Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jai Ho a Ty jak masz te kolotania to tez tak ciagle??? Bo ja dzis mam od rana non stop i podejrzewam ze bedzie tak az przez cala noc i moze jutro. Ostatnio mialam 3dni bez ani godziny spokoju 😞

CandyMonka ja poszukam czegos tutaj bo do Polski polecimy dopiero w przyszlym lipcu 😞 wczesniej nie da rady...
Mi nie wolno latac a pozniej Dzidzia sie urodzi kochana wiec wole poczekac chociaz te 3-4miesiace 🙂

AnitekNo to nie masz za bardzo wyboru gdzie kupisz kurteczkę 😉 W sumie to aż taka ciepła Ci nie będzie potrzebna co nie bo tu zim nie ma aż tak srogich jak w PL.
Ja z powodu latania muszę się właśnie spieszyć z macierzyńskim, najwcześniej mogę na niego iść w 28tyg a do 30tyg można latać, więc mam nadzieję że nie będą robić w pracy problemów.

Dzidzia moja dzisiaj jakoś wyjątkowo spokojna, może przez tą moją popołudniową wylegiwankę w wannie. Zaraz ją tam popukam 🙂

Lecę na obiadzio 🙂 Moja współlokatorka napichciła coś dobrego bo takie zapachy z kuchni...mmmm 🙂

Potem myju i spaćku jutro o 04 trzeba wstać do pracy. Jeszcze tylko 8 tygodni chodzenia do tej pieprzonej lodówy. Dam radę..muszę dać 🙂

aaa..zapomniałam dodać..do jutra 😘 miłych snów i spokojnej wyspanej nocy brzuchatki

Tzn ja mysle ze to prawnie tak jest wiec nie wiem czy firma ma cos do tego czy nie zeby sie zgodzic abys poszla na wczesniejszy macierzynski. w Irlandii trzeba isc na 2tyg przed porodem. Ja jestem w nieco innej sytuacji bo jestem na zwolnieniu wiec mi to nie robi roznicy. ale oczywiscie dociagne na zwolnieniu do momentu w ktorym dostane macierzynskie...Ech znow cos w brzusiu meczy 🤢

• Mamusia
Dziewczyny z tymi farbami do malowania to głównie chodzi o to, że by w ich składzie nie było ołowiu. Więc patrzcie na skład.
Więcej jakichś geoźnych skłądników nie ma. Po za tym teraz już mamy takie czasy, ze firmy starają się aby było jak najmniej szkodliwych czynników. Najważniejsze - bez ołowiu!

A ja dalej zdycham, już chyba piję 5 szklankę mleka z masłem i miodem, wtedy przynajmniej jakoś mnie mniej gardło boli. Ale powoli dają znac o sobie zatoki, nosek i kaszel. Czyli najgorsze jescze przede mną 😞

Jai Ho jak leze to jest jeszcze gorzej 😞 najlepiej jest jak stoje ale przeciez nie dam rady stac 24h...
Juz sama nie wiem mam wizyte we wtorek to porozmawiam z lekarzem moze potas mi pomoze albo cos takiego...

Musze poszukac innego programu bo nie mam nic na kompie a tym jak konwertuje i zmienial pixele zeby dolaczyc tu na forum to jakies takie zamazane wychodzi 😞 😞 😞 nie mam microsoft office u siebie wiec lipa 😞 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela_gif_.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
uffff ja tylko na chwilę,co do psa....był oczywiście okropny płacz...aż sama sie popłakałam,tak mi małej było szkoda.Szybko zrobiliśmy ogłoszenia i poszlismy je wieszać na osiedlu ale jakoś nie wierzyłam ,że się odnajdzie...po krótkim czasie podchodzi do nas chłopiec i mówi,ze jego koleżanka z klasy się chwaliła,ze znalazła yorka,poprosiliśmy tego chłopca by się z nami ta koleżanka skontaktowała.Po ok godzinie odzyskaliśmy psa.Dzieci dostały nagrody a nasza królewna znów jest szczęsliwa ze swoim przyjacielem.

Anitek co do ruchów to mój mały też fika najbardziej ok 22-giej ,uwieeeeelbiam to!!!

No widzisz mowilam ze sie znajdzie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 supppppper 🙂 🙂 🙂
a teraz pamietaj tylko zboja na smyczy wyprowadzaj zeby znow nie dal nogi... :P
No tabelka w miare wydaje mi sie ze tam gdzie sa kolorki lekko zamazane te napisy sa ale nie mam programow a z neta microsoftu sciagac nie bede :P zeby mnie pozniej nie scigali hehe 🙂

Marzi u Nas tez jakos tak chyba wiecej chlopcow ale nie jestem pewna ktore z Mamusiek sa juz pewne wiec czekam az napisze i wtedy to zmienie 🙂 Dodi liczyla to wyszlo wiecej chlopcow ale czekamy na info od reszty 🙂