wroci ok 9tej i zazyczyl sobie rosol wiec stwierdzilam ze ja musze sie zapchac czymc do wieczora :P i sobie wyobrazcie ze spotkalam tam kobiete ktora byla na wizycie w szpitalu i w tym samym pokoju mialysmy krew pobierana z ta roznica ze jej tej opaski sciagajacej zeby zyly wyszly nie mogly zalozyc bo byla tak gruba ze sie nie dalo jej zapiac 🤨 a ona jeszcze w Mc donaldzie 🤔 😲
kupilam Zabci Kochanej smoczek aventa, widzialam Nuka ale nie jestem pewna co do tej firmy a wszystko mam aventa najwyzej pozniej pokombinuje jakby cos Malemu nie pasowalo :P
Kupilam mu jeszcze 3pary spiszkow z dlugim rekawem , 3 body z dlugim rekawem, i to w sumie bylo w zestawie z body na krotki rekaw i sliniaczkiem i czapeczka i niedrapkami :P juz sie pierze bo mialam jeszcze przescieradelko i kurteczke wiec wrzucilam wszystko razem jutro wyprasuje i dopakuje do torby 🙂 tak jakos wolalam kupic bo nie bylam pewna czy mi wystarczy...
kurcze ale mnie cos meczy nie wiem czy to nie ten McDonald...jakas wzdeta jestem i dziwnie na zoladku :>

• Mamusia
mmm ale u Was tu dziasiaj jest normalnie zakupowo 🙂
Wszystkie coś kupują - My juz wszystko mamy 🙂 Tylko Filipka jeszcze nie ma :P

Też bylam w Carrefour ale w sumie nic nie kupilam, bo nie bylo nic ciekawego.
Poznije zrobilam mega pyszna moja ulubiona salatke no i bylam z mezem wanne nowa kupic do Naszego domku 🙂 Teraz z Tata pojechali zamontowac.

Sibi widze ze masz podobnie do mnie. Tesciowa tez zamierza kupic kocyk nie wiem po jaki ch** jak ja juz mam kocyk. Ale co zrobic - to tak juz jest. Ale meza bym tez sprostowala 🙂

• Mamusia
hej, ja jakas wkurzona jestem, mój mial byc o 16.30 przygotowalam obiad na 16,45 dzwonie i pytam gdzie jest a on na to ze jeszcze nie wyszedł, mimo ze bank zamykają o 16, siedzi i cos dokańcza ponoc, wszystko cholera zimne bedzie ziemniaki i wogole, mam ochote wyjsc z domu i zostawic mu kartke ze chyba czASEM PRACA JEST WAZNIEJSZA NIZ MY
😞

• Mamusia
Klaudia tylko ze mój to taki nadgorliwy jest, on ma stanowisko dyrektora wiec ma nienormowany czas pracy i nikt go z tego nie rozlicza o której wychodzi, i dlatego jestem zła, bo weekend sie zaczal a on cholera siedzi tam niewiadomo po co !!

a jak wraca to jeszcze przynajmniej godzine spedza przy firmowym mailu, a mnie szlag trafia, czasem to zaczynam podejrzewac ze moze ma jakas kochankę :P

A u mnie się bardzo leniwie zrobiło, zjadłam pizzę na obiad 🙂 i jakoś po niej strasznie osłabłam.. czuję się jakby mi wszystkie siły odebrano..
Dodi bez nerwów, czasem i tak bywa, nie złość się na M., On napewno z przyjemności w pracy nie został..

My zjedliśmy obiad a teraz mój M. poszedł w piecu palić bo wygasło 😞 a widziałam, że mu się bardzo nie chce, zresztą też był dziś w pracy (wymęczyli Go na szkoleniu), potem odbierał moją mamę ze szpitala a teraz ten piec... a jeszcze sprzątanie w domku mu pozostało, bo mnie dziś brzusio dokucza, zresztą mam zakaz od gina robienia czegokolwiek..

Dodi wstaw lepiej zdjęcia rzeczy, które Ci dziś dosłali 🙂 a i pytanie czy zdecydowałaś już jaki wózio kupujecie?

• Mamusia
Dodi nie denerwuj się na męża 😉 Widzę, że on podobnie ma jak ja. Ja też nie wyjdę z pracy dopóki nie pozapinam wszystkiego na ostatni guzik 😉 A mój też się na mnie denerwuje i powtarza ciągle, że i tak za tą nadgorliwość nie dostanę medalu:P ale to jest silniejsze odemnie, robię to dla siebie, nie dla nich 😉

• Mamusia
hej mamuśki

wyobrażacie sobie został mi równo miesiąc!! 🤪

byłam wczoraj u gin no i wszystko ok , szyjka sie nie skaraca ni nic sie nie dzieje
zrobiony został mi wymaz z szyjki a w poniedziałek mam iść na KTG

co do zakupów musze jeszcze z tych wazniejszych rzeczy kupić przewijak, fotelik samochodowy no i dla mnie rzeczy do szpitala no i musze w koncu zacząc pakowac torbę

Dodi z facetami tak jest mój nie jest dyrektorem i zawsze siedzi po godzinach bo musi miec wszystko zakonczone zeby nastepnego dnia juz do tej samej rzeczy nie wracać 😉

Patrzę na te cyferki przy naszych nickach i oczom nie wierzę, że już tak daleko jesteśmy 🤪

a u mnie w lodówce czekają na mnie śledziki:P czekam tylko aż pizze mój żołądek strawi 🙂 póki co popchnę ją jakimś ciachem:P