Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczynkI:P
ja tez mam dziś lenia to chyba ta pogoda 😞 u mnie przelotne opady. Dziś na szczescie nie mam duzo do sprzatania bo wczoraj cały domek ogarnełam a na obiad tez sie lenie bo robie tylko naleśniki z serem hehe a co tam:P
Ja ostatnio jestem ranny ptaszek po 7 wstaje jak moj idzie do pracy no i juz wtedy nie moge zasnac w dodatku mała tak kopie ze skupiam sie tylko na niej i juz o spaniu moge zapomniec;p 🙃 normalnie czuje z kazdym dniem ze te jej ruchy sa coraz silniejsze.... 😘

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja wlasnie zmywanie i pranie wstawilam 🙂 juz posprzatane 🙂 teraz siedze i sie lenie :P
za 2,5h zaczynam robic leczo :P
Ciekawe co tam wyjdzie z tego :P
Ach zaraz sobie brwi zrobie i paznokcie pozniej kapiel wlosy make up :P
a co tam dla lepszego samopoczucia hehe 🙂
CandyMonka nie uwierzysz u mnie zrobilo sie 20stopni w cieniu nie wiem jak to mozliwe skoro o 11stej bylo 12stopni ;> ach ta Irlandia 🤪
Ja wlasnie Grzeska wciaglam w czekoladzie mmmmm

Ja juz prezent mam zapakowany od wczoraj :P a Moj nawet nie pamieta wiec bedzie mial niespodzianke 🤪
Ejj wczoraj zajrzaly do Nas listopadowki i weszlam do nich zobaczyc i wiecie co? jedna z nich juz urodzila 🤪 Fajnie 🙂 🙂 🙂
no i jedna z nich prowadzi taka tabele sa w niej nicki uzytkownikow,plec,imie Dzidzi, i data porodu 🙂
moze my tez takie cos sobie zrobimy?
🙂

Nooo zrób tabelę Anitek 🙂 fajna sprawa. Nie ma nas tak dużo w sumie tzn tych piszących 🙂

Zaraz sprawdzę ile ode mnie jest ten Twój Cork bo u mnie zimno i zaraz zacznie lać. Heh..ach te wyspy

• Mamusia
Hej dziewczyny!!!! Ja dzis od rana latam ze szmatami i sprzatam co sie da 😮 Nawet 4 okna umylam a jeszcze z 6 zostalo!!!! ☺️ Troche odpoczne a pozniej zobacze co sie zrobi. Fajny pomysl z ta tabela 😆 Acha. i spojrzalam na ta stronke z usg polowkowym i dzidzie sa przeslodkie 😉 Ide cos przekasic bo mnie glodek zbiera 😉

Tabele to ja mam zrobiona i super tylko nie moge jej teraz przekonwertowac na plik jpg ;>
popatrze jeszcze pozniej co sie da z nia zrobic ale spokojnie pojawi sie na stronie hehe 🙂
Mamusie juz WAS dodaje 🙂

• Mamusia
a u mnie w sumie fajny dzień, zaraz kończę pracę i idę z kolezanką na sklepy bo samej jej sie nie chce, pogoda ładna więc spacer dobrze mi zrobi 🙂

pisałyście o problemach ze spaniem, to ja się dołaczam bo tez spać nie mogę, budze na siku tak koło 3 i do rana mam problem z zasnięciem, ciagle sie budzę i wiercę 😞