Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂

i za cholere nie wiem jak tu pisac, nie mam emot, nie mam kolorow...nic nie mam.
My wyspani elegancko, o 21 poszlam spac obok malego, jak zwykle ksieciunio cale lozko a matka w kacie jak sledz 🙂) o 1 mnie obudzil ssac moj lokiec, to zamienilismy szybko na cyca i dalej poszlismy spac 🙂) o 3 znowu szybka przekaska, o 6 juz z przyzwyczajenia ja sie obudzilam, ale dospalismy do 9! wiec bajka 🙂) W koncu nie leje to idziemy na spacer na plaze, dziecko ma 3 miesiace i tata sie zdeklarowal pierwszy raz pchac wozek hmmm... jakos mi to wczesnej umknelo 🙂)
To ja tu walcze z opona a Wy mi takie przepisy dajecie!! oslinilam sie bardziej niz Victor, a slini sie ostatnio na potege, juz mu pieluche wkladam za kolnierz, bo musialabym co chwila przebierac.

milego dnia zyczymy 🙂)

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobrze ze mam ta kolyske w salonie 😜 bo jakbym miala co chwile chodzic i sprawdzac w sypialni to dzieki 😜
Dodi biedulko ciekawe gdzie Cie dopadlo 😞
masz co na to przeziebienie?
JaiHo ja wczoraj mialam takie jazdy na brzuszku wszystko wymieszane nic znalezc nie szlo 😉
dzis juz jest ok 🙂

• Mamusia
Anitek już dobrze widać ze Olafek chudnie, super wygląda 🙂
Jai Ho u mnie na odwrót, jak tylko wyjadę z klatki to mi Piotrek zabiera wózek, czasem uda się ujść 200m. bo mój mąż odpala papierosa ale jak tylko kończy to mnie odgania 😁

bób
właśnie poszperałam w necie i tak jak myślałam te książeczki obowiązują już tylko w 4 województwach

i cholera jasna u mnie akurat muszą obowiązywać! nie mogę przez to iść na rechabilitacje z mała bo lekarka mi skierow inaczej nie chce wypisac a nie mam kiedy tam jechac i stac w tych kolejkach ehhhhhhh

Anitek słodko śpi Twój syncio!

i przestańcie mi z tymi przepisami tu bo padnę!! ja nic jeść nie mogę buuuuu 🥴

Bob tez tak mysle ze sie wyciaga juz 🙂 kg rosna ale wolniej no i dluzszy sie robi 🙂
JaiHo no zawsze spal na brzuchu a dzis na plecach wyjatkowo i sie rozwalil a tu lipa miejsce juz nie ma 😜
no ale szerszych kolysek nie produkuja chyba 😉

Rosnie mi "8" na dole i tak boli 😞 juz jakies 2-3tyg sie mecze 😠 a do tego przecielam podniebienie za gorna 1,2,3 i tez boli jak gryze... 😠
ech jak pech to pech 😞
Candy bedziesz karmic cycem?

Anitek jak na razie jestem zmuszona bo lekarka nie chciała mi mleka przepisać 😠 Nadi niedługo kończy 3msc, może przejda jej kolki i zaczne jesc normalnie 🙂 marze o tym

Olaf sie budzi jak np czasem jak spi mi na rekach to odloze go na plecy to odrazu sa baki i sie budzi...wtedy nogi do gory podnosi i tyle.
a jak lezy na brzuszku baki puszcza ale spi spokojnie 🙂

• Mamusia
bob to dzisiaj imprezujecie 🙂) a ja wlasnie skojarzylam, ze my razem to chyba jeszcze nie bylismy na takim prawdziwym spacerze, bo jak gdzies idziemy razem to zawsze w jakims celu i malego w foteliku nosimy, tzn. T. nosi a na spacery to ja sama chodze 🙂.

do dziewczyn chcacych karmic a idacych do pracy: czytalam gdzies, ze spokojnie mozna to pogodzic np. karmiac przed praca, pozniej na butli rzecz jasna i po powrocie do domu dalej cyc, ponoc po kilku dniach cycki ,,zapamietuja", ze ma byc przerwa w produkcji i jest ok. a pozniej dalej produkuja.
U mnie niestety coraz mniej mleka, staram sie aby bylo ale mniej i mniej... 😞 no nic, pociagniemy ile sie da, i tak 3 miesiace karmie, to co najwazniejsze juz dostal 🙂

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
moje dzieciątko wczoraj zasnąć nie chciało i męczyła się od 22 do 24 aż w końcu zasnęła, pobudka ok 10 dla mnie ok ale mąż sie do pracy nie wysypia
Martuś dziękujemy za komplementy 🙂
cruella ale smaku narobiłaś 😁
anitek ale Olafek już duzy mężczyzna 😁
CMonka powodzenia u adwokata 🙂
Bob 100 lat dla męża 🙂

Ok laseczki ja idę sie szykowac do wyjścia 15;16 mam trolejbus ;-) a jeszcze muszę ubrac siebie i małą, do bankomatu wstapić po drodze ;-)

buziaki, napisze wieczorkiem czego ciekawego się dowiedziałam ;-)))

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Już myslałam ze bede musiala pisać do Admina bo rankiem nie mogłam odpowiedzieć na posta:/ Wrrr juz czasami przeginają z tymi "udogodnieniami" esz :/
U Nas nocka spokojniutka 🙂 Maluda zasnął o 20 obudził sie o 3 pozniej o 6.30 i teraz tez kima. Poszliśmy na spacerek przymierzyć z mężem kamizelkę do slubu no ale ja nie wiem jaki kolor wybrać:/ Bo moja suknia jest lekko ecru nio i nie wiem czy w złoty bardziej wchodzić czy w srebrny. Esz ciagle jakieś zawachania 😁
Co do welonu to decyzja podjęta - idę bez 🙂 Byłam się zapisać na make-up i do fryza 😁 Jeszcze tylko przed tem pójdę na pasemka bo mój odrost sięga pępka 😁 😁
No i sie zastanawiam czy iśc na zwykłą solkę czy na opalanie natryskowe. Korzystała któraś z Was z tego ? Jest o tyle dobre ze wychodzisz opalona a na takie zwykłe ja z 5-7 razy po 10min bym musiała iśc bo cieżko się opalam. No i to zwykłe potrzyma dłużej 🙂 Boziu ciągle dylematy 😁
Buty mam, pończochy też. Kolczyki i bransoletkę też mam bo ide bez naszyjnika bo mam kolczyki dość bogate i bym jak choinka wyglądała.

Ojej My juz po spacerku 🙂 Teraz w weekend mamy dni naszej miejscowosci i duzo atrakcji 😁 takie wiecie wiejskie party 🙂 ura bura babcia pilarska 😁
no to się napisałam 😁

• Mamusia
aaa co do bąków to u Nas obywa się bez budzenia. Wogóle żadko pierdzi ale jak juz się zwali to tak jak jego Tatuś 😁 😁
a co do menu itd to smaki ładnej narobiłyście. A ja za wiele jeść nie mogę :/ Ale dzisiaj kanapeczka z szynka i sałateczką zieloną mmmm 😁