Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

CandyMonka ciapaci hehe ja mowie na nich przykurzeni 😁 bo ani to murzyn ani to bialy 😁
tutaj w sumie przykurzeni sa zazwyczaj z zonami i dziecmi wiec jest ok hehe . A Arabow nie ma za duzo.
Ojjjjj wlasnie widze ze ktos padl przy zatoce u Nas po karetka przyjechala 😞 tutaj sobie ludzie biegaja bo jednak widok fajny i sciezka jest taka rowerowa. Mam nadzieje ze to tylko zaslabniecie.

Paszczaki hehehe to fakt :P i do tego grube :P
ladne irolki tez sa ale to zazwyczaj gowniary z grubym make upem i zero w glowce...
CandyMonka wykup sobie abonament gdyby nie sympatia i wlasnie abonament nie mialabym teraz Olafka w brzusiu i Mojego Mezusia Kochanego!!!
musialabym do sympatii napisac podziekowania 😁

• Mamusia
albo ktoś rodzi 😁 😁
anitek takie podrywanie w pracy to norma ja też jak pracowałam w tym sklepie to jednak jest bezpośredni kontakt z klientem, to prawie codziennie jakiś facet na drinka zapraszał, albo zagadywał, był nawet jeden klient co z żoną przyłaził i jak tylko żona odchodziła to on mnie na jachty zapraszał, stary zboczeniec 😞

Iwiokej no takich nie brakuje 😉 stare zgredy ledwo im pewnie staje a sie za mlodymi ogladaja...Wsplczucie dla ich zon.
Rodzic nikt nie rodzi :P to jacys starsi ludzie wyszli sobie grupka na spacerek i jakies dzieci sobie tam biegaja.
Moze jakis zawal albo cos takiego 😞

Anitek nie widziałam, że Wy "sympatyczni" jesteście heh. Fajowo 🙂 No to nie mam co zwlekać, wykupię jeszcze dzisiaj wieczorkiem 🙂

Źle się czuję, idę odpocznę troszkę od kompa 🙂

Buziaki 😘 😘

• Mamusia
Laski ale tematy macie zarabiste:laugh: Dobre jestescie!!!!
Ja tam ostatnio w domu przesiaduje i jesli kogos widze to w telewizji!!!!! 🤪
Tutaj to wiecej turkow i murzynow niz niemcow i polakow!!!! Ale turki bardzo sa za polkami i jak mowia -to dobry towar na zone!!! 😮

Aaana ja tez mialam takie zdanie 🙂 sympatie zalozylam z nudow 😁 i tak pozniej widzialam ze Mariusz stara sie zlapac jakis kontakt ze mna i wykupilam aktywacje 😁 i wtedy wymienilismy sie nr gg pozniej nr tel a pozniej spotkanie 🙂 co najlepsze o zachodzie slonca na glownym moscie w Dublinie 🙂 jak Go zobaczylam wiedzialam ze bedzie Moj Moj Moj 😁

• Mamusia
a u mojej mamy mieszka taki dziad ma ponad 70 lat , a mojej mamie sie pytał czy przyjdzie do niego bo on jeszcze może i nie jednego młodego by prześcignął, taki szczery kolo 🤢
a też ma żone, a ta jego żona niby z nim nie chce mieć nic wspólnego w łóżku 😁
jak mi to mama powiedziała to myślałam że padne:laugh:

• Mamusia
w Niemczech to nie brakuje turasów! nie jestem rasistką ale Ci co nie mielio do czynienia na żywo z tymi ludźmi nie zrozumieja jakie to sa zjeby! moze nie wszyscy ale wiekszośc. ale to chyba przez ta ich religie.
Andzia a ja mam do Ciebie pytanko bo Ty w Niemczech siedzisz.no i moze inne dziewczyny tez beda wiedziały. jak to jest z urodzeniem w Niemczech dziecka? słyszałam ze jak tam sie rodzi a ma sie zameldowanie tez w PL to mozna tutaj dostać normalnie becikowe po warunkiem ze nie pobiera sie zadnej kasy w Niemczech tak??pytam bo moja siorka w maju bedzie rodzic tam..

Aaana tez myslalam ze to niemozliwe a jednak 😉 i tak do dnia dzisiejszego jak sobie usiade i pomysle jakie to bylo szczescie to nie wierze :P a pamietam jak ogladalam Jego profil 194cm niepalacy pijacy okazyjnie chce dzieci...to postanowilam odpisac hehe :P a ciezko mi bylo zawsze znalezc faceta wysokiego 🙂 ja jednak 175cm wiec facet musial miec minimum 185cm hehe :P no i w koncu spotkalam Moje Cudo 🤪

• Mamusia
Czesc dziewczyny wpadlam akurat na temat o Tusrasach i powiem Wam ze macie racje!!!Ja mieszkam w Londynie i jest ich tutaj tez do zaj.....Tez poluja na Polki zwlaszcza blondynki ale oni sa tacy plytcy ze szok.Te ich tanie teksty i wygurowane mniemanie!!!Ale niestety duzo dziewczyn na to leci i potem nam wyrabiaja opinie ze my jestesmy latwe itd.Niestety....

• Mamusia
ja z moim chodziam do liceum - ale go zupełnie nie znałam (on ponoć miał mnie już na oku) w 2 klasie pojechałam na wymianę do niemiec - z całą grupą między innymi z nim. Bardzo mi się spodobał ale niestety..... cały czas chodził za moją przyjaciółką 😞 tak więc starałam się nie wtrącać żeby im nie przeszkadzać bo on wszędzie za nią łaził 🤪

dopiero po powrocie jak już byliśmy parą przyznał się że nieźle mu uciekałam w niemczech i myślał że oszaleje jak go cały czas olewałam i z koleżanką zostawiałam!!

a ja chciałam dobrze... hihihihi

• Mamusia
heheh fajne tematy

Ja jak poznałam męża to był już w 5-letnim związku z inną kobietą,byli po zaręczynach,mieli ustalona datę ślubu...mojego odesłali na drugi koniec Polski służbowo i zaczął się wokół mnie kręcić...po 2 tyg znajomości powiedział ,że sie szaleńczo zakochał...ja stwierdziłam,że nie będe się z Nim umawiała bo wiem,że ma narzeczoną....więc pojechał do tej swojej,zaprosił na dobry obiad i zerwał po czym wzieliśmy ślub dokładnie tego samego dnia i w tym samym mieście ...tylko panną młodą byłam ja:P

Dodam,że w tym ich związku troche się już wczesniej mieszało bo była na zarobku w szkocji i Go zdradziła ale starał się wybaczyć i jakoś zapomnieć... ale jak mnie poznał to już wiedział,że szkoda czasu na gojenie ran i zajął się mną...

Aaaaaa Nikos jak milusio 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 fajowy temat mamy hehe 😁
Patrysia zgadzam sie z Toba polki nie obrazaja tutaj nikogo ale spory procent jedyne co ma w glowie to tipsy solarium rozjasnione kłaki maku up i ciuchy...Daja sie zwabic na mile slowka a pozniej placza i prosza o ratunek!!!wiadomo Turek ma inne spojrzenie na kobiete i to dla nich zawsze bedzie sluzaca...